ναι ρε παιδια εγω να συμφωνησω μαζι σας, την τρομπα την σκεφτηκαμε αλλα τι σχεση εχει να κανει με το ανοιγοκλεισιμο του α/c???
Αρχικα .....οταν το αυτοκινητο παρουσιαζει το συγκεκριμενο προβλημα δεν ειναι κρυο. Συμβαινει λοιπον οταν εχω σβησει, ειναι ζεστο, εχει μεινει απο 2 λεπτα εως και μιση ωρα. Μιζαρω και δεν παιρνει με τη μια οπως παντα αλλα θελει γκαζι και μετα την 4η 5η μιζια θα παρει με γκαζι κρατημενο παντα. Μολις παρει και κρατησει ρελαντι, το πρωτο πραγμα που κανω μπαινοντας στο αυτοκινητο ειναι να κλεισω το κλιμα, μολις το κλεισω.....+200 300 στροφες (το αυτοκινητο σταματημενο με νεκρα) και το αυτοκινητο σβηνει!!!!
Ξαναβαζω μπροστα και ακολουθοντας την ιδια διαδικασια και αφου εχω καταλαβει τι γινεται......αφηνω το κλιμα ησυχο βαζω πρωτη και ξεκιναω με αναιβασμενες στροφες γιατι αλλιως σβηνει! Φανταστειτε οτι και στις αλλαγες ταχυτητων απο 1η -2α συνεχιζω να κραταω πατημενο γκαζι γιατι αν το αφησω ....παλι σβηνει! ......το αυτοκινητο με πρωτη ταχυτητα εχει τυχει να μην μπορει να βγει μια ανηφορα με 10% κληση!!!! Η αποδοση του πεφτει κατακορυφα χωρις καμια ενδειξη πουθενα! Αν τωρα το αφησω και κρυωσει τελειως....μπαινω βαζω μπροστα και ολα μελι-γαλα, κανενα προβλημα.
Γενικα δεν μου εχει τυχει να το παθει ωρα που να μπορω να το παω συνεργειο κατα τη διαρκεια του προβληματος αυτου. Οποτε λοιπον το παω το αυτοκινητο μπαινει διαγνωστικο, τσεκαρεται και ολα αψογα αλλα και στο δρομο εννοειται αψογα!!!!
Ηταν να το παω σημερα συνεργειο αλλα δεν μπορεσα, εχει να παρει 3 μερες μπροστα και ειμαι σιγουρος οτι μολις το βαλω θα ναι μια χαρα. Θα προσπαθησω να το παω αυριο και ..............τι να πω.......... ειδωμεν!!! Θα σας κρατω ενημερους!
Σας Ευχαριστω πολυ παντως!!