Στο 46αρι πιο είναι το μαμά offset της ζάντας;Ρωτώ γιατί το δικό μου έχει πολύ νευρικό τιμόνι και γενικά "διαβάζει" σε κουραστικό βαθμό το δρόμο.Το πήρα έτσι και δεν ξέρω τι ακριβώς φοράει.Οι ζάντες πάντως είναι 1000% ρέπλικα.
Στο 46αρι πιο είναι το μαμά offset της ζάντας;Ρωτώ γιατί το δικό μου έχει πολύ νευρικό τιμόνι και γενικά "διαβάζει" σε κουραστικό βαθμό το δρόμο.Το πήρα έτσι και δεν ξέρω τι ακριβώς φοράει.Οι ζάντες πάντως είναι 1000% ρέπλικα.
Παιδες μην με παρεξηγησεται αλλα το stretched look τι ειναι ακριβως γιατι το εχω χασει λιγο.
I will remember before I forget
GEORGE BMW 316ci (02-03-14)
Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας και της φωτο γιατι βοηθανε πολυ.Το αυτοκινητο γενικα το χρησιμοποιω συνετα στο μονο που μπορω να πω οτι κανω καταχρηση ειναι στην πρωτη ταχυτητα που μου αρεσει αυτη η μικρη σπιρταδα που εχει αν και δεν ειχα και προβλημα να την χασω αλλα απο την στιγμη που μου λετε οτι αλλειωνεται αρκετα εν μερη ο τροπος που συμπεριφερεται το αμαξι θα το σκεφτω πολυ .Μου αρεσουν πολυ αυτες ζαντες αχχαχαχαχα.Ποι πολυ με νοιαζει η ζαντα παρα αν θα γαινεται το λαστιχο πλατυ .
Εκτος απο την αλλοιωση της οδηγικης συμπεριφορας, πρακτικα στο αυτοκινητο που θα δημιουργησει μεγαλη φθορα και προβληματα.Γιατι αν ειναι να ανεχτω την οδηγικη συμπεριφορα αλλα να θελω καθε τρεις και λιγο ανταλλακτικα ακομα και φθηνα να ειναι που ειναι δυσκολο να μου λειπει.