Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 40

Θέμα: [E46] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ MAF ΣΕ 318i

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν πιανουν τα χερια σου ψαξε να δεις αν εχεις κανενα σκισμενο κολαρο. Παιξε λιγο ,ζουλιξε τα ,ψαξε! Ενας εξυπνος τροπος ειναι ,ενω δουλευει η μηχανη να ψεκαζεις τους σωληνες με σπρει καρμπυρατερ...αν υπαρχει καποια σχισμη και εισχωρησει θα κανει αρυθμια!
    Το οτι ο λ σου εβγαλε σφαλμα (το βραχυκυκλωμα δεν καταλαβαινω πως το εβγαλε... μαλλον δεν ξερει τι ειναι ''βραχυκυκλωμα'') δεν σημαινει οτι εχει σφαλμα ο λ!!! Μπορει να εβγαλε σφαλμα γιατι κατι τον ''εστειλε'' εκτος προκαθορισμενων τιμων! βλεπε ΜαΦ... Αν ηταν ολα τοσο ευκολα θα γινομασταν ολοι μαστορες
    Πάρα πολύ σωστά. Και επειδή αν δεν πληρώσεις, δεν μαθαίνεις, λέει μιά παροιμία, στο 318ci, πρώτα πλήρωσα καινούργιο λ και μετά έμαθα πως είχα τρύπιο σωλήνα αναθυμιάσεων ...

2. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

m-power_01 (08-09-10)

Rides
    0

Thumbs down

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάρα πολύ σωστά. Και επειδή αν δεν πληρώσεις, δεν μαθαίνεις, λέει μιά παροιμία, στο 318ci, πρώτα πλήρωσα καινούργιο λ και μετά έμαθα πως είχα τρύπιο σωλήνα αναθυμιάσεων ...
    αρα το site εσυ φιλε το βγαζεις αχρηστο!πρεπει να παω να σκασω 250 για να μαθω?αν το ειχε κανει σε σενα καποιος δεν θα πληρωνες......ειμαστε για γελια ......αν δεν ρωτας δεν μαθαινεις ποτε.δεν ειναι αναγκη να βαλεις το χερι στη φωτια να καεις για να μαθεις οτι η φωτια κανει τζιζζζ!!!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tampi Εμφάνιση μηνυμάτων
    αρα το site εσυ φιλε το βγαζεις αχρηστο!πρεπει να παω να σκασω 250 για να μαθω?αν το ειχε κανει σε σενα καποιος δεν θα πληρωνες......ειμαστε για γελια ......αν δεν ρωτας δεν μαθαινεις ποτε.δεν ειναι αναγκη να βαλεις το χερι στη φωτια να καεις για να μαθεις οτι η φωτια κανει τζιζζζ!!!
    Δεν ειπε αυτο ο Πανος tampi, εννοουσε πως και αυτος την πατησε και πληρωσε το λαμδα, ενω εφταιγε το τρυπιο σωληνακι. Λαθος το καταλαβες γιατι ο γραπτος λογος παρεξηγειται.

5. The Following 3 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

PANOS-E60 (10-09-10), S8N (10-09-10), Z4 DCT (10-09-10)

Προεπιλογή

Φιλαρακο μου μην αρπαζεσαι από το τρίτο κιόλας ποστ σου... Ξαναδιαβασε τι είπε ο φίλος πιο πάνω, και μετά ξαναμιλαμε !
    Χαλαρά...με το πληκτρολόγιο

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Από τη μία παίνουμε τις απαντήσεις που θέλουμε αμέσως, από την άλλη δεν μπαίνουμε στον κόπο να τις διαβάσουμε ... τι να πω άλλο με μερικούς ...

8. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Z4 DCT (10-09-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Αν δεν παθεις δε θα μαθεις λεγανε οι παλιοι.. Οταν εχεις αυτοκινητο και παθαινεις, πληρωνεις. Και αυτο δεν το γλιτωνεις. Μεχρι καποια στιγμη να εχεις σχηματισει μια εικονα για το ζητημα και να ξερεις τουλαχιστον τι να κρατησεις και τι οχι απο αυτα που σου ακους. Αν δε θες να ανακατευτεις και εισαι πελατης αντιπροσωπειας δεν πληρωνεις απλα.. Σε κλεβουν μεχρι αηδιας. Συνηθως ομως το αμαξι δουλευει σωστα.
    Τωρα πανω στο ΜΑF. Μου λεγανε απο 2 διαφορερικα συνεργεια στην Πατρα, καποια στιγμη οτι εχω προβλημα σ αυτο. Μου αναβε κ μενα ποτε ποτε το τσεκ. Ενας μαλιστα επεμενε να μου αλλαξει λ. Το τονιζω, 2 συνεργεια στην Πατρα. Στην Αρτα, ενα ζουδι το οποιο εμπιστευομουνα, ομοιως. ΜΑF μου ελεγε. Μεχρι που καποια στιγμη ενα τσακαλι στην Αθηνα ασχοληθηκε με το κυκλωμα αναθυμιασεων μου. Και το αυτοκινητο δουλευει ρολοι απο τοτε κ επειτα...

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν δεν παθεις δε θα μαθεις λεγανε οι παλιοι.. Οταν εχεις αυτοκινητο και παθαινεις, πληρωνεις. Και αυτο δεν το γλιτωνεις. Μεχρι καποια στιγμη να εχεις σχηματισει μια εικονα για το ζητημα και να ξερεις τουλαχιστον τι να κρατησεις και τι οχι απο αυτα που σου ακους. Αν δε θες να ανακατευτεις και εισαι πελατης αντιπροσωπειας δεν πληρωνεις απλα.. Σε κλεβουν μεχρι αηδιας. Συνηθως ομως το αμαξι δουλευει σωστα.
    Τωρα πανω στο ΜΑF. Μου λεγανε απο 2 διαφορερικα συνεργεια στην Πατρα, καποια στιγμη οτι εχω προβλημα σ αυτο. Μου αναβε κ μενα ποτε ποτε το τσεκ. Ενας μαλιστα επεμενε να μου αλλαξει λ. Το τονιζω, 2 συνεργεια στην Πατρα. Στην Αρτα, ενα ζουδι το οποιο εμπιστευομουνα, ομοιως. ΜΑF μου ελεγε. Μεχρι που καποια στιγμη ενα τσακαλι στην Αθηνα ασχοληθηκε με το κυκλωμα αναθυμιασεων μου. Και το αυτοκινητο δουλευει ρολοι απο τοτε κ επειτα...
    Σωστός ! Ο Μ43 δυο - τρεις χαζές βλάβες έχει ... η μία είναι αυτή που περιγράψαμε όλοι με το λ, που συνήθως δεν είναι λ ... κατά τα άλλα το μοτέρ αυτό είναι τέρας αντοχής. Απόδειξη το project του panos 316t και πολλά άλλα παραπλήσια.

Rides
    0

Προεπιλογή

ok ok μην βαρατε ολοι μαζι!μπορει να τον παρεξηγησα τον ανθρωπο αλλα εχω πληρωσει τοσα τον τελευταιο καιρο που το πηρα λιγο στραβα.ειμαι ανιδεος απο μηχανικα και πιαστηκα πολλες φορες μακακας απο ενα λαμογιο μηχανικο.δεν αντεχει η τσεπη αλλα λαμογια...και επειδη σιγουρα πολλοι θα την εχουν πατησει σαν και μενα,θα με καταλαβουν δεν εχω κακες διαθεσεις με κανεναν....

παντα φιλικα πανος....

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

ok ok μην βαρατε ολοι μαζι!μπορει να τον παρεξηγησα τον ανθρωπο αλλα εχω πληρωσει τοσα τον τελευταιο καιρο που το πηρα λιγο στραβα.ειμαι ανιδεος απο μηχανικα και πιαστηκα πολλες φορες μακακας απο ενα λαμογιο μηχανικο.δεν αντεχει η τσεπη αλλα λαμογια...και επειδη σιγουρα πολλοι θα την εχουν πατησει σαν και μενα,θα με καταλαβουν δεν εχω κακες διαθεσεις με κανεναν....

παντα φιλικα πανος....
    Γράψε μας σε ποιά περιοχή είσαι και όλο και κάποιο σοβαρό συνεργείο θα σου συστήσουμε (με π.μ.)

Rides
    0

Προεπιλογή

απο ελευσινα ειμαι παιδια.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP