πίστευα ότι οι άνθρωποι είναι άχρηστοι αλλά πλέον είμαι πεπεισμένος ότι είναι ΗΛΙΘΙΟΙ
πίστευα ότι οι άνθρωποι είναι άχρηστοι αλλά πλέον είμαι πεπεισμένος ότι είναι ΗΛΙΘΙΟΙ
Dioskouroi (24-05-11)
Αχ ρε Αρη.............
Δεν μας εφταναν οσα εχουμε τραβηξει μεχρι τωρα,βλεπω στον οριζοντα την ανεργια να μου κουναει μαντηλι και να με καλει κοντα της.
Ω ρε παπαρα που θα πεσει!!!!!!!!!!!!
Μαζι σου Βασιλη και εγω καπου εκει καταληγω και αν προσθεσεις ολα τα εξοδα (βενζινες,ασφαλειες,σερβις και κανενα μικρομπαξιματακι αφου θα κυκλοφορει στους δρομους) τοτε ενα σεβαστο ποσο,για μενα περιπου στα 3000-3500,θα μεινει για να βουλωσουμε καμμια αλλη τρυπα ή και να το ριξουμε παλι στο αμαξι και να το βγαλουμε μετα απο ενα-δυο χρονια πιο ζωηρο.............
Και δεν ειναι μονο το οτι θα γλυτωσουμε καποια λεφτα που ισως να μπορουμε,εστω και με δυσκολια καποιοι,να τα δωσουμε για την κ@υλ@ μας αλλα με αυτον τον τροπο θα τους δειξουμε την δυσαρεσκεια μας και οτι δεν ειμαστε τελειως μ@λ@κες.
Στεφανε οι ανθρωποι δεν ειναι ηλιθιοι,ξερουν να κανουν πολυ καλα την δουλεια που τους εχουν αναθεσει,το θεμα ειναι το πως θα αντιδρασουμε εμεις.
S8N (23-05-11)