Νάσο κάνεις λάθος, αλλά με πρόλαβε ο Γιάννης στο επόμενο ποστ από το δικό σου. Ο λόγος που βγήκε αυτή η έκδοση είναι για να εξυπηρετεί τους πελάτες της Maserati, είναι μία κίνηση marketing και πολύ επιτυχημένη κατά τη γνώμη μου.
Για τη θέση οδήγησης δε θα συμφωνήσω, σε αντίθεση με άλλες 'σκοτεινές' εποχές της Alfa (βλ. 156), ο οδηγός κάθεται πάρα πολύ άνετα και επιτέλους ίσια με τα πεντάλ.
Τώρα όσο για το αισθητικό κομμάτι, σίγουρα οι απόψεις διίστανται. Γούστα είναι αυτά. Όπως εγώ δε χώνεψα ποτέ την Ε90 / Ε60 / E64 / E65 / E88, έτσι άλλοι τόσοι μπορεί να τους πιάνει .....δυσκοιλιότητα με τη συγκεκριμένη alfa.
Στην ουσια του θεματος
Για κανε μια παρουσιαση της δουλειας σου Κωστα
Επί της ουσίας Σπύρο, το αυτοκίνητο είχε μία μικρή επαφή με κολωνάκι στον εμπρός προφυλακτήρα αριστερά και χαμηλά αριστερά ξύσιμο από πεζοδρόμιο, το οποίο και αποκαταστάθηκε σήμερα.
Να σημειώσω επίσης ότι σε όλο το group (Ferrari, Fial, Lancia, Alfa) βάφουν με PPG, όπως αναφέρεται και στο σχετικό ταμπελάκι όπου αναγράφεται ο κωδικός χρώματος του αυτοκινήτου (εμπρός καπώ ή 3η-5η πόρτα πόρτ-μπαγκάζ) ανάλογα το μοντέλο.
Τι είναι το PPG?
Kώστα σαν κίνηση από πλευράς Maserati είναι θετική αφού δείχνει πως σέβεται και προσέχει πολύ τους πελάτες της.
Η ένστασή μου έγκειται στο ότι προσωπικά δεν μου αρέσουν τα μπασταρδέματα στα brands, ειδικά δε όταν δεν έχουν την ουσία του παρελθόντος όπως τα παραδείγματα των lancia thema - ferrari και του lotus omega όπου υπήρχε co-engineering. Eμένα πάντως θα μου φαινόταν το λιγότερο "περίεργο" εάν το ίδιο γινόταν και στο group BMW, π.χ. να κατασκευαζόταν 116 Rolls Royce Edition, η οποία να αποτελούσε αμάξι αντικατάστασης για πελάτες της Rolls.
Θα μου πείτε η απόσταση μεταξύ Μaserati - Alfa δεν είναι τόσο χαοτική όσο μεταξύ Bmw - Rolls, οπότε το πρώτο πάντρεμα δεν μοιάζει τόσο αλλόκοτο. Μην στεκόμαστε όμως μόνο στην τωρινή "ισοπεδωτική" φιλοσοφία των εταιριών που έχει προσπαθήσει να δημιουργήσει η Fiat, δηλαδή Ferrari, Maserati, Alfa = μία ακολουθία όπου το ένα brand αποτελεί την φθηνή εκδοχή του προηγούμενου. Η αρχέτυπη φιλοσοφία αυτών των τριών εταιριών ήταν άκρως ετερώνυμη!
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Nick bmwlover (15-03-11)
Δεν μου αρεσει το ΜιΤο,αλλα και να μου αρεσε σιγα να μην το παιρνα! 116 και ξερο ψωμι....(βεβαια παιζουν σε διαφορετικες κατηγοριες,αλλα επειδη ειπωθηκε)
Nick bmwlover (16-03-11)
Ο καλός μου φίλος ο Κώστας!!!
Χα χα χα, άμα είναι έτσι να παίρνω το μέρος σου, έχεις, δεν έχεις δίκιο!!
Πάντως χωρίς πλάκα έτσι νομίζω είναι τα πράγματα
Και θα ήθελα όλους μας να είμαστε αγαπημένα παιδάκια να πάμε να κάνουμε κανα παντηλίκι... χα χα
Υ.Γ: Το παντηλίκι θα το κάνουμε μετά το σφηνάκι αλοιφή από τον Monsta![]()
Nick bmwlover (16-03-11), Ptboul (16-03-11)
Τώρα το είδα αυτό.
Η PPG https://www.ppg.com/en/Pages/default.aspx Στέφανε είναι από τους Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι O Y Σ κατασκευαστές χρωμάτων / βερνικιών παγκοσμίως και ΟΕΜ σε πολλές εταιρείες αυτοκινήτων όπως έγραψα και προηγουμένως.
Τα υλικά της είναι από τα ακριβότερα στην αγορά και είναι εκείνα που χρησιμοποιούμε και εμείς στα καταστήματά της εταιρείας μου. Για μένα είναι 'natural choice', αν θες να είσαι σωστός επαγγελματίας στη δουλειά σου.