Για αυτό μπαίνουν γκρόβερς και αυτασφάλιστα παξιμάδια..... Να μην λύνουν
Νομίζω ήρθε η ώρα να αλλάξεις μηχανικό....................
Για αυτό μπαίνουν γκρόβερς και αυτασφάλιστα παξιμάδια..... Να μην λύνουν
Νομίζω ήρθε η ώρα να αλλάξεις μηχανικό....................
Απλα ετυχε δεν μου κανει Βασιλη για αποδεκτη απαντηση.
Τι παει να πει απλα ετυχε;
Ουτε κινεζικο παπι ειναι να το περιμενεις απο που θα σκορπισει, ουτε λαντα συντηρημενο στον μαστρο-χλιμιτζουρα.
Το να φυγει αμορτισερ απο την κατω βαση δειχνει ειτε συντηρηση γιουχου ειτε κακη τοποθετηση.
Αποψη μου φυσικα.
Εγώ είμαι της άποψης πως ο αδερφός θα πέρασε με όσα κανα σαμαράκι και σε μια "αδυναμία" δεν είχε σφιχτεί καλά και γειά σας το αμορτισέρ.....
Αυτά τα αδέρφια... Σαν τον δικό μου, μισή ώρα βόλτα και αλλάζαμε φλάτζα!
Τι λαθος μπορει να ειχε γινει στην τοποθετηση;μια βιδα ειναι ολη κι ολη.συν οτι τα αμορτισερ ηταν φορεμενα για 30000και χιλιομετρα οποτε γιατι δεν ειχε συμβει τοσο καιρο και συνεβη τωρα,λιγες μερες μετα τη τοποθετηση της θολομπαρας;
Αν δεν σφίχτηκε καλά αυτή η βίδα?
Σαν να μου λες τώρα: "εντάξει ρε αλλάξαμε λάστιχο αλλά βάλε 2 μπουλόνια αντί για 5!" Το αμάξι θα πάει αλλά για πόσο θα πάει, γιατί θα δείς κανα τροχό ξέμπαρκο και θα λες: "ίδιος ο δικός μου είναι!"
Τα αμορτισέρ μέχρι οδηγούς έχουν Λάμπρο πρέπει να σαι πολύ βλήμα για να μην τα βάλεις σωστά..... Αν μπούν σωστά πρέπει να βιδωθούν και σωστά γιατί αλλιώς παθαίνεις ότι έπαθες (μικρό το κακό)
Ωραια.πες οτι δεν ειχε βιδωσει το ενα καλα.δεν ειχε βιδωσει και το αλλο;;γιατι δεν βγηκαν νωριτερα;τα εχω τρια χρονια.γιατι βγηκαν και τα δυο σχεδον ταυτοχρονα;κατι επαιξε με τη θολομπαρα πιστευω..καμια άλλη ιδεα παιδες;;
θολόμπαρα έβαλε ρε παιδιά...τι λάθος στην τοποθέτηση να έγινε. απο τα πιατέλα έφυγαν τα
αμορτισέρ. τι δουλειά είχαν να ξεβιδώσουν εκεί κάτω για να περάσουν μια θολόμπαρα απο
πάνω!!!εγώ νομίζω πως τα λάστιχα κρούσεως στα πιατέλα ήταν για πέταμα, και ο οδηγός των
ελατηρίων αρκετά φθαρμένος, έτσι ώστε με λίγο ζόρι παραπάνω να φύγει απ'την θέση του.
άντε να ήταν και η μπάρα λίγο πιο καργαρισμένη απο όσο ήθελε, έγινε και λίγο πιο απόλυτο
το αμάξι απ'ότι ήτανε, και να το το κακό...εγώ όταν είχα αλλάξει πίσω ψαλίδι, ήταν επειδή
η βάση του αμορτισέρ είχε φαγωθεί, και φοβηθήκαμε μήπως και γίνει αυτό που έπαθε ο φίλος.
sympether with chiefτης