S8N (23-05-11)
απο 600 στα 720 και οταν το εφερα το 2006 ηταν καπου κοντα στα 300.ποσο ακομα θα με κυνηγησουν οι πουστ....ς οταν το εφερα πληρωσα απο γερμανια φπα,τελωνειο και με τα τελη που εχω δωσει και θα δωσω θα ειχα παρει πορσε 911.2,2 λιτρα ειναι γαμωτο οχι κορβετ.παλιοπου............
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dark knight : 23-05-11 στις 21:12
πίστευα ότι οι άνθρωποι είναι άχρηστοι αλλά πλέον είμαι πεπεισμένος ότι είναι ΗΛΙΘΙΟΙ

Dioskouroi (24-05-11)
Αχ ρε Αρη.............
Δεν μας εφταναν οσα εχουμε τραβηξει μεχρι τωρα,βλεπω στον οριζοντα την ανεργια να μου κουναει μαντηλι και να με καλει κοντα της.
Ω ρε παπαρα που θα πεσει!!!!!!!!!!!!
Μαζι σου Βασιλη και εγω καπου εκει καταληγω και αν προσθεσεις ολα τα εξοδα (βενζινες,ασφαλειες,σερβις και κανενα μικρομπαξιματακι αφου θα κυκλοφορει στους δρομους) τοτε ενα σεβαστο ποσο,για μενα περιπου στα 3000-3500,θα μεινει για να βουλωσουμε καμμια αλλη τρυπα ή και να το ριξουμε παλι στο αμαξι και να το βγαλουμε μετα απο ενα-δυο χρονια πιο ζωηρο.............
Και δεν ειναι μονο το οτι θα γλυτωσουμε καποια λεφτα που ισως να μπορουμε,εστω και με δυσκολια καποιοι,να τα δωσουμε για την κ@υλ@ μας αλλα με αυτον τον τροπο θα τους δειξουμε την δυσαρεσκεια μας και οτι δεν ειμαστε τελειως μ@λ@κες.
Στεφανε οι ανθρωποι δεν ειναι ηλιθιοι,ξερουν να κανουν πολυ καλα την δουλεια που τους εχουν αναθεσει,το θεμα ειναι το πως θα αντιδρασουμε εμεις.
S8N (23-05-11)

Να πω και γω τη γνωμη μου:
Μας κοβουν τους μισθους, τις συνταξεις,μας καταληστεουν, μας εξευτελιζουν, μας προδιδουν καθημερινα, εμεις ομως δεν πτοουμεθα, δεν μασαμε, ας κανουν οτι θελουν ΜΟΝΟ να μην υποβιβαστει ο ηρακλης, μην αφαιρεσουν βαθμους απο τον Πανιωνιο, μη σφυριξουν καλπικο πεναλτι στον Βυζαντα, γιατι τοτε θα κλεισουμε δρομους, γεφυρες, αεροδρομια,λιμανια..θα καψουμε αυτοκινητα και θα στησουμε οδοφραγματα....Κυριοι αυτοι ειμαστε: Ο αφανισμος μας αξιζει.
Dioskouroi (24-05-11), hades7 (23-05-11), pilot (23-05-11), S8N (23-05-11), Thomelef (24-05-11)
εμείς είμαστε ο καθένας μόνος του, γι αυτό μας βιάζουν
σ'αυτόν τον τόπο οι μόνοι που διαμαρτύρονται είναι οι αργόμισθοι
τους ανέθεσαν να μειώσουν το έλλειμμα και τους είπαν μέσω των δαπανών όχι μέσω φορολογίας γιατί και ο τελευταίος σε αυτον τον κόσμο ξέρει ότι ουκ αν λαβοις παρά του μη έχοντος...
μείωση των δαπανών όμως δεν θέλει κανείς γιατί θίγει την πελατεία ολόκληρου του πολιτικού συστήματος
Thomelef (24-05-11)
Σαν εξελιξη λοιπον ολων σε πρωτη φαση ειναι ο κοσμος να φυλαγεται κ να φυλαει οτι του μενει (ΑΝ του μενει ) ευρω-ευρω γιατι δεν ξερει αυριο αν θα εχει δουλεια....
Σαν δευτερη φαση απο την στιγμη που το χρημα δεν θα κινειται -οπως και ηδη γινεται- ενα ενα τα μικρομαγαζα και οι μικρομεσαιες επιχειρησεις θα κλεινουν το ενα πισω απο το αλλο και θα μεινουν μονο 5-10 πολυεθνικες να μας ζουν....η ανεργια θα φτασει το 2/3 να ειναι ανεργοι ....
Και σαν τριτη φαση για μενα προσωπικα ερχεται η καταστροφη...
Λυπαμαι κυριοι αλλα εγω σαν Αγγελος δεν βλεπω τιποτα αισιοδοξο μπροστα....ΤΙΠΟΤΑ.....
Και τα βαζω με τον εαυτο μου που δεν εχω τα κοτσια να βαλω γνωστους και συγγενεις που ζουν εξωτερικο να με βοηθησουν να φυγω να παω σε καποια αλλη χωρα για κατι καλυτερο....
Να μη βλεπω την ξεφτιλα μας......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη silent : 24-05-11 στις 05:27
nikos1400 (24-05-11)