Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 29

Θέμα: e46 320 ci / Ξεκινησε να κανει νουμερα!!!

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Απντειτ!!!

Λοιποοοοοοον!!!
    Στις 20 του μηνα σας εγραψα τελευταια φορα στις 7 το πρωι....και κατι ψιλα....Στις 1500 πηρα το αμαξι απο την δουλεια να παω στο σπιτι.......ολα τελεια!!! Πηγαινε -τραβουσε τζαααααμι! Παρ' ολ' αυτα το παω συνεργειο στις 6 το απογευμα, το τσεκαρουμε ....ολα στην πενα! Μου λεει ο μηχανικος δεν βλεπω-δειχνει κατι το διαγνωστικο και το αμαξι παει πολυ καλα.....! Επ ευκαιριας μου εκανε και το κλιμα να μην παιρνει μπροστα αυτοματα με το που βαζω μπροστα το αμαξι. Σημερα 21/7 και 2240 πηγαινοντας στη δουλεια ....ξανασταματαω να παρω καφε ......(πρεπει να τον κοψω τον καφε μου φαινεται) σβηνω το αμαξι, παιρνω καφε, βαζω μπροστα και παιρνει το κλιμα παλι αυτοματα!!!!!Ενω πριν 10 λεπτα δεν γινοταν αυτο!!! κλεινω το κλιμα .....σβηνει το αμαξι! Μιζαρω 2-3 φορες, παιρνει μπροστα και το κλιμα εκει να δουλευει. Ξεκιναω σιγα σιγα, λεω τουλαχιστον να φτασω δουλεια, το αμαξι σερνεται Και Παλι!!!! Σταματω στη δουλεια, σβηνω, ξαναβαζω μπροστα παιρνει το κλιμα, κλεινω το κλιμα ολα οκ, ξαναανοιγω το κλιμα σβηνει το αμαξι!!!! Το επαναλαμβανω και ξανασβηνει.....μιλαμε παιδια εχω ανεβασει πιεση με την ολη κατασταση. Να σημειωθει οτι την μερα που πηγε συνεργειο επιτηδες του επινα το αιμα ολο το απογευμα και βραδυ για να δω αν ξανακανει τιποτα.....ολα οκ. Τωρα το βραδυ που το πηρα για δουλεια ........τα δικα του παλι. Στις 7 το πρωι θα το παρω για να παω σπιτι και ειμαι περιεργος να δω πως θα ειναι....και μετα συνεργειο. Δε με νοιαζει αλλα θα νομιζει και ο μηχανικος οτι του κανω πλακα στο τελος!!!! ΠΩ ΠΩ μια κατασταση!!!!!

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το πρωι στις 7 που εβαλα μπροστα .....ολα αριστα!! Το αυτοκινητο πετουσε .....δεν ξερω τι να πω μου εχει σπασει τα νευρα αυτη η κατασταση!

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σου ειπα,
    μη σταματας στο "ΝΙΚΟΣ" για καφε...

Δεν το γουσταρει το αμαξι σου το μαγαζι !
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Νεοτερα!!!!

Μετα απο 3ημερη παραμονη στα χερια του φιλου μηχανικου .....το αυτοκινητο το παρελαβα κα πλεον δεν κανει το παραμικρο!!! Βρηκε οξυδωση (ειχε ασπρισει απο την υγρασια) σε μια φυσσα η οποια καθαριστηκε και ολα πλεον καλα! Ελπιζω να μην χρειαστει να ξαναγραψω σε αυτο το θρεντ σε κανα 3ημερο παλι! Ευχαριστω πολυ παντως για τη βοηθεια και τις συμβουλες.

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

και παμε παλι........
    μετα απο μια βολτα υψηλων στροφων!!! και ενα ελαφρυ ανοιγμα στην εθνικη (ο θεος να την κανει) σταματαω να παρω τσιγαρα, βαζω μπροστα τα ιδια παλιιιιιιι!!!! Με τα χιλια ζορια το πηγα σπιτι, παρκαρα και εχει να παρει μπροστα 2 μερες, ξερω οτι θα το βαλω μπροστα και ολα θα ειναι μια χαρα!!! και σε ανυποπτο χρονο παλι θα το ξανακανει. Θελει 500 χλμ για σερβις και μου φαινεται πως αυριο το πρωι θα το παω συνεργειο να το παρατησω, να του κανει και το σερβις και να το ξαναψαξει μπας και βρουμε τι σκατα εχει .....οχι τιποτα αλλο, αλλα ειναι πολυ σπαστικο να σου παρουσιαζει προβλημα στα καλα καθουμενα, μετα να μπαινεις μεσα και να ναι ολα οκ και να το πηγαινεις στο συνεργειο και να μην του βρισκουν τιποτα!

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Την ωρα που σου κανει τα "ναζια" του και δεν ξεκιναει,βρες καποιον να σου βαραει μιζα και συ πεσε απο κατω και κοπανα το ρεζερβουαρ....
    Αμα παρει την ωρα που το κοπανας παιζει πολυ δυνατα το ενδεχομενο της τρομπας

Μην το δεσεις,μια υποθεση κανω
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

7. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

stavr (02-11-10)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μπορει να ειναι χιλια δυο πραγματα...

Εχει καταγραψει καποιο σφαλμα ο εγκεφαλος?

Μπορει να εχει θεμα το maf σου.. (λεω εγω τωρα..) Αν παιζει κανενα μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση κανε το μια δοκιμη να δεις..

Αν ηταν τρομπα βενζινης δεν θα το εκανε συνεχεια ρε παιδια?

stavr τι ακριβως σου κανει και ποτε?
    ΧΙΟΣ-CHIOS

9. The Following User Says Thank You to zaharias For This Useful Post:

stavr (02-11-10)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

οταν στο κανει δεν αναβει check? δεν κραταει βλαβη?? οταν στο κανει δεν ανεβαζει στροφες μετα τις 4?? και δεν κραταει ρελαντι? πες στον μηχανικο σου να σου βαλει ενα δοκιμαστικο μαφ!

11. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

stavr (02-11-10)

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

δες τον αισθητηρα αερα εισοδου και δες τις τιμες των λ...κανε και μια μετρηση καυσαεριων....οσο για την αλλαγη αισθητηρα στροφαλου (ματι) οταν φταιει αυτο...νομιζω κανενα αμαξι στον κοσμο δεν θα σου επετρεπε να το βαλλεις μπροστα...

13. The Following User Says Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

stavr (02-11-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την ωρα που σου κανει τα "ναζια" του και δεν ξεκιναει,βρες καποιον να σου βαραει μιζα και συ πεσε απο κατω και κοπανα το ρεζερβουαρ....
    Αμα παρει την ωρα που το κοπανας παιζει πολυ δυνατα το ενδεχομενο της τρομπας

Μην το δεσεις,μια υποθεση κανω
    Θα συμφωνησω κ εγω. Νομιζω οτι πρεπει να γινει να μια τετοια δοκιμη. Μπας και...
    Η τρομπα δεν ειναι απαραιτητο οτι θα σε αφησει με τη μια στον τοπο. Και τη δυσλειτουργια της δεν την πιανει ο εγκεφαλος απ οσο θυμαμαι.

15. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

stavr (02-11-10)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP