Σελίδα 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 65

Θέμα: Αλλαγή - Περιποίηση Δερμάτων σε Μ3 Ε46

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδιά έχω δει σε κάποια θέματα φίλων από το φόρουμ όταν κοινοποιούν κάποιον επαγγελματία να φωνάζουν κάποιοι για την απαγόρευση διαφημίσεως των επαγγελματιών.
    Αν δεν κάνω κάνω λάθος......τους κανονισμους του φόρουμ........παρακαλώ να πει κάποιος αν έχω δικαίωμα και εγώ και άλλοι να λέμε ονόματα.....
    Φίλε μου τον καλό επαγγελματία τον ονομάζουμε ελεύθερα, να μαθαίνουμε και εμείς (π.χ.) που δεν ξέρουμε κάποιον!

Με τα παράπονα σε κάποιον επαγγελματία έχουμε πρόβλημα (μηνύσεις κ.τ.λ)!

Το εσωτερικό τα σπάει!!!

2. The Following User Says Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

EVERGET (02-03-11)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε παιδιά έχω δει σε κάποια θέματα φίλων από το φόρουμ όταν κοινοποιούν κάποιον επαγγελματία να φωνάζουν κάποιοι για την απαγόρευση διαφημίσεως των επαγγελματιών.
    Αν δεν κάνω κάνω λάθος......τους κανονισμους του φόρουμ........παρακαλώ να πει κάποιος αν έχω δικαίωμα και εγώ και άλλοι να λέμε ονόματα.....
    Φίλε μου το thread μου δεν είναι διαφήμιση, δεν είμαι εγώ ο ταπετσέρης ούτε είναι κολλητός μου! Απλά μοιράζομαι τη χαρά μου αλλά και μία πολύ θετική εμπειρία μου που μπορεί να βοηθήσει αρκετά μέλη που θέλουν τα αυτοκίνητά τους να τα αγγίζουν καλά χέρια.

Απ ότι έχω δει στο forum αναφερόμαστε συχνά σε καλούς επαγγελματίες γιατί αυτό το νόημα έχει μία κοινότητα σαν αυτή, να μας δίνει λύσεις και καλές προτάσεις! Άλλωστε τον Βρανάκη οι περισσότεροι τον ξέρετε απλά εγώ επιβεβαιώνω τα πολύ θετικά που έχουν ξαναγραφτεί σε παλαιότερα θέματα!
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

4. The Following User Says Thank You to EVERGET For This Useful Post:

JOHNNY 69 (03-03-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου τον καλό επαγγελματία τον ονομάζουμε ελεύθερα, να μαθαίνουμε και εμείς (π.χ.) που δεν ξέρουμε κάποιον!

Με τα παράπονα σε κάποιον επαγγελματία έχουμε πρόβλημα (μηνύσεις κ.τ.λ)!

Το εσωτερικό τα σπάει!!!
    Ο καλός επαγγελματίας σύμφωνα με εμένα....; ...και ποιός είναι αυτός που θα πειστεί ότι του λεω εγώ αλήθεια.....; ....εαν είναι έτσι γιατί να μη γράφουμε και για τον κακό επαγγελματία με το ονοματεπωνυμό του;

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......
    Οσο για το δερμα στο τιμονι μπορω να σε βεβαιωσω οτι μπορει να γινει εργοστασιακοτατο,χωρις κυματισμους στο δερμα με ακριβως τις ιδιες σε μαμα χρωμα κλωστες (σε 30αρα παχος!!! για αντοχη στο χρονο),υπαρχει ομως και ενα σετ κλωστες που σε χρωμα ειναι ιδιες με το σημα Μ που εχεις στο στροφομετρο και με αυτο το σετ βλεπεις 3 χρωματα στο τιμονι σε αντιθεση με το μαμα που βλεπεις 2 γιατι το μεσαιο μπλε ειναι πολυ σκουρο και χανετε στο μαυρο του δερματος....
    Oταν λεει ο Αλεξης οτι γινεται,αν και δεν εχω δει απο κοντα το προσφατα ανακαινισμενο δικο του τιμονι παρα μονο απο φωτο,σημαινει οτι ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......
    Το εσωτερικό τα σπάει!!!
    +1000

και //Μ σταμπα στα προσκεφαλα???wow!!!

Mε 'γεια και απο μενα!!!τελειος συνδιασμος εσωτερικου και εξωτερικου χρωματισμου!!!.....και φυσικα μια //Μ αξιζει καθε περιποιηση!!!

7. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

EVERGET (02-03-11)

Περιοχή
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολυ ομορφο σαν χρωμα και σαν δουλεια!!!! καλοριζικο....
    Η bmw εδεινε τομαρι σαν ανταλλακτικο μεχρι και τα Μ3 Ε46,μετα το σταματησε και δινει ετοιμα ραμμενα κοματια (βαση-πλατη)και στο Μ5 Ε60 στοιχιζει 2200 ευρω η επενδυση του καθε εμπρος καθισματος και 4000 ευρω τα πισω!!!!!
    Μετα απο πολυυυυυυυ ψαξιμο οταν εφτιαξα το δικο μου,βρηκα στη Γερμανια merino sepang bronze(LKA8) ακριβως το ιδιο με της bmw(μου εστειλαν δειγμα και το συγκρινα)και η τιμη του ηταν για 17 περιπου τ.μ δερματος που χρειαζεται το Μ5 (καθισματα-κονσολα-πλαίνα)900-1000 ευρω με τα μεταφορικα!!!!!!
    Οσο για το δερμα στο τιμονι μπορω να σε βεβαιωσω οτι μπορει να γινει εργοστασιακοτατο,χωρις κυματισμους στο δερμα με ακριβως τις ιδιες σε μαμα χρωμα κλωστες (σε 30αρα παχος!!! για αντοχη στο χρονο),υπαρχει ομως και ενα σετ κλωστες που σε χρωμα ειναι ιδιες με το σημα Μ που εχεις στο στροφομετρο και με αυτο το σετ βλεπεις 3 χρωματα στο τιμονι σε αντιθεση με το μαμα που βλεπεις 2 γιατι το μεσαιο μπλε ειναι πολυ σκουρο και χανετε στο μαυρο του δερματος....
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Για το τομάρι λέμε ακριβώς το ίδιο. Σε δέρματα με ιδιόμορφα χρώματα όπως είναι το Imola ή το δικό σου παράδειγμα με το Sepang είναι πολύ δύσκολο να βρείς τομάρι αφού η BMW δεν τα διαθέτει πλέον. Σε Αμερικάνικα φόρουμς θα δεις θέματα του στυλ: "Πού μπορώ να αγοράσω Imola Red Νappa?" και μετά από αρκετές απαντήσεις το συμπέρασμα είναι: "ψάξε, πάρε δείγματα και μπορεί να πετύχεις κάποια απόχρωση που να φέρνει σε Imola...αλλιώς δώσε τα Χ εξωφρενικό ποσό που ζητάει η BMW να πάρεις έτοιμα κομάτια". Γι αυτό και γω βρίσκοντας το ΟΕΜ δέρμα δεν μπορούσα παρά να αδράξω την ευκαιρία!

Όσο για το τιμόνι όσες δουλειές είδα από ταπετσέριδες καμία δεν μου έκανε σαν το εργοστασιακό, ήθελα τις ραφές ίδιες ακριβώς....δεν γινόταν? Πλήρωσα τα 2πλάσια και πήρα το τιμόνι και καθάρισα....
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

9. The Following User Says Thank You to EVERGET For This Useful Post:

alexm (02-03-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Αλλα ντάλα......

Περιοχή
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είσαι και εσύ αγόρι μου "βλαμμένος" σαν κ εμένα!!
    Καλά πας στο Βρανάκη, δεν λες και τίποτα που θέλω εδώ και 3 χρόνια να αλλάξω ένα κομμάτι του πλαινού δέρματος του αυτοκινήτου μου και δεν έχω αξιωθεί να πάω να το φτιάξω...!!!
    Να πάμε να πιούμε εναν καφέ, να μιλήσουμε για τις εμπειρίες των silver grey αυτοκινήτων μας....
    Αχχχχ, χωρίς πλάκα στο έκανε "κούτα" καλοφόρετα τόσο το τιμόνι όσο και τα δερματάκια σου!!!!!
    Στέφανε όποτε γουστάρεις! Άντε ρε συ, πάρτο απόφαση θυμάμαι που μου το έδειχνες πριν κάτι μήνες και το συζητάγαμε! Το δέρμα σου θα υπάρχει στάνταρ και αν του κάνεις και ένα πλυσιματάκι θα γίνει σαν καινούργιο!!!

Α! Ο Στέλιος μου έκανε μαζί με τα δέρματα και επισκευή όλων των αφρολέξ των καθισμάτων που κάθονται με τον καιρό....καινουργίλες σου λέω!!!

Περιοχή
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αλλα ντάλα......
    Θέλεις να πεις κάτι πάνω στα δέρματα? Εάν θέλεις να συζητήσεις κάποιο φιλολογικό θέμα φορουμικής δεοντολογίας άνοιξε ένα άλλο θρεντάκι....Ευχαριστούμε!

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να σαι γερός, να ξαναζαρώσεις τα δέρματα των καθισμάτων και να γυαλίσεις πάλι το τιμόνι.
    Πανέμορφη η μπουμπού, και άλλο πράγμα η μυρωδιά του καινούργιου δέρματος.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

14. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

EVERGET (02-03-11)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στέφανε όποτε γουστάρεις! Άντε ρε συ, πάρτο απόφαση θυμάμαι που μου το έδειχνες πριν κάτι μήνες και το συζητάγαμε! Το δέρμα σου θα υπάρχει στάνταρ και αν του κάνεις και ένα πλυσιματάκι θα γίνει σαν καινούργιο!!!

Α! Ο Στέλιος μου έκανε μαζί με τα δέρματα και επισκευή όλων των αφρολέξ των καθισμάτων που κάθονται με τον καιρό....καινουργίλες σου λέω!!!
    Καλά εαν εσύ μου λες ότι στο έδειχνα πριν κάτι μήνες, ο Monsta θα αρχίσει να φωνάζει γιατί θα μου πει ακόμη να το φτιάξεις μετά από κάτι χρόνια....???
    Αααα, μου φαίνεται θα ανοίξω δουλειές από τώρα μέχρι και το Πάσχα, δέρμα φτιάξιμο, τιμόνι Μ γιατί έχω τον Φάνη που φωνάζει και είσοδο Ipod/Iphone/Aux...
    Πάντως ο Βρανάκης κάνει φανταστική δουλειά το ξέρω και από άλλους!

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP