Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 58

Θέμα: Πολιτικη/diesel συζητηση...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πρέβεζα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο θέμα μας ...

Γιατι να πάρει κάποιος Diesel οταν υπάρχουν 1,0 που καίνε 3,5/100 ?
    Για το προφανές.
    Γιατί 1000αρι που να καίει 3,5/100, πηγαίνει σαν χελώνα και αν το τσιτώσεις θα κάψει 7/100 και πάλι δεν θα πηγαίνει βήμα.
    Αν πάρεις turbo 1000αρι βενζίνη, τότε πάει σφεντόνα αλλά θα καίει σίγουρα πάνω από 7/100
    Και το σημαντικότερο, το diesel μοτερ, αν το συντηρίσεις σωστά(τουρμπίνα κλπ) γράφεις πολύ περισσότερα km από το βενζινοκίνητο.
    Δυστυχώς για την Ελλαδίτσα που όταν αγοράζεις ΙΧ έχεις το κράτος μόνιμο τοκογλύφο-χαρατσωτή, τα μικρά tdi είναι μονόδρομος σήμερα.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και κάτι για τον Stef που αρχίζω να τον γνωρίζω από τα γραπτά του.
    Είμαι 45χρ, ΠΕ, ελευθ. επαγγελματίας από πάντα και το '81 ήμουν 9χρ.
    Εσύ, που κατηγορείς τους παντες για τα πάντα, είμαι σίγουρος ότι αν άνηκες στη γενιά του gant, θα ήσουν από τα πρώτα άτομα που θα υπηρετούσες το σύστημα που καταγγέλεις και θα τρωγες με χρυσά κουτάλια.
    Θα ήσουν ο κλασικός τύπος του '80-'90 που θα ήταν διορισμένος στο δημόσιο και θα έκανε φουλ δουλειές απ' έξω ή το αντίστροφο κρατικοδίαιτος ελ επαγγελματίας(επιχειρηματ ας λεγόταν τότε)
    Αυτό, είναι προφανές, από τα γραπτά σου, διότι για όλα φταίνε οι άλλοι, ενώ εσύ έχεις την απόλυτη αλήθεια και δεν μας λες εσύ τι έκανες τότε και τι κάνεις σήμερα για να αλλάξει η κατάσταση.
    Επίσης δεν μας λες, τι θα κάνεις αν έρθει μια Γερμανική εταιρία και σου δώσει €5000 μισθό για ανθελληνική δουλειά ή αν κάποιος γνωστός σου αρχίσει και σου δίνει προμήθειες από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή σου προσφέρει διορισμό με €2.000 το μήνα.
    Ολοι ξέρουμε τι και ποιος φταίει. Πήγαινε να τους βρεις στο Α' Νεκροταφείο. Αλλά αν το '80 ήσουν 30αρης και σου δινε ο Α. Παπανδρέου αυτά που τους έδινε τότε, θα τα βούταγες και θα 'ψαχνες να βρεις που είναι τα άλλα.
    Μόνο, αν τότε ήσουν 30-40χρ και δεν τα είχες βουτήξει, είτε ως δημ. υπάλληλος, είτε ως λαμόγιο ελ. επαγγελματίας, θα είχες σήμερα δικαίωμα να κατηγορείς του συνομήλικους σου για το πως έπραξαν τότε.
    Σήμερα, από διαπιστώσεις χορτάσαμε. Και αφού, λοιπόν, εκτελέσουμε στο Γουδί όλους απο τη γενιά του gant(μαζί και τον πατέρα σου, μπαρμπαδες και σία), πες μας ΤΩΡΑ τι προτείνεις να κάνουμε και ΠΩΣ...
    Λοιπόν, ένα απο τα μεγαλύτερα γρανάζια του συστήματος των '80-'90, που κατηγορείς, θα ήσουν, γιατί:
    - δεν έχεις μάθεις να σέβεσαι,
    - δεν διαβάζεις ιστορία,
    - δεν έχεις μάθει να ακούς τους μεγαλύτερους(ακόμη και κάνουν λάθος),
    - γιατί επι της ουσίας ζηλεύεις που δεν περνάς όπως πέρασαν αυτοί τότε και
    - γιατί αυθαδιάζεις και πουλάς τσάμπα μαγκιά όταν εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να συνεισφέρεις στη λύση του προβλήματος και κατηγορείς μόνο τους άλλους.
    Ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά είχαν τα τρωκτικά των εποχών που καταστράφηκε η Ελλάδα...
    Υ.Γ.: Και αν γουστάρεις τσακωμούς και τσαπουκάδες, η Βουλή, στο Σύνταγμα είναι, δεν έφυγε, πήγαινε εκεί και ρίχτα μπας και πιάσει και τόπο. Εδώ δεν Βουλή, ούτε κοματικά όργανα.

Φιλικά, πάντα, όπως λες και συ φίλτατε Stef.
    Για να σου δώσουν οποιασδήποτε μορφής εξουσία πρέπει πρώτα να προσφέρεις καλές υπηρεσίες στους ανθρώπους.

2. The Following User Says Thank You to Prevezanos For This Useful Post:

LEONIDASKAL (26-04-17)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Prevezanos Εμφάνιση μηνυμάτων

Και κάτι για τον Stef που αρχίζω να τον γνωρίζω από τα γραπτά του.
    Είμαι 45χρ, ΠΕ, ελευθ. επαγγελματίας από πάντα και το '81 ήμουν 9χρ.
    Εσύ, που κατηγορείς τους παντες για τα πάντα, είμαι σίγουρος ότι αν άνηκες στη γενιά του gant, θα ήσουν από τα πρώτα άτομα που θα υπηρετούσες το σύστημα που καταγγέλεις και θα τρωγες με χρυσά κουτάλια.
    Θα ήσουν ο κλασικός τύπος του '80-'90 που θα ήταν διορισμένος στο δημόσιο και θα έκανε φουλ δουλειές απ' έξω ή το αντίστροφο κρατικοδίαιτος ελ επαγγελματίας(επιχειρηματ ας λεγόταν τότε)
    Αυτό, είναι προφανές, από τα γραπτά σου, διότι για όλα φταίνε οι άλλοι, ενώ εσύ έχεις την απόλυτη αλήθεια και δεν μας λες εσύ τι έκανες τότε και τι κάνεις σήμερα για να αλλάξει η κατάσταση.
    Επίσης δεν μας λες, τι θα κάνεις αν έρθει μια Γερμανική εταιρία και σου δώσει €5000 μισθό για ανθελληνική δουλειά ή αν κάποιος γνωστός σου αρχίσει και σου δίνει προμήθειες από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή σου προσφέρει διορισμό με €2.000 το μήνα.
    Ολοι ξέρουμε τι και ποιος φταίει. Πήγαινε να τους βρεις στο Α' Νεκροταφείο. Αλλά αν το '80 ήσουν 30αρης και σου δινε ο Α. Παπανδρέου αυτά που τους έδινε τότε, θα τα βούταγες και θα 'ψαχνες να βρεις που είναι τα άλλα.
    Μόνο, αν τότε ήσουν 30-40χρ και δεν τα είχες βουτήξει, είτε ως δημ. υπάλληλος, είτε ως λαμόγιο ελ. επαγγελματίας, θα είχες σήμερα δικαίωμα να κατηγορείς του συνομήλικους σου για το πως έπραξαν τότε.
    Σήμερα, από διαπιστώσεις χορτάσαμε. Και αφού, λοιπόν, εκτελέσουμε στο Γουδί όλους απο τη γενιά του gant(μαζί και τον πατέρα σου, μπαρμπαδες και σία), πες μας ΤΩΡΑ τι προτείνεις να κάνουμε και ΠΩΣ...
    Λοιπόν, ένα απο τα μεγαλύτερα γρανάζια του συστήματος των '80-'90, που κατηγορείς, θα ήσουν, γιατί:
    - δεν έχεις μάθεις να σέβεσαι,
    - δεν διαβάζεις ιστορία,
    - δεν έχεις μάθει να ακούς τους μεγαλύτερους(ακόμη και κάνουν λάθος),
    - γιατί επι της ουσίας ζηλεύεις που δεν περνάς όπως πέρασαν αυτοί τότε και
    - γιατί αυθαδιάζεις και πουλάς τσάμπα μαγκιά όταν εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να συνεισφέρεις στη λύση του προβλήματος και κατηγορείς μόνο τους άλλους.
    Ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά είχαν τα τρωκτικά των εποχών που καταστράφηκε η Ελλάδα...
    Υ.Γ.: Και αν γουστάρεις τσακωμούς και τσαπουκάδες, η Βουλή, στο Σύνταγμα είναι, δεν έφυγε, πήγαινε εκεί και ρίχτα μπας και πιάσει και τόπο. Εδώ δεν Βουλή, ούτε κοματικά όργανα.

Φιλικά, πάντα, όπως λες και συ φίλτατε Stef.
    Χαίρομαι που με έχεις γνωρίσει μέσα από τα γραπτά μου και με ξέρεις τόσο καλά όσο λες και έβγαλες και το πόρισμα (χαρακτηριστικό του Έλληνα)
    Μάθε λοιπον ότι αυτός που έχεις απέναντί σου ελεύθερος επαγγελματίας ήταν και είναι....
    Ούτε εγώ ούτε κανείς από την οικογένειά μου ασχολήθηκε με το δημόσιο και ούτε πρόκειται ποτέ να το κάνουμε γιατί μεγάλωσα με κάποια ηθική
    Όλα τα κοράκια έπεσαν επι ΠΑΣΟΚ στο δημόσιο κ κατέστρεψαν τη χώρα, κατέστρεψαν την οικογένεια, κατέστρεψαν την εκπαίδευση, κατέστρεψαν τα πάντα.
    Τα κοράκια/τεμπέληδες λοιπόν το μόνο που ξέρουν είναι να κρίνουν τα λόγια κ τις πράξεις των άλλων και δεν κοίταξαν/κοιτάνε τι πραγματικά έκαναν/κάνουν αυτοί για τον τοπο και τις επόμενες γενιές.
    Τους ένοιαζε μόνο η πάρτυ τους
    Όσον αφορά για προμήθειες ΣΥΡΙΖΑ κλπ υποθέσεις καλύτερα μάθε ποιος ειμαι και μετά έλα να το συζητήσουμε.
    Τέλος για το αν σέβομαι ή όχι ποιον και πότε θα σου πω το εξής: σέβομαι αυτούς που με σέβονται.
    Αλλά μαλλον το μόνο που ξέρεις είναι να κρίνεις μέσα από ένα forum και εκεί θα μείνεις!
    Detailing Madness

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για κανένα λόγο!
    Απλά για να νομίζει ότι είναι στην μόδα και δεν καίει
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stef : 26-04-17 στις 08:59
    Detailing Madness

5. The Following User Says Thank You to stef For This Useful Post:

mark e92 (26-04-17)

Rides
    1

Προεπιλογή

Prevezanos έχεις οδηγήσει 1,0 ακι turbo?

Γιατί εγώ παραπάνω από 5,5 /100 δεν βλέπω και το πατάω... Σε νορμάλ συνθήκες μέσα στην πόλη είμαι στο 4,5 και σε ταξίδι μέχρι 120 παίζει στα 4,0...

Όσο για το diesel αν το πατάς καίει άσχετα αν είναι φτηνό το πετρέλαιο (ακόμα).
    Αφήνω που τα περισσότερα έχουν προβλήματα με egr και dpf γιατί ως γνωστόν δεν κάνουν για διαδρομές λιγότερες των 5 χλμ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mark e92 : 26-04-17 στις 11:58

7. The Following User Says Thank You to mark e92 For This Useful Post:

Lefterisk (27-04-17)

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Prevezanos έχεις οδηγήσει 1,0 ακι turbo?
    Γιατί εγώ παραπάνω από 5,5 /100 δεν βλέπω και το πατάω... Σε νορμάλ συνθήκες μέσα στην πόλη είμαι στο 4,5 και σε ταξίδι μέχρι 120 παίζει στα 4,0...
    Όσο για το diesel αν το πατάς καίει άσχετα αν είναι φτηνό το πετρέλαιο (ακόμα).

Αφήνω που τα περισσότερα έχουν προβλήματα με egr και dpf γιατί ως γνωστόν δεν κάνουν για διαδρομές λιγότερες των 5 χλμ...
    Εγώ έχω clio 1500cc diesel και όσο και να το πατήσω καίω λιγότερο από το clio 1200 turbo ενός κολλητού. Απλά αυτός όταν το πατάει είναι πιο γρήγορος.
    Αλλά και 1000αρι turbo βενζίνης αν το πατήσεις από τις 4000στρ/λεπτό έως 5500στρ/λεπτό το θεωρώ απίθανο να καίει κάτω από 7/100, πραγματική κατανάλωση μιλάω όχι για την ένδειξη του trip control.
    Και μην το κουράζουμε, ρε παιδιά, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το diesel είναι πιο βλαβερό για το περιβάλλον(δεν ρυπαίνει περισσότερο αλλά οι ρυποι του είναι πιο επιβλαβείς) από την βενζίνη.
    Απλά τα diesel του 2010 είναι 500 φορές πιο καθαρά από τα diesel του 1990. Στην Αθήνα κακώς επετράπησαν και κακώς ισχύει μόνο ο μικρός δακτύλιος. Αυτά δεν τα λέω εγώ είναι δημοσιευμένες μελέτες.
    Στην επαρχία που ζω και γω δεν έχει νόημα να απαγορευσεις κάτι γιατί η ατμόσφαιρα είναι ικανή να δεχθεί τους ρύπους άλλων τόσων οχημημάτων.
    Και στη τελική οι ρυποι των αυτοκινήτων μπρος σε αυτούς της βιομηχανίας είναι τρίχες.
    Για αυτό λέω ότι όλα είνα θέμα πολιτικής των κατασκευαστών και αποφάσεων των πολιτικών που διαπλέκονται με τις εταιρίες.
    Πιστεύει κανείς ότι η γαλλική κυβέρνηση θέλει να καταστρέψει την Renault και το PSA που έχουν τεράστια κέρδη από τους diesel κινητήρες;
    Σε συνεννόηση είναι όλοι...
    Για να σου δώσουν οποιασδήποτε μορφής εξουσία πρέπει πρώτα να προσφέρεις καλές υπηρεσίες στους ανθρώπους.

9. The Following User Says Thank You to Prevezanos For This Useful Post:

bakalos (03-05-17)

Rides
    1

Προεπιλογή

Έγραψε και o Prevezanos πριν, οτι αυτά υπαγορεύονται κυρίως απο τα εμπορικά συμφέροντα και συμφωνώ. Από επιλογή δεν θα έπαιρνα diesel αυτοκίνητο λόγω των χιλιομέτρων που διανύω αφενός και αφετέρου, ειλικρινά μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει κινητήρα που να μη θυμίζει ψαρότρατα.
    Στο θέμα που εμβόλιμα προέκυψε με Καββαθά, τις πταίει κλπ: σε ό,τι αφορά τον Καββαθά, καλές ιδέες γενικά είχε, όμως, η ανακολουθία του κυρίως απο τη δεκαετία '90 και μετά για μένα ήταν εκνευριστική. Ειδικότερα, χλεύαζε τον Ελληνάρα με τα μερκεντέ, τα πόρκι και τα μπενβε, νομίζω έτσι τα έλεγε, και στην απέναντι σελίδα έβλεπες κάτι διαφημισάρες να απο δαύτα. Πέραν αυτού, κατηγορούσε τις κυβερνήσεις επιεδή δεν χρηματοδοτούσαν τις ιδέες του, σωστές ή λάθος δεν έχει σημασία, σημασία έχει οτι την επιζητούσε την κρατική χρηματοδότηση. Τέλος, κατηγορούσε τους πάντες γιατί άλλαξε το ύφος των 4τροχών που ο ίδιος πούλησε.
    Η ευθύνη των προηγούμενων γενιών είναι αναμφίβολη, όμως τι εναλλακτικές λύσεις είχαν πολιτικά μετά τη χούντα; Εμείς που είμαστε πιο μάγκες (θεωρητικά) έχουμε δώσει εξουσία στους μεγαλύτερους κωλοτούμπες. Απο την άλλη, με τα επιδόματα, τις πρόωρες συντάξεις και όλα τα κακώς πεπραγμένα των προηγούμενων γενεών, σπουδάσαμε εμείς και πήραμε και ενα δυο σπιτάκια, οικόπεδα κλπ με γονική παροχή ή κληρονομιά. Δεν είδα κανένα να πει, οχι ρε πατέρα, δώστο πίσω στο Κράτος γιατί το αγόρασες με το εφάπαξ ή τους υψηλούς μισθούς που έπαιρνες. Η δικιά μας δε γενιά (30-40), μια χαρά βολεύεται να πίνει καφεδάκια στο Μικελ και να πηγαίνει μπαρότσαρκες με γονική επιδότηση. Οι μισοί και βάλε ντελιβεράδες και υπάλληλοι στα βενζινάδικα είναι αλλοδαποί. Οι δικοί μας δεν καταδέχονται να δουλέψουν μεροκάματο γιατί πήραν πτυχίο και απο το να δουλέψεις ντελιβεράς κάτσε παιδάκι μου να σε επιδοτώ εγώ με την πρόωρη σύνταξη. Εν ολίγοις όλοι φταίμε, παλιοί και νέοι και εν πάσει περιπτώσει το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε και πως θα ισιώσει η κατάσταση. Τα λάθη τα ξέρουμε και τα καταλαβαίνουμε, ένας αξιόπιστος πολιτικός φορέας μπορεί να δημιουργηθεί και να βάλουμε όλοι πλάτη ή θα συνεχίσουμε να αλληλοκατηγορούμαστε και θα ξύνουμε πάτο;

11. The Following 8 Users Say Thank You to Koyotte For This Useful Post:

A8hnaios (30-04-17), Bitz (27-04-17), chrisgiapz3 (26-04-17), Civileng (26-04-17), gant (26-04-17), katsaraios (26-04-17), Lykouras (30-04-17), Prevezanos (26-04-17)

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    ... ειλικρινά μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει κινητήρα που να μη θυμίζει ψαρότρατα...;
    Οντως όλα ακούγονται σαν πριάργια(μικρές ψαρόβακες με εσωλέμβιες diesel του '50), αλλά συνηθίζεται και πλέον οι καμπίνες έχουν καλή μόνωση.
    Και συμφωνώ απόλυτα ότι τώρα σημασία δεν έχει σημασία τι έγινε και ποιος φταίει, αλλά τι κάνουμε και πως...
    Αν ισορροπίσουμε σαν χώρα, μετά θα έχουμε όλο το χρόνο να φτιάξουμε και να γεμίσουμε φυλακές, αλλά και αυτό παίρνει πολύ κουβέντα ποιος θα το κάνει...
    Συνεπώς, "...νύφη όπως βρήκες, όχι όπως ήξερες..."
    Οι διαπιστώσεις είναι κουβένα να κάνουμε...

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ωραίο θέμα.....

Η επιλογή βενζίνης ή diesel είναι μεγάλο θέμα... Για τα αυτοκίνητα ευχαρίστησής μου επιλέγω βενζίνη, αλλά έχουμε και αυτοκίνητα "της δουλειάς" με τα οποία κάνουμε 60.000 το χρόνο. Εκεί για εμένα παίζει ρόλο... η κατανάλωση αλλά και η τιμή του καυσίμου.

Προσωπικά ήμουν από αυτούς που ήθελε την κυκλοφορία των diesel.... την επιλογή τουλάχιστο να μπορούμε να έχουμε ήθελα και ζήλευα την υπόλοιπη Ευρώπη .

Στο διάστημα που ήταν απαγορευμένος καρπός, επέλεξα 3 φορές Prius.... για να ελαχιστοποιήσω την κατανάλωση . Καλή σχετικά περίπτωση...
    Στη συνέχεια η επιλογή του 320D F31 αποδείχτηκε τζακ-ποτ !!! Και γρήγορο και ασφαλές, και οικονομικό... Θα το επέλεγα ξανά.
    Η επιλογή πάλι diesel για οικογενειακό... Picasso... δεν χρειαζόταν ... μικρές διαφορές λίγα χιλιόμετρα.

Θέλω να πω πως είναι και θέμα χιλιομέτρων... αναγκών κλπ .

Προσωπικά μου τη δίνει στα νεύρα ο ήχος, καθώς και η μυρωδιά στις πόλεις πλέον... - το μυρίζαμε στο εξωτερικό αλλά δεν το είχαμε δώσει σημασία -. Μου αρέσει η ροπή (αίσθηση δύναμης) αλλά πλέον και τα βενζίνης είναι τουρμπάτα....

Οι χώρες του εξωτερικού καταργούν τα diesel... αλλά επιδοτούν τα ηλεκτρικά , βάζουν φορτιστές, φτιάχνουν δίκτυα ... 1000 χρόνια πίσω είμαστε.

Εμείς γιατί να τα επιδοτήσουμε άλλωστε ... αφού και την ενέργεια την βγάζουμε ΒΑΣΙΚΑ με λιγνίτη... μολύνουμε περισσότερο...

Επιλογή μου σήμερα θα ήταν ένα ηλεκτρικό για οικογενειακό, αλλά για να είμαι όσο μπορώ λιγότερο επιβλαβής θα το συνδύαζα με ένα net-metering ... αλλά και πάλι αγχώνομαι για τις μόλις δύο επιλογές φόρτισης στην πόλη μας...

Συμπαθής ο Καββαθάς, οραματιστής ; ονειροπόλος ; τέλος πάντων ... μπροστά από την εποχή του και με ανησυχίες... Αν κατέληξε λάθος ;;; Μπορεί... Ας δούμε και τις δικές μας προσπάθειες να αλλάξουμε τον κόσμο, τη χώρα , τους ανθρώπους ... έστω προς στην πλευρά που εμείς θεωρούμε καλύτερες.

Για τα σημερινά δεινά... οικονομικά ... ναι φταίει η προηγούμενη γενιά, η σπατάλη του δημοσίου χρήματος (τόσο σε προμήθειες αλλά και σε βολέματα δημοσίων κλπ) , οι μίζες, κλπ κλπ ... την ξέρετε την άποψή μου .

Πριν διαμαρτυρηθεί κάποιος να πω , πως μάλλον όλοι αν μας έδιναν τη δυνατότητα να βγούμε στη σύνταξη στα 45-50-55 και να πάρουμε 1000-2000-3000 ευρώ μάλλον θα το κάναμε... Εδώ παρακαλάει ο κόσμος ( ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ) να εργαστεί για 250-400-500 ευρώ... λέτε να έδιναν 1000 για να καθίσουμε και να λέγαμε όχι ;;;

Σίγουρα αυτοί που έζησαν αυτά τα χρόνια, που τους είπαν ότι η δουλειά τους αξίζει 2000-3000 ευρώ ενώ στον ιδιωτικό τομέα κόστιζε 750-1500 ευρώ , και ότι ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ να βγουν στη σύνταξη με 1000-3000 ευρώ από τα 45-50-55 τους ενώ στον ιδιωτικό τομέα πρέπει να γίνει κάποιος 65-67 και να πάρει 500-1500 ευρώ... , ΔΕΝ μπορούν να το κατανοήσουν ... λογικό το βρίσκω ..

Ας κοιτάξουμε γύρω μας όμως. Ας αξιολογήσουμε ....

Και τέλος πάντων ότι έγινε, έγινε... ας πάμε μπροστά ! Όλοι μαζί .

14. The Following 6 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (30-04-17), BILL007 (26-04-17), chrisgiapz3 (26-04-17), dreamer (29-04-17), m3e36 (26-04-17), PANOS-E60 (26-04-17)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Έτσι όπως μου το καταντήσατε... το θρεντ, σαν άλλος Χαλβατζής άλλαξα τον τίτλο του θέματος σε Πολιτικη/diesel συζητηση...
    B58

16. The Following 10 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

A8hnaios (30-04-17), aristent (26-04-17), bakalos (03-05-17), BILL007 (26-04-17), Lykouras (30-04-17), mark e92 (26-04-17), micz (27-04-17), Prevezanos (26-04-17), skaros (27-04-17), wheelman (30-04-17)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

18. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

alexm (26-04-17)

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα