Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 29 από 29

Θέμα: e46 320 ci / Ξεκινησε να κανει νουμερα!!!

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

ναι ρε παιδια εγω να συμφωνησω μαζι σας, την τρομπα την σκεφτηκαμε αλλα τι σχεση εχει να κανει με το ανοιγοκλεισιμο του α/c???
    Αρχικα .....οταν το αυτοκινητο παρουσιαζει το συγκεκριμενο προβλημα δεν ειναι κρυο. Συμβαινει λοιπον οταν εχω σβησει, ειναι ζεστο, εχει μεινει απο 2 λεπτα εως και μιση ωρα. Μιζαρω και δεν παιρνει με τη μια οπως παντα αλλα θελει γκαζι και μετα την 4η 5η μιζια θα παρει με γκαζι κρατημενο παντα. Μολις παρει και κρατησει ρελαντι, το πρωτο πραγμα που κανω μπαινοντας στο αυτοκινητο ειναι να κλεισω το κλιμα, μολις το κλεισω.....+200 300 στροφες (το αυτοκινητο σταματημενο με νεκρα) και το αυτοκινητο σβηνει!!!!
    Ξαναβαζω μπροστα και ακολουθοντας την ιδια διαδικασια και αφου εχω καταλαβει τι γινεται......αφηνω το κλιμα ησυχο βαζω πρωτη και ξεκιναω με αναιβασμενες στροφες γιατι αλλιως σβηνει! Φανταστειτε οτι και στις αλλαγες ταχυτητων απο 1η -2α συνεχιζω να κραταω πατημενο γκαζι γιατι αν το αφησω ....παλι σβηνει! ......το αυτοκινητο με πρωτη ταχυτητα εχει τυχει να μην μπορει να βγει μια ανηφορα με 10% κληση!!!! Η αποδοση του πεφτει κατακορυφα χωρις καμια ενδειξη πουθενα! Αν τωρα το αφησω και κρυωσει τελειως....μπαινω βαζω μπροστα και ολα μελι-γαλα, κανενα προβλημα.
    Γενικα δεν μου εχει τυχει να το παθει ωρα που να μπορω να το παω συνεργειο κατα τη διαρκεια του προβληματος αυτου. Οποτε λοιπον το παω το αυτοκινητο μπαινει διαγνωστικο, τσεκαρεται και ολα αψογα αλλα και στο δρομο εννοειται αψογα!!!!
    Ηταν να το παω σημερα συνεργειο αλλα δεν μπορεσα, εχει να παρει 3 μερες μπροστα και ειμαι σιγουρος οτι μολις το βαλω θα ναι μια χαρα. Θα προσπαθησω να το παω αυριο και ..............τι να πω.......... ειδωμεν!!! Θα σας κρατω ενημερους!

Σας Ευχαριστω πολυ παντως!!

2. The Following User Says Thank You to stavr For This Useful Post:

ghost-rider (02-11-10)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Το πας αντιπροσωπεια ή σε συνεργειο που ασχολειται μονο με BMW?

Εγω θα εβγαζα σε πρωτη φαση τη βαλβιδα του ρελαντι να τη δω και να της ριξω ενα καθαρισμα.. (ειναι ευκολη υποθεση αν πιανουν λιγο τα χερια σου να το κανεις μονος σου)

Εγω παντως πιστευω οτι ειναι λιγα τα χλμ για τρομπα.. (φυσικα μπορει να μετρησει ο μηχανικος σου την πιεση της με το καταλληλο οργανο και να διαβασει πιεση στο ρελαντι και με γκαζι).

Πιασε τα ενα ενα.. Φιλτρο βενζινης ποτε αλλαξες τελευταια?
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

το αυτοκινητο παει σε συνεργειο που ασχολειται μονο με BMW, ο μηχανικος κρατουσε το συνεργειο της αντιπροσωπιας μεχρι και προπερσυ. Φιλτρο βενζινης δεν νομιζω να εχει αλλαχτει εδω και 2 χρονια που το χω στα χερια μου.

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stavr Εμφάνιση μηνυμάτων
    το αυτοκινητο παει σε συνεργειο που ασχολειται μονο με BMW, ο μηχανικος κρατουσε το συνεργειο της αντιπροσωπιας μεχρι και προπερσυ. Φιλτρο βενζινης δεν νομιζω να εχει αλλαχτει εδω και 2 χρονια που το χω στα χερια μου.
    Μετρα πιεση της τρομπας βενζινης.. Καλο θα ειναι να το αλλαξεις το φιλτρο.. (20-25 ευρω εχουν τα Mahle, Mann κτλ..) ή στη χειροτερη το βγαζει ο μηχανικος σου, το τσεκαρει και αν νομιζει οτι ειναι οκ, το ξαναβαζει..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

φιλε Ζαχαρια το φιλτρο θα αλλαχτει ετσι κι αλλιως μιας και το αμαξι θα μπει για σερβις, οχι μονο λαδια. Οταν το παω θα του πω να μετρησει πιεση της τρομπας κι εχει ο Θεος....

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πας αντιπροσωπεια ή σε συνεργειο που ασχολειται μονο με BMW?

Εγω θα εβγαζα σε πρωτη φαση τη βαλβιδα του ρελαντι να τη δω και να της ριξω ενα καθαρισμα.. (ειναι ευκολη υποθεση αν πιανουν λιγο τα χερια σου να το κανεις μονος σου)

Εγω παντως πιστευω οτι ειναι λιγα τα χλμ για τρομπα.. (φυσικα μπορει να μετρησει ο μηχανικος σου την πιεση της με το καταλληλο οργανο και να διαβασει πιεση στο ρελαντι και με γκαζι).

Πιασε τα ενα ενα.. Φιλτρο βενζινης ποτε αλλαξες τελευταια?
    σωστο κι αυτοοοο.....

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

δεν βγαινει ακρη, θες να σε βγαλω απο αυτην την ταλαιπωρια???? σου δινω 1000ευρο!!! πες μου ποτε θες να παμε υπουργειο ερχεται και το σημα σκεψου το!

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν βγαινει ακρη, θες να σε βγαλω απο αυτην την ταλαιπωρια???? σου δινω 1000ευρο!!! πες μου ποτε θες να παμε υπουργειο ερχεται και το σημα σκεψου το!
    Να σαι καλα φιλε μου ......μου φτιαξες τη διαθεση...... και μολις ηρθα στην δουλεια!!!!!! γελασαμε παλι!!!

Σημερα που το εβαλα μπροστα και ηρθα στη δουλεια (20χλμ αποσταση, χανια -αεροδρομιο για οσους ξερουν) ολα ρολοι!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stavr : 03-11-10 στις 14:50

Rides
    0

Προεπιλογή

Εξορκισμος.
    Μονο αυτο.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας