Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 65

Θέμα: Αλλαγή - Περιποίηση Δερμάτων σε Μ3 Ε46

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θέλεις να πεις κάτι πάνω στα δέρματα? Εάν θέλεις να συζητήσεις κάποιο φιλολογικό θέμα φορουμικής δεοντολογίας άνοιξε ένα άλλο θρεντάκι....Ευχαριστούμε!
    Παρακαλώ.....τίποτε παραπάνω.....και άλλο θρεντάκι και εσύ για τα περί διαφημισεών σου.....

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Για το τομάρι λέμε ακριβώς το ίδιο. Σε δέρματα με ιδιόμορφα χρώματα όπως είναι το Imola ή το δικό σου παράδειγμα με το Sepang είναι πολύ δύσκολο να βρείς τομάρι αφού η BMW δεν τα διαθέτει πλέον. Σε Αμερικάνικα φόρουμς θα δεις θέματα του στυλ: "Πού μπορώ να αγοράσω Imola Red Νappa?" και μετά από αρκετές απαντήσεις το συμπέρασμα είναι: "ψάξε, πάρε δείγματα και μπορεί να πετύχεις κάποια απόχρωση που να φέρνει σε Imola...αλλιώς δώσε τα Χ εξωφρενικό ποσό που ζητάει η BMW να πάρεις έτοιμα κομάτια". Γι αυτό και γω βρίσκοντας το ΟΕΜ δέρμα δεν μπορούσα παρά να αδράξω την ευκαιρία!

Όσο για το τιμόνι όσες δουλειές είδα από ταπετσέριδες καμία δεν μου έκανε σαν το εργοστασιακό, ήθελα τις ραφές ίδιες ακριβώς....δεν γινόταν? Πλήρωσα τα 2πλάσια και πήρα το τιμόνι και καθάρισα....
    Εχουν τα παντα (τομαρια) σε BMW εργοστασιακα δερματα και αψογη εξυπηρετηση,οπως σου ειπα μου εστειλαν με courier (πληρωμενο απο αυτους!!!!) ενα κοματι δερματος merino για να συγκρινω.
    Αυτη ειναι η διευθυνση,αχρειαστη να ειναι......

www.leder-reinhardt.de

3. The Following 3 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

A8hnaios (04-03-11), EVERGET (02-03-11), gnx (03-03-11)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρακαλώ.....τίποτε παραπάνω.....και άλλο θρεντάκι και εσύ για τα περί διαφημισεών σου.....
    Δεν έκανε ΚΑΜΙΑ διαφήμηση το παιδί, ούτε πρότεινε να πάμε όλοι εκεί!
    Ανέφερε την εμπειρία του και μάλιστα με απολυτα αντικειμενικό τρόπο.
    Εαν σε κάποιους, η καλή και επαγγελματική δουλειά τους ενοχλεί δεν πειράζει.
    Εμείς είμαστε εδώ για να "κράζουμε" τους αντιεπαγγελματίες και όσους μας πουλάνε εκδούλευση...

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχουν τα παντα (τομαρια) σε BMW εργοστασιακα δερματα και αψογη εξυπηρετηση,οπως σου ειπα μου εστειλαν με courier (πληρωμενο απο αυτους!!!!) ενα κοματι δερματος merino για να συγκρινω.
    Αυτη ειναι η διευθυνση,αχρειαστη να ειναι......

www.leder-reinhardt.de

Alex καλησπέρα
    Για να καταλάβω και εγώ σωστά, λες ότι αυτοί αναλαμβάνουν να "ντύσουν" ένα φθαρμένο τιμόνι με δέρμα και μάλιστα με ραφή ///Μ?
    Όπως επίσης και ότι εκεί μπορούμε να βρούμε ΟΕΜ δέρματα της BMW?

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Alex καλησπέρα
    Για να καταλάβω και εγώ σωστά, λες ότι αυτοί αναλαμβάνουν να "ντύσουν" ένα φθαρμένο τιμόνι με δέρμα και μάλιστα με ραφή ///Μ?
    Να μη το ντυσεις γιατι δεν θα βγει ιδιο με του M. Ειχα ντυσει και φουσκωσει με gel 3mm (γιατι μετα βγαινει χαλια λεει ο μαστορας) του 316ti και δεν ηταν ιδιο με M3 τιμονι.

Δεν ξερω αν εγινα σαφης, αλλα... ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ Μ ΤΙΜΟΝΙ?

Νασο να χαιρεσαι το νεο σαλονι! Χρειαζομαι και εγω ντυσιμο ρε γαμωτο γιατι εχει φθαρει απο το μπες-βγες, εχει κατσει και λιγο του οδηγου, λιγοτερο του συνοδηγου.. θελει και βιολογικο τωρα που ειναι 1 μηνα ακαπνο μεσα.. αντε να δουμε..

Μπαινει στους υποψιν ο Βρανακης

7. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

EVERGET (02-03-11)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Alex καλησπέρα
    Η εταιρια leder-reinhardt εχει τομαρια απο ολα σχεδον τα εργοστασιακα σαλονια της BMW.
    Αγοραζεις οσο δερμα χρειαζεσαι και το πας στον ταπετσερη σου για ραψιμο.
    Το φθαρμενο τιμονι το στελνεις εδω https://stores.ebay.de/Petersen-Proj...id=p4340.l2563,ή το φερνεις στην Πατρα.....

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να μη το ντυσεις γιατι δεν θα βγει ιδιο με του M. Ειχα ντυσει και φουσκωσει με gel 3mm (γιατι μετα βγαινει χαλια λεει ο μαστορας) του 316ti και δεν ηταν ιδιο με M3 τιμονι.

Νασο να χαιρεσαι το νεο σαλονι! Χρειαζομαι και εγω ντυσιμο ρε γαμωτο γιατι εχει φθαρει απο το μπες-βγες, εχει κατσει και λιγο του οδηγου, λιγοτερο του συνοδηγου.. θελει και βιολογικο τωρα που ειναι 1 μηνα ακαπνο μεσα.. αντε να δουμε..

Προφανώς δεν κατάλαβες τι θέλω να κάνω μικρέ...
    Σιγά μην ντύσω το υπάρχον τιμόνι με δέρμα....
    Απλά το τιμόνι ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ να παραγγείλω, σκεφτόμουν να το έφτιαχνε με τα χρώματα του ///Μ....

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η εταιρια leder-reinhardt εχει τομαρια απο ολα σχεδον τα εργοστασιακα σαλονια της BMW.
    Αγοραζεις οσο δερμα χρειαζεσαι και το πας στον ταπετσερη σου για ραψιμο.
    Το φθαρμενο τιμονι το στελνεις εδω https://stores.ebay.de/Petersen-Proj...id=p4340.l2563,ή το φερνεις στην Πατρα.....
    Τους ζητάς με mail τον κωδικό του χρώματός σου και του δέρματός σου?
    Απλά ρωτάω για να καταλάβω...

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων

Οχι Φανη δεν εγινες σαφης
    Για το απλο τιμονι να το κανεις Μ μαλλον εχεις δικιο,αλλα το Μ τιμονι ντυνεται τελεια εαν ο ταπετσερης το κατεχει.....,πουθενα ζαρες το δερμα!!!!!

Υ.Γ: τα χρωματα στις κλωστες ειναι δικη μου επιλογη(αν και η φωτο δεν τα αποδιδει σωστα),υπαρχουν και τα Original χρωματα.
    Attached Images Attached Images

12. The Following User Says Thank You to alexm For This Useful Post:

PANOS-E60 (03-03-11)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όπότε σ' ένα τέτοιο Μ τιμόνι μπορεί να μας βάλει ο ταπετσέρης την οriginal 3χρωμή ραφή...?

https://cgi.ebay.de/BMW-Z4-M-Lenkrad...item35b03eeed0

Επίσης απ ότι είδα εσύ έχεις κάνει και 2χρωμα τα καθίσματά σου με δέρματα που παρήγγειλες να υποθέσω από τον leder-reinhardt και στα τοποθέτησε ο ταπετσέρης σου?

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP