Σελίδα 3 από 10 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 94

Θέμα: ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2...ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

Rides
    0

Προεπιλογή

απο 600 στα 720 και οταν το εφερα το 2006 ηταν καπου κοντα στα 300.ποσο ακομα θα με κυνηγησουν οι πουστ....ς οταν το εφερα πληρωσα απο γερμανια φπα,τελωνειο και με τα τελη που εχω δωσει και θα δωσω θα ειχα παρει πορσε 911.2,2 λιτρα ειναι γαμωτο οχι κορβετ.παλιοπου............
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dark knight : 23-05-11 στις 20:12

Rides
    1

Προεπιλογή

πίστευα ότι οι άνθρωποι είναι άχρηστοι αλλά πλέον είμαι πεπεισμένος ότι είναι ΗΛΙΘΙΟΙ

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    0

Προεπιλογή

Να πω και γω τη γνωμη μου:
    Μας κοβουν τους μισθους, τις συνταξεις,μας καταληστεουν, μας εξευτελιζουν, μας προδιδουν καθημερινα, εμεις ομως δεν πτοουμεθα, δεν μασαμε, ας κανουν οτι θελουν ΜΟΝΟ να μην υποβιβαστει ο ηρακλης, μην αφαιρεσουν βαθμους απο τον Πανιωνιο, μη σφυριξουν καλπικο πεναλτι στον Βυζαντα, γιατι τοτε θα κλεισουμε δρομους, γεφυρες, αεροδρομια,λιμανια..θα καψουμε αυτοκινητα και θα στησουμε οδοφραγματα....Κυριοι αυτοι ειμαστε: Ο αφανισμος μας αξιζει.

4. The Following 5 Users Say Thank You to DRAKOULAS For This Useful Post:

Dioskouroi (24-05-11), hades7 (23-05-11), pilot (23-05-11), S8N (23-05-11), Thomelef (24-05-11)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πίστευα ότι οι άνθρωποι είναι άχρηστοι αλλά πλέον είμαι πεπεισμένος ότι είναι ΗΛΙΘΙΟΙ
    Οχι και ηλιθιοι....αμα ειναι αυτοι ηλιθιοι εμεις τι ειμαστε???

6. The Following User Says Thank You to DRAKOULAS For This Useful Post:

Dioskouroi (24-05-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

εμείς είμαστε ο καθένας μόνος του, γι αυτό μας βιάζουν
    σ'αυτόν τον τόπο οι μόνοι που διαμαρτύρονται είναι οι αργόμισθοι

8. The Following 2 Users Say Thank You to stefm5 For This Useful Post:

S8N (23-05-11), Thomelef (24-05-11)

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλώς τα δεχτήκαμε:

https://news.in.gr/greece/article/?aid=1231109769

ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ

...............................
    Αυξάνονται κατά 20% τα τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ

................................................

Επίσης, αποφασίστηκαν αποκρατικοποιήσεις «εξπρές» για Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, την ΕΥΑΘ, τον ΟΤΕ και το Καζίνο Πάρνηθας. Επίσης, αποφασίστηκε επέκταση σύμβασης παραχώρησης του «Ελ. Βενιζέλος».

Δηλώσεις ανώνυμης κυβερνητικής πηγής στο Bloomberg

............
    Αχ ρε Αρη.............

Δεν μας εφταναν οσα εχουμε τραβηξει μεχρι τωρα,βλεπω στον οριζοντα την ανεργια να μου κουναει μαντηλι και να με καλει κοντα της.

Ω ρε παπαρα που θα πεσει!!!!!!!!!!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όπως καταλάβατε, οι δίλιτροι πάμε στα 720 ευρώ τέλη για το 2012.

Εγώ έχω ήδη αρχίσει να παραμιλάω κι αντί για Νέους Πόρους σκέφτομαι Νέους Φόρους.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άρη δεν βλέπουν φράγκο!!!!!
    Θα κάτσει να ξεκουραστεί!!!

Άκου 720¤!!!!! και χωρίς δώρο παρακαλώ!!!
    Μαζι σου Βασιλη και εγω καπου εκει καταληγω και αν προσθεσεις ολα τα εξοδα (βενζινες,ασφαλειες,σερβις και κανενα μικρομπαξιματακι αφου θα κυκλοφορει στους δρομους) τοτε ενα σεβαστο ποσο,για μενα περιπου στα 3000-3500,θα μεινει για να βουλωσουμε καμμια αλλη τρυπα ή και να το ριξουμε παλι στο αμαξι και να το βγαλουμε μετα απο ενα-δυο χρονια πιο ζωηρο.............

Και δεν ειναι μονο το οτι θα γλυτωσουμε καποια λεφτα που ισως να μπορουμε,εστω και με δυσκολια καποιοι,να τα δωσουμε για την κ@υλ@ μας αλλα με αυτον τον τροπο θα τους δειξουμε την δυσαρεσκεια μας και οτι δεν ειμαστε τελειως μ@λ@κες.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στεφανε οι ανθρωποι δεν ειναι ηλιθιοι,ξερουν να κανουν πολυ καλα την δουλεια που τους εχουν αναθεσει,το θεμα ειναι το πως θα αντιδρασουμε εμεις.

10. The Following User Says Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

S8N (23-05-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

τους ανέθεσαν να μειώσουν το έλλειμμα και τους είπαν μέσω των δαπανών όχι μέσω φορολογίας γιατί και ο τελευταίος σε αυτον τον κόσμο ξέρει ότι ουκ αν λαβοις παρά του μη έχοντος...
    μείωση των δαπανών όμως δεν θέλει κανείς γιατί θίγει την πελατεία ολόκληρου του πολιτικού συστήματος

12. The Following User Says Thank You to stefm5 For This Useful Post:

Thomelef (24-05-11)

Περιοχή
    Αχαρναι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σαν εξελιξη λοιπον ολων σε πρωτη φαση ειναι ο κοσμος να φυλαγεται κ να φυλαει οτι του μενει (ΑΝ του μενει ) ευρω-ευρω γιατι δεν ξερει αυριο αν θα εχει δουλεια....

Σαν δευτερη φαση απο την στιγμη που το χρημα δεν θα κινειται -οπως και ηδη γινεται- ενα ενα τα μικρομαγαζα και οι μικρομεσαιες επιχειρησεις θα κλεινουν το ενα πισω απο το αλλο και θα μεινουν μονο 5-10 πολυεθνικες να μας ζουν....η ανεργια θα φτασει το 2/3 να ειναι ανεργοι ....

Και σαν τριτη φαση για μενα προσωπικα ερχεται η καταστροφη...

Λυπαμαι κυριοι αλλα εγω σαν Αγγελος δεν βλεπω τιποτα αισιοδοξο μπροστα....ΤΙΠΟΤΑ.....

Και τα βαζω με τον εαυτο μου που δεν εχω τα κοτσια να βαλω γνωστους και συγγενεις που ζουν εξωτερικο να με βοηθησουν να φυγω να παω σε καποια αλλη χωρα για κατι καλυτερο....

Να μη βλεπω την ξεφτιλα μας......

Rides
    0

Προεπιλογή

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη silent : 24-05-11 στις 04:27

15. The Following User Says Thank You to silent For This Useful Post:

nikos1400 (24-05-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

εφοσον εχουν κλειδωσθει και τα νεα μετρα,οπου συμφωνα με τον παπακωνσταντινου αν θα επερνε θα παραιτουνταν,σε πραγματα που μας αφορα ολους.
    αυξηση 20% στα τελη κυκλοφοριας,
    φορος καταναλωσης σε αναψυκτικα(πλεον ουτε αναψυκτικο δεν θα μπορουμε να πινουμε σε καφετερειες...)
    φορος στο φυσικο αεριο...
    και σαν να μην εφτανε αυτο εχουμε και δηλωσεις του υποτιθεμενου πρωθυπουργου οτι παλι εσωσε τη χωρα....
    εχουμε καταντησει ολοι μας αηδια να προσπαθουμε να γραψουμε θεματα για να αφυπνηστουμε,ολοι να βριζουμε το κρατος που μας πινει το αιμα αδικα ενω ολοι αυτοι που εφεραν τη κατασταση εδω ειναι στο απυροβλητο.
    οι εργατοπατερες που υποτιθεται πως οργανωναν παντα την εργατικη ταξη ειναι πιο πουλημενοι απο ποτε,οποιοες προσπαθειες περι καποιας διαμαρτυριας αμαυρωνονται απο εσωκυβερνητικους,τους γνωστους κουκουλοφορους,που με τα επεισοδεια τους στρεφουν την ιδια τη κοινη γνωμη εναντι στην οποια μορφη διαμαρτυριας,
    τη συνεχομενη προπαγανδα πυο μας βομβαρδιζει μεσω της τηλεορασης
    εχουν ξευτιλησεις ενα ολοκληρο λαο.
    ανθρωποι που μια ζωη εργαζονταν και τα εβγαζαν αλοι πιο ευκολα αλλοι πιο δυσκολα περα,σημερα περπατανε με σκυμενο κεφαλι γιατι ντρπονται που δεν εχουν δουλεια και ουτε ενα ευρω στο παντελοντι τους..
    ανθρωποι που με τα λιγα χρηματα που κερδιζαν τουλαχιστον ζουσαν την οικογενεια τους,σημερα η αυτοκτονια ειναι πολυ εντονη μεσα στο μυαλο τους.
    και ολα αυτα για να τολμαει ενα ςαρχηγος κρατους ο τζεφρυ να λεει οτι παλι εσωσε τη χωρα.για να σωσεις τη χωρα γιωργακη θα πρεπει να σωσεις το λαο της χωρας σου(ποιας χωρας σου δηλαδη...εσυ δεν ξερεις να μιλας ελληνικα καλα καλα...)
    το μονο που ξερεις ομως να κανεις ειναι να λες ασυστολα ψεματα,να κατηγορεις ολους τους αλλους που εφεραν εδω τη χωρα ξεχνωντας οτι τοσα χρονια ησουν και εσυ μεσα στις κυβερνησεις και μαλιστα με ενεργο ρολο υποργου παντα...
    ντροπη πρωτα απο ολα σε εμας που ειμαστε ερμαια μιας καταστασης που δε φταιμε...δεν τα φαγαμε μαζι!!!!εσεις τα φαγατε.απλα σε εμας δωσατε το λογαριασμο...
    εδω και ενα χρονο μας πατατε το κεφαλι με τα ποδια σας και συνεχιζεται χωρις κανεν δισταγμο...
    προσεξτε ομως..
    ο λαος οσο κοιμισμενο και αν τον καταντησατε,υπαρχει κυνδινος να σηκωθει...
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP