Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 35

Θέμα: 318ci ESS supercharger,απορίες!?!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

με τα λεφτά που θα κάνεις μια πλήρη κ σωστή μετατροπή όπως έβγαινε από τό εργοστάσιο θα αγοράσεις ένα γνήσιο

Προεπιλογή

Οι τιμές είναι Ρουλετα ... Ότι βρει ο καθένας !
    Η αλήθεια είναι ότι με κάνα 2500 χιλιαρικα παίρνεις μετατροπή 2.5. Με κανά 3000 παίρνεις 3.0 πενταταχυτο. Τα εργατικά πάλι είναι άλλη ιστορία .
    Γενικώς στις τιμές υπάρχουν μεγάλες αποκλεισεις... Μετράει αν θα τα πάρεις Απο παλιατζη , αν θα δώσεις τα δικά σου , τι φοράς ΕΣΥ πάνω τώρα (μ43, ν42 κλπ) , αν θα τα πάρεις Απο ιδιώτη , αν θα τα φέρεις απ´εξω κλπ.
    Αντίστοιχα για τα εργατικά.
    Έχουν γίνει μετατροπές σε αυλές σπιτιών έχουν γίνει και σε αντιπροσωπείες

3. The Following 3 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

giannis_compact (20-02-11), Jimmakos (21-02-11), stavr (21-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Άμα πιάνουν τα χέρια σου Σπύρο ακόμα και σε αυλή σπιτιών γίνονται μετατροπές.... Δώσε μου γερανάκι να σηκώσω το μοτέρ και σου αλλάζω το μοτέρ σε μια μέρα....

Δηλαδή για να καταλάβω εχω ίδιες βάσεις με Ε36, γνωστος έχει βάλει 318is σε Ε34.... Αν δώσω τον Μ40 μου μαζί με σασμάν πλεξούδα εγκέφαλο και πάρω ενα 325, 328 ή 525, 528 αντίστοιχα μαζί με πλεξούδα/σασμάν/εγκέφαλο πόσο θα βγεί το μαλλί περίπου....?

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitris E34 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άμα πιάνουν τα χέρια σου Σπύρο ακόμα και σε αυλή σπιτιών γίνονται μετατροπές.... Δώσε μου γερανάκι να σηκώσω το μοτέρ και σου αλλάζω το μοτέρ σε μια μέρα....

Δηλαδή για να καταλάβω εχω ίδιες βάσεις με Ε36, γνωστος έχει βάλει 318is σε Ε34.... Αν δώσω τον Μ40 μου μαζί με σασμάν πλεξούδα εγκέφαλο και πάρω ενα 325, 328 ή 525, 528 αντίστοιχα μαζί με πλεξούδα/σασμάν/εγκέφαλο πόσο θα βγεί το μαλλί περίπου....?
    μην ξεχνάς ότι συν αυτά που αναφέρεις θες κ ψυγείο ελατήρια εξάτμιση κεντρικό διαφορικό φρένα κ εάν πας κ σε 28αρι θα θες κάντραν immobil κλειδιά κτλ

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    μην ξεχνάς ότι συν αυτά που αναφέρεις θες κ ψυγείο ελατήρια εξάτμιση κεντρικό διαφορικό φρένα κ εάν πας κ σε 28αρι θα θες κάντραν immobil κλειδιά κτλ
    αγάλι αγάλι..... Γίνεται η αγουρίδα μέλι

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP