Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 38

Θέμα: Mito Limited Edition

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPower Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραιο το Μιτο αλλα οταν ακουω Αλφα Ρομεο με πιανει δυσκοιλιότητα..

+1000000000000000000000000000

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα σχεδιαστικά μου αρέσει το mito, αν και είναι τόσο "μπιχλιμπιδάτο" που πάει λίγο προς το "γυναικείο". Το εσωτερικό του είναι ένα δράμα, σαν πλαστικά, σαν σχεδιασμό, σαν θέση οδήγησης, το θεωρώ απαράδεκτο!

Αυτή η "ειδική" έκδοση φανερώνει πόσο έχει αποδυναμωθεί το brand της άλλοτε θρυλικής Alfa Romeo, αφού επικαλείται το Logo μιας άλλης εταιρίας προκειμένου να δημιουργήσει ένα "ανώτερο" προιόν. Οι σκληροπυρηνικοί Alfisti θα πρέπει να είναι πολύ εξοργισμένοι αφού ειδικά αυτά τα δύο brands υπήρξαν στο παρελθόν ορκισμένοι εχθροί, επί εποχής nuvolari κάπου στα '30s...

Νάσο κάνεις λάθος, αλλά με πρόλαβε ο Γιάννης στο επόμενο ποστ από το δικό σου. Ο λόγος που βγήκε αυτή η έκδοση είναι για να εξυπηρετεί τους πελάτες της Maserati, είναι μία κίνηση marketing και πολύ επιτυχημένη κατά τη γνώμη μου.

Για τη θέση οδήγησης δε θα συμφωνήσω, σε αντίθεση με άλλες 'σκοτεινές' εποχές της Alfa (βλ. 156), ο οδηγός κάθεται πάρα πολύ άνετα και επιτέλους ίσια με τα πεντάλ.

Τώρα όσο για το αισθητικό κομμάτι, σίγουρα οι απόψεις διίστανται. Γούστα είναι αυτά. Όπως εγώ δε χώνεψα ποτέ την Ε90 / Ε60 / E64 / E65 / E88, έτσι άλλοι τόσοι μπορεί να τους πιάνει .....δυσκοιλιότητα με τη συγκεκριμένη alfa.

Περιοχή
    Pakistan
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στην ουσια του θεματος
    Για κανε μια παρουσιαση της δουλειας σου Κωστα

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επί της ουσίας Σπύρο, το αυτοκίνητο είχε μία μικρή επαφή με κολωνάκι στον εμπρός προφυλακτήρα αριστερά και χαμηλά αριστερά ξύσιμο από πεζοδρόμιο, το οποίο και αποκαταστάθηκε σήμερα.

Να σημειώσω επίσης ότι σε όλο το group (Ferrari, Fial, Lancia, Alfa) βάφουν με PPG, όπως αναφέρεται και στο σχετικό ταμπελάκι όπου αναγράφεται ο κωδικός χρώματος του αυτοκινήτου (εμπρός καπώ ή 3η-5η πόρτα πόρτ-μπαγκάζ) ανάλογα το μοντέλο.

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τι είναι το PPG?

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νάσο κάνεις λάθος, αλλά με πρόλαβε ο Γιάννης στο επόμενο ποστ από το δικό σου. Ο λόγος που βγήκε αυτή η έκδοση είναι για να εξυπηρετεί τους πελάτες της Maserati, είναι μία κίνηση marketing και πολύ επιτυχημένη κατά τη γνώμη μου.

Για τη θέση οδήγησης δε θα συμφωνήσω, σε αντίθεση με άλλες 'σκοτεινές' εποχές της Alfa (βλ. 156), ο οδηγός κάθεται πάρα πολύ άνετα και επιτέλους ίσια με τα πεντάλ.

Τώρα όσο για το αισθητικό κομμάτι, σίγουρα οι απόψεις διίστανται. Γούστα είναι αυτά. Όπως εγώ δε χώνεψα ποτέ την Ε90 / Ε60 / E64 / E65 / E88, έτσι άλλοι τόσοι μπορεί να τους πιάνει .....δυσκοιλιότητα με τη συγκεκριμένη alfa.
    Kώστα σαν κίνηση από πλευράς Maserati είναι θετική αφού δείχνει πως σέβεται και προσέχει πολύ τους πελάτες της.

Η ένστασή μου έγκειται στο ότι προσωπικά δεν μου αρέσουν τα μπασταρδέματα στα brands, ειδικά δε όταν δεν έχουν την ουσία του παρελθόντος όπως τα παραδείγματα των lancia thema - ferrari και του lotus omega όπου υπήρχε co-engineering. Eμένα πάντως θα μου φαινόταν το λιγότερο "περίεργο" εάν το ίδιο γινόταν και στο group BMW, π.χ. να κατασκευαζόταν 116 Rolls Royce Edition, η οποία να αποτελούσε αμάξι αντικατάστασης για πελάτες της Rolls.

Θα μου πείτε η απόσταση μεταξύ Μaserati - Alfa δεν είναι τόσο χαοτική όσο μεταξύ Bmw - Rolls, οπότε το πρώτο πάντρεμα δεν μοιάζει τόσο αλλόκοτο. Μην στεκόμαστε όμως μόνο στην τωρινή "ισοπεδωτική" φιλοσοφία των εταιριών που έχει προσπαθήσει να δημιουργήσει η Fiat, δηλαδή Ferrari, Maserati, Alfa = μία ακολουθία όπου το ένα brand αποτελεί την φθηνή εκδοχή του προηγούμενου. Η αρχέτυπη φιλοσοφία αυτών των τριών εταιριών ήταν άκρως ετερώνυμη!
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

7. The Following User Says Thank You to EVERGET For This Useful Post:

Nick bmwlover (15-03-11)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ούτε καν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια έκδοση
    Very nice!
    οντως ουτε εγω.
    τελειο
    το ηχοσυστημα dynavin ειναι?

Rides
    3

Προεπιλογή

Δεν μου αρεσει το ΜιΤο,αλλα και να μου αρεσε σιγα να μην το παιρνα! 116 και ξερο ψωμι....(βεβαια παιζουν σε διαφορετικες κατηγοριες,αλλα επειδη ειπωθηκε)

10. The Following User Says Thank You to E60_Arkadia For This Useful Post:

Nick bmwlover (16-03-11)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απ ότι φαίνεται μόνο ο Στεφ κατάλαβε τι εννοούσα μέσα από το πληκτρολόγειο. Στεφ, σε κερνάω ένα σφηνάκι αλοιφή (της αρεσκείας σου) / διαλυτικό / αραιωτικό / χρώμα / καθαριστικό μοκέτας / πράσινο σαπούνι / ΟΖΟΝ........όποτε βρεθείς στα λημέρια μου
    Ο καλός μου φίλος ο Κώστας!!!
    Χα χα χα, άμα είναι έτσι να παίρνω το μέρος σου, έχεις, δεν έχεις δίκιο!!
    Πάντως χωρίς πλάκα έτσι νομίζω είναι τα πράγματα
    Και θα ήθελα όλους μας να είμαστε αγαπημένα παιδάκια να πάμε να κάνουμε κανα παντηλίκι... χα χα

Υ.Γ: Το παντηλίκι θα το κάνουμε μετά το σφηνάκι αλοιφή από τον Monsta

12. The Following 2 Users Say Thank You to stef For This Useful Post:

Nick bmwlover (16-03-11), Ptboul (16-03-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι είναι το PPG?

Τώρα το είδα αυτό.

Η PPG https://www.ppg.com/en/Pages/default.aspx Στέφανε είναι από τους Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι O Y Σ κατασκευαστές χρωμάτων / βερνικιών παγκοσμίως και ΟΕΜ σε πολλές εταιρείες αυτοκινήτων όπως έγραψα και προηγουμένως.

Τα υλικά της είναι από τα ακριβότερα στην αγορά και είναι εκείνα που χρησιμοποιούμε και εμείς στα καταστήματά της εταιρείας μου. Για μένα είναι 'natural choice', αν θες να είσαι σωστός επαγγελματίας στη δουλειά σου.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP