Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 56

Θέμα: ρυθμιση αναρτησης (pss10)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε ψυχακια τις μαλακιες που του'πε και του'κανε για τις πιεσεις στα ελαστικα,απ'το μυαλο μου τις εβγαλα???Ποσοστα παιρνεις ή μπαρμπας σου ειναι?Α και κατι αλλο,μην βγαζεις συμπερασματα Ελληναρα...μπορει κατι να ξερω που δεν ξερεις...ειμαι του επαγγελματος...*&%@^$#@
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

ενταξει δεν υπαρχει λογος για ολα αυτα!δεν ειπα οτι εχω παραπονο εκτος απο τις πιεσεις στα ελαστικα που οντως αποδειχτηκαν πολυ μεγαλες και λογικα απο εκει θα πεταγε μουτρα...εαν δεν ειναι απο εκει τα μουτρα (θα το δικιμασω ξανα) τοτε θα μπορω να πω και εγω οτι το αυτοκινητο διορθωθηκε αλλα εν μερη.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mo328i : 20-05-11 στις 09:24

Περιοχή
    βριλησσια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε ψυχακια τις μαλακιες που του'πε και του'κανε για τις πιεσεις στα ελαστικα,απ'το μυαλο μου τις εβγαλα???Ποσοστα παιρνεις ή μπαρμπας σου ειναι?Α και κατι αλλο,μην βγαζεις συμπερασματα Ελληναρα...μπορει κατι να ξερω που δεν ξερεις...ειμαι του επαγγελματος...*&%@^$#@
    Ουτε ποσοστα παιρνω ουτε μπαρμπας ειναι....!!!!
    Αλλα δεν μπορει επειδη καποιος σου μετεφερε κατι..σωστο η λαθος....να βγαζεις καποιον ασχετο...ειτε εισαι του επαγγελματος ειτε οχι.............!!!!!

Προεπιλογή

Παρακαλω πολυ... ειναι κριμα να μαλωνουμε για καποιον τριτο! Ποσο μαλλον για εναν επαγγελματια...
    Οπως και να εχει ο mo328 μας μετεφερε την εμπειρια του και βαση αυτης κρινουμε.

5. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Panos 316T (20-05-11)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο saikoe39 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ουτε ποσοστα παιρνω ουτε μπαρμπας ειναι....!!!!
    Αλλα δεν μπορει επειδη καποιος σου μετεφερε κατι..σωστο η λαθος....να βγαζεις καποιον ασχετο...ειτε εισαι του επαγγελματος ειτε οχι.............!!!!!
    Δεν ειπα ποτε οτι ειναι ασχετος!Ειπα οτι ειναι ενας ακομη απ'το σωρο!Εχω δει και οδηγησει ''δουλειες'' του και ηταν ΟΛΕΣ του σωρου...και βαρεθηκα να δινω 100-150 ευρω και καλα για τοποθετηση και στησιμο και τελικα να καταληγω να το στηνω μονος μου με τη βοηθεια του ιντερνετ.Αυτο ισχυει για την πλειονοτητα των επαγγελματιων του κλαδου του αυτοκινητου,με μερικες φωτεινες εξαιρεσεις..τελος.
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Eλαχιστοι εως κανεις δε γνωριζει απο στησιμο αναρτησης.
    Συνήθως γνωριζουν οι μηχανικοι που ασχολουνται με το motorsport.

Εδω εγω εδωσα ενα σκασμο λεφτα στη nitron και ηρθε σεταρισμενη σε default ρυθμισεις. Δε δινουν πουθενα ετοιμες ρυθμισεις..Σου λενε ψαξε μονος σου συμφωνα με τους γενικους κανονες που ισχυουν σε καθε αυτοκινητο...
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

8. The Following User Says Thank You to manos///3 For This Useful Post:

Thomelef (20-05-11)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

το θέμα της ρύθμισης μιας ανάρτησης είναι πολύ περίπλοκο(φανταστείτε στα μηχανάκια τι γίνεται!!).. κανένας δεν μπορεί να σου την ρυθμίσει έτσι απλά.. αφενός πρέπει να έχει γνώσεις αλλά εξίσου σημαντικό είναι και ο οδηγός να εχει τεχνογνωσία και αντίληψη ώστε να μπορέσει να μεταφέρει στον μηχανικό τι θέλει και που πάσχει το αυτοκίνητο!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

απο την στιγμή που ο κάθε οδηγος έχει το δικό του οδηγικό στύλ, εκεί τελειώνει το παραμύθι
    με τους ρυθμιστές αναρτήσεων...κανένας μα κανένας, δεν μπορεί να ρυθμίσει το αμάξι κάποιου
    άλλου. προσωπικά προτιμώ ένα στάνταρ σεταπ, παρά ρυθμιζόμενο, γιατί ξέρω πως δεν πρόκειτε
    ποτέ να ασχοληθώ έτσι όπως πρέπει, για να σετάρω σωστά μια ανάρτηση. προτιμώ λοιπόν
    κομπλέ και σταθερά πράγματα, και το πολύ πολύ, μια μικρή αλλαγή στην ευθυγράμιση...
    σιγά τώρα μην κάτσω να σκάω με σκληρότητες, ύψη κτλ κτλ...βρε δε παν στο διάολο στην
    τελική???μια πιο σκληρή ανάρτηση με ένα καλό ελατήριο προτεινόμενο για την συγκεκριμένη,
    και τέλος. ξέρεις ότι δουλεύει σωστά...κάνε και 2 - 3 αλλαγές στην ευθυγράμιση, πως σου
    άρεσε πιο πολύ, και τελείωσες.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

11. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexm (21-05-11)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    το θέμα της ρύθμισης μιας ανάρτησης είναι πολύ περίπλοκο(φανταστείτε στα μηχανάκια τι γίνεται!!).. κανένας δεν μπορεί να σου την ρυθμίσει έτσι απλά.. αφενός πρέπει να έχει γνώσεις αλλά εξίσου σημαντικό είναι και ο οδηγός να εχει τεχνογνωσία και αντίληψη ώστε να μπορέσει να μεταφέρει στον μηχανικό τι θέλει και που πάσχει το αυτοκίνητο!
    Εχεις απολυτο δικιο,αλλα τουλαχιστον οταν πας σε καποιον που υποτιθεται εχει ενα ονομα στην πιατσα και του δινεις ενα εργοστασιακα υποστροφικο αυτοκινητο και του λες στησε το για πιστα,ντριφτ,δρομο κτλ κι αυτος σου σκληραινει την μπροστινη αναρτηση περισσοτερο(πιο πολλα μουτρα ακομη!!),σου φουσκωνει και τεζα τα λαστιχα και σου λεει ετοιμο εε αυτο δειχνει ασχετοσυνη!!

13. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

pilot (22-05-11)

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

υστερα απο απειρες φορες που εχω παει να σκοτωθω υστερα απο την ευθυγραμμιση στον πουπακη σημερα το μεσημερι πραγματικα γλυτωσα παρα τριχα γυρνοντας απο πορτο ραφτη κυνηγιομουν με εναν φιλο μου που δοκιμαζουμε μεταξυ μας τα αυτοκινητα με ενα ταπερ και υστερα απο κυνηγητο σε μια αποτομη δεξια φευγει ο κωλος με 140-150 και κεντραρω ελια,ΕΥΤΥΧΩΣ δεν ειχα βγαλει το antispin και μαζεψε μονο του τελαιυτεα στιγμη...γενικα ετσι οπως ειναι το αυτοκινητο μετα απο πολλες δοκιμες (νομιζα οτι εφταιγα εγω) παρατηρειται σε ανοιχτες στροφες την ψιλοπαλευει το αυτοκινητο αν και το νοιωθω στον αερα γενικα με αρκετα ελαφρυ τιμονι,στις ποιο κλειστες μουτρα μουτρα μουτρα και οταν καταφερει και τα μαζεψει ξεκιναει το πανυγηρι κωλος κωλος αναποδα στην εξοδο και ισιωνει εαν δεν με πεταξει και λιγο απο την αλλη.Αστα να πανε γενικα το πιο μεγαλο προβλημα ειναι ο κωλος πεταει πααααρα πολυ και στα πολλα χιλιομετρα με την ψυχη στο στωμα στριβω.Φυσικα και τα μουτρα ειναι προβλημα αλλα τα ελενχω λιγο καλυτερα... συγνωμη εαν θυγω καποιον αλλα ΑΠΟΤΥΧΙΑ μεγαλη η ευθυγραμμιση.Που παω τωρα??καποιος αλλος να ξερει λιγακι το πως στριβουν τα bmw??
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mo328i : 21-06-11 στις 19:44

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP