Μαλλον χρησιμοποιησα λαθος λεξη....Ειναι το συνδρομο της κουρσας ή του σπορ αυτοκινητου εναλλακτικα,που εμπλουτιστηκε με το συνδρομο του μεγαλου τζιπ στην Ελλαδα,για να δειξουμε οτι το φυσαμε το φραγκο!!Στα ματια των περισσοτερων Ελληνων,ενα Ε91 δειχνει ως ''εργαλειο'' εξυπηρετησης κι οχι ως κουρσα πολυτελειας....Παρολο που κι εμενα ειναι πολλα station που μ'αρεσουν προσωπικα στην γραμμη τους,καποια δειχνουν σαν νεκροφορες,ή σαν ενα προσθετο αναγκαιο κακο στην γραμμη τους,για να χωρεσουν τα βαρη της οικογενειας.....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Είχαμε OPEL Kadett Station του 1967 από το 1974-1998. Μετά πήραμε OPEL ASTRA STATION μέχρι σήμερα. Πραγματικά κάνει διακοπές μια 4μελής οικογένεια με όλα της τα πράγματα. Κοιμούνται και 2 μέσα άμα λάχει.
Επιβεβαιωνω οτι και πριν τον υπνο μπορούνε να συμβούν ωραία πραγματα.....απο λεγόμενα φίλου,δεν είχα ποτε station.
insane in the ///Midbrain
Ένα ξένον θες, ένα νάβι και το κρατάς για πάντα!
Ψαχνόμουν κ εγώ ένα φεγγάρι για Ε91 316 όμως στην Ελλάδα δεν είδα ποτέ να πωλείται.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Το εχω απο το Δεκεμβρη του 2014.
Δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα παρα τις κακουχιες που περναει.
Τα μονα μειονεκτηματα ειναι οτι του λειπει μια εκτη σχεση στο κιβωτιο και ο πολυ μικρος χωρος αποσκευων(που ειναι και ο λογος για τον οποιο θα το αντικαταστησω τον Δεκεμβρη που ερχεται)

το δευτερο μας αμαξι ειναι αυτο .... https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6882849/
και βρισκεται στο car γιατι αν και αξιοπιστο με μηδενικα προβληματα και πολυ οικονομικο ,......απλα δεν ειναι BMW . ΤΕΛΟΣ!![]()
doctore (15-09-15), HLIAS - E36 (16-09-15), mitsos_chania (15-09-15), topmar (15-09-15), Z4 DCT (15-09-15)
Το άλλο είναι αυτό:
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
A8hnaios (15-09-15), Leonidas_E39 (15-09-15), vagmag (16-09-15), Vassilis ///M (16-09-15)

nikos valvetronic (16-09-15)