Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 38

Θέμα: Mito Limited Edition

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτή την φινέτσα που έχουν οι Ιταλοί δεν πρόκειται οι Γερμανοί να την δουν ούτε στα όνειρά τους...
    Άντε σύγκρινε το Mito με το Polo & το Golf...
    Μιλάω αποκλειστικά για στυλ & εμφάνιση...
    Μην ξεχνάμε ότι οι καλύτερες μάρκες ρούχων είναι οι ιταλικές , μαζί με κάποιες γαλλικές..

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεκτό, απλά άλλο το 'αδιάφορο' και άλλο το 'άσχημο'. Το 'άσχημο' το δέχομαι ως άποψή σου, 'αδιάφορο' όμως πέρα ότι δε θα το λεγες με τίποτα, δε στέκει και ως μεταξύ τους σύγκριση. Άλλο η γραβάτα και άλλο το σώβρακο.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτή την φινέτσα που έχουν οι Ιταλοί δεν πρόκειται οι Γερμανοί να την δουν ούτε στα όνειρά τους...
    Άντε σύγκρινε το Mito με το Polo & το Golf...
    Μιλάω αποκλειστικά για στυλ & εμφάνιση...
    Μην ξεχνάμε ότι οι καλύτερες μάρκες ρούχων είναι οι ιταλικές , μαζί με κάποιες γαλλικές..
    Τονίζω οτι είναι δικιά μου άποψη και το γράφω όπως το βλέπουν τα μάτια μου.

Το Mito για μένα (όπως και όλα τα alfa & Romeo) είναι αδιάφορα τα αυτοκίνητα. Οπως Ιταλική φινέτσα είναι και η τραγιάσκα του τζοπάνου που οι Ιταλοί την έκαναν μόδα αλλά εμένα μου περνάει αδιάφορη οταν την φοράει κάποιος με ασπρο κασκόλ και κοκκάλινα γυαλιά. Για μένα το Mito αδιάφορο μου είναι γιατί μοιάζει με κουκουβάγια που έφαγε κλωτσιά και της στράβωσε το ράμφος προς τα κάτω.

Αν και ο καθένας στο είδος του και για αυτό προτιμώ τα ιταλικά ρούχα, το Γερμανικό αυτοκίνητο, το ιαπωνικό κλιματιστικό και τα αμερικάνια αθλητικά παπούτσια.

3. The Following 5 Users Say Thank You to stratos For This Useful Post:

merlin (15-03-11), Nick bmwlover (15-03-11), Ptboul (16-03-11), Vasilis (15-03-11), z3 2.2 (15-03-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για μένα το Mito αδιάφορο μου είναι γιατί μοιάζει με κουκουβάγια που έφαγε κλωτσιά και της στράβωσε το ράμφος προς τα κάτω.

Επειδή λοιπόν φύγαμε από το θέμα 'όμορφο' / 'άσχημο', αν κατάλαβα καλά, εσύ θεωρείς τη ......κουκουβάγια 'αδιάφορη' ως σχήμα.

ooooookι doki

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τονίζω οτι είναι δικιά μου άποψη και το γράφω όπως το βλέπουν τα μάτια μου.

Το Mito για μένα (όπως και όλα τα alfa & Romeo) είναι αδιάφορα τα αυτοκίνητα. Οπως Ιταλική φινέτσα είναι και η τραγιάσκα του τζοπάνου που οι Ιταλοί την έκαναν μόδα αλλά εμένα μου περνάει αδιάφορη οταν την φοράει κάποιος με ασπρο κασκόλ και κοκκάλινα γυαλιά. Για μένα το Mito αδιάφορο μου είναι γιατί μοιάζει με κουκουβάγια που έφαγε κλωτσιά και της στράβωσε το ράμφος προς τα κάτω.

Αν και ο καθένας στο είδος του και για αυτό προτιμώ τα ιταλικά ρούχα, το Γερμανικό αυτοκίνητο, το ιαπωνικό κλιματιστικό και τα αμερικάνια αθλητικά παπούτσια.
    δεν εχω φωτογραφια της πεθερας μου.....

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP