Έγραψε και o Prevezanos πριν, οτι αυτά υπαγορεύονται κυρίως απο τα εμπορικά συμφέροντα και συμφωνώ. Από επιλογή δεν θα έπαιρνα diesel αυτοκίνητο λόγω των χιλιομέτρων που διανύω αφενός και αφετέρου, ειλικρινά μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει κινητήρα που να μη θυμίζει ψαρότρατα.
Στο θέμα που εμβόλιμα προέκυψε με Καββαθά, τις πταίει κλπ: σε ό,τι αφορά τον Καββαθά, καλές ιδέες γενικά είχε, όμως, η ανακολουθία του κυρίως απο τη δεκαετία '90 και μετά για μένα ήταν εκνευριστική. Ειδικότερα, χλεύαζε τον Ελληνάρα με τα μερκεντέ, τα πόρκι και τα μπενβε, νομίζω έτσι τα έλεγε, και στην απέναντι σελίδα έβλεπες κάτι διαφημισάρες να απο δαύτα. Πέραν αυτού, κατηγορούσε τις κυβερνήσεις επιεδή δεν χρηματοδοτούσαν τις ιδέες του, σωστές ή λάθος δεν έχει σημασία, σημασία έχει οτι την επιζητούσε την κρατική χρηματοδότηση. Τέλος, κατηγορούσε τους πάντες γιατί άλλαξε το ύφος των 4τροχών που ο ίδιος πούλησε.
Η ευθύνη των προηγούμενων γενιών είναι αναμφίβολη, όμως τι εναλλακτικές λύσεις είχαν πολιτικά μετά τη χούντα; Εμείς που είμαστε πιο μάγκες (θεωρητικά) έχουμε δώσει εξουσία στους μεγαλύτερους κωλοτούμπες. Απο την άλλη, με τα επιδόματα, τις πρόωρες συντάξεις και όλα τα κακώς πεπραγμένα των προηγούμενων γενεών, σπουδάσαμε εμείς και πήραμε και ενα δυο σπιτάκια, οικόπεδα κλπ με γονική παροχή ή κληρονομιά. Δεν είδα κανένα να πει, οχι ρε πατέρα, δώστο πίσω στο Κράτος γιατί το αγόρασες με το εφάπαξ ή τους υψηλούς μισθούς που έπαιρνες. Η δικιά μας δε γενιά (30-40), μια χαρά βολεύεται να πίνει καφεδάκια στο Μικελ και να πηγαίνει μπαρότσαρκες με γονική επιδότηση. Οι μισοί και βάλε ντελιβεράδες και υπάλληλοι στα βενζινάδικα είναι αλλοδαποί. Οι δικοί μας δεν καταδέχονται να δουλέψουν μεροκάματο γιατί πήραν πτυχίο και απο το να δουλέψεις ντελιβεράς κάτσε παιδάκι μου να σε επιδοτώ εγώ με την πρόωρη σύνταξη. Εν ολίγοις όλοι φταίμε, παλιοί και νέοι και εν πάσει περιπτώσει το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε και πως θα ισιώσει η κατάσταση. Τα λάθη τα ξέρουμε και τα καταλαβαίνουμε, ένας αξιόπιστος πολιτικός φορέας μπορεί να δημιουργηθεί και να βάλουμε όλοι πλάτη ή θα συνεχίσουμε να αλληλοκατηγορούμαστε και θα ξύνουμε πάτο;