Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 33

Θέμα: turbo σε 325Ci E46

Rides
    1

Προεπιλογή

Σιγουρα το Μ3 ειναι η καλυτερη λυση αν θες γρηγορο 46αρι.
    Αλλα για πολλους λογους μπορει κανεις να μη θελει ενα αμαξι 3,2 στο σβερκο.

Ακομα και ολα οκ να ειναι σημερα, γιατι να εχεις κατι που μπορει να σου βγει ξυνο αυριο?
    Ηταν πανακριβο στην αγορα, ειναι ενα καρο κυβικα, εχει ενα καρο ρυπους.
    Απο οπου και να το πιασεις, οπως και να ορισουν τελη-τεκμηρια, το Μ3 ανηκει στην κατηγορια των αυτοκινητων που θα ειναι στο στοχαστρο.

Αντιθετα το 325 ειναι διακριτικο σχετικα αυτοκινητο και ειναι σχεδον entry level στην κατηγορια των χαρατσιων.

Αν δεν υπαρχει τετοιο θεμα, ναι, η καλυτερη λυση ειναι να πωληθει το 325 και να αγοραστει ενα Μ3.
    Η διαφορα που θα προστεθει στην αγορα, το πολυ πολυ να ειναι το κοστος ενος κιτ(κομπρεσσορ η τουρμπο).

2. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

nik200 (29-08-13)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

τα χω πει και θα τα ξαναπω...

πειραγμα στην ελλαδα σημαινει αναγκαστικα 2ο αμαξι να βολταρεις και να χεις το κεφαλι σου ησυχο...στο λεω επειδη εχω φτιαξει 2-3 αμαξια..που απλα αλλαξα τα μοτερ τους με κατι πιο μεγαλο..ουτε τουρμπισματα..τιποτα τετοιο...γιατι εκει παει μακρυα η βαλιτσα..

υγ...στα πειραγματα δεν περιλαμβανω το παιρνω ενα τουρμπακι με 30χιλ χιλιομετρα, σηκωνω πιεσεις στο θεο, βασιζομαι στις τρελλες ανοχες ενος καινουργιου μοτερ και το κραταω μεχρι τις 100χιλ χιλιομετρα....γιατι αυτο ειναι η ελληνικη βελτιωση αν θα εδινα εναν ορισμο...

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ισως, οτι τα τουρμπιζε με κλειστα τα ματια...να φταιει για την ποιοτητα της εργασιας του...https://bmwfans.gr/forum/images/smil..._2/whistle.gif
    Τι εννοεις με το ποιοτητα εργασιας του;
    Εαν θελεις αναλυσε το λιγο!!!

τωρα το ειδα Λευτερη, εχεις ηδη απαντησει!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexm : 29-08-13 στις 11:00 Αιτία: εχει ηδη απαντησει....

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    το να τουρμπισεις τον μ43 ειναι σχετικα απλο και φυσικα εμενε στην απλοικη συνταγη ,χωρις περιπλοκα συστηματα και επιπλεον λειτουργιες. το σημαντικοτερο ομως ειναι οτι δεν ειχε να προσθεσει κατι που θα εκανε την διαφορα. (καμια φαντασια-καμια καινοτομια-καμια δημιουργικοτητα)
    Το οτι δεν του εβγαζαν πολλες ζημιες(εχουν σκασει καποιοι κινητηρες)....εχει να κανει με την γενικοτερη ανθεκτικοτητα του μοτερ και οχι με την ιδιαιτερα καλη δουλεια.
    βεβαια εκει που ηταν πραγματικα για γελια ηταν η ποιοτητα των υλικων και ιδιαιτερα οι σωληνωσεις περιμετρικα του μοτερ.
    Δεν ειχαν ομως προβληματα παρα ελαχιστων εξαιρεσεων
    Στο E46 316ci εκανα την συγκεκριμενη μετατροπη το 2001, δεν αντιμετωπισα για 45000 που το ειχα στα χερια μου κανενα προβλημα
    Εβαζε ψυγειο αερα γνησιο bmw απο το diesel 320, garrett 25 τουρμπινα, supersprint εξατμιση, οταν ομως ξεβαψε ο μαυρος πλαστικος σωληνας του αερα και βγηκε στην επιφανεια μια γκρι γωνια απο λουκι υδροροης Φ6, ειναι αληθεια οτι μου ηρθε καπως....

6. The Following User Says Thank You to alexm For This Useful Post:

BILL007 (30-08-13)

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλων των παιδιών εδώ μέσα και η κάθε άποψη μετράει για εμένα.
    Την λύση M3 μοτέρ η ολόκληρο αυτοκίνητο την ξεχνάμε λόγο κράτους, δεν γίνεται θα μας πιουν το αίμα. Η μετατροπή του μοτέρ με πάνω από 3κ δεν αξίζει γιατί το αυτοκίνητο με το καλό θα το κρατήσω το πολύ άλλα δύο χρόνια και μετά θα γίνει E92.
    το αυτοκίνητο έχει ήδη πάνω πρόγραμμα και εξατμίσεις και έψαχνα μια λύση για παραπάνω ροπές, στο σύνολο είναι αυτό που θέλω αλλά θα ήθελα παραπάνω ροπές.

Rides
    1

Προεπιλογή

Αμα προγραμματιζεις να το δωσεις σε ενα δυο χρονια μην του κανεις τιποτα.
    Τζαμπα θα ριξεις χρημα πανω του. Δεν προκειται να παρεις κατι πισω πουλοντας το.

Συμβιβασου λιγο με τις δυνατοτητες του και κοιτα να το χαρεις οπως ειναι!

9. The Following 4 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

BILL007 (29-08-13), nik200 (29-08-13), stavr (29-08-13), STREETRACING (29-08-13)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειχαν ομως προβληματα παρα ελαχιστων εξαιρεσεων
    Στο E46 316ci εκανα την συγκεκριμενη μετατροπη το 2001, δεν αντιμετωπισα για 45000 που το ειχα στα χερια μου κανενα προβλημα
    Εβαζε ψυγειο αερα γνησιο bmw απο το diesel 320, garrett 25 τουρμπινα, supersprint εξατμιση, οταν ομως ξεβαψε ο μαυρος πλαστικος σωληνας του αερα και βγηκε στην επιφανεια μια γκρι γωνια απο λουκι υδροροης Φ6, ειναι αληθεια οτι μου ηρθε καπως....
    εχω δει την δουλεια του και την εχω μελετησει ..οταν κομπρεσσαριζα το δικο μου.
    το κοστολογιο του για την αγορα των υλικων, δεν ξεπερναει σε καμια περιπτωση το 1000ικο.
    οταν λοιπον για εργασια κοστολογει 3,5-4 χιλιαρικα....για 2 μερες εργασια max...δεν νομιζω πως αποτελει και ιδιαιτερως συμφερουσα συμφωνια για τον πελατη..
    θα μπορουσε με αλλο ενα 500ικο....το οποιο θα αφαιρουσε απο το υπερκερδος, να εβαζε καλυτερης ποιοτητας υλικα και να μην ψωνιζε απο το χρωματοπωλειο της γειτονιας..αλλα αυτο ακριβως δειχνει την ασχημη νοοτροπια του ''μαστορα'' ..

11. The Following 4 Users Say Thank You to paganis For This Useful Post:

BILL007 (30-08-13), nik200 (30-08-13), Stunt Mike (29-08-13), turbodog (30-08-13)

Περιοχή
    αθηνα μενίδι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ηδη θα φτύσεις αίμα να το πουλήσεις σαν 3,25 σε δύο χρόνια αν αρχήσεις και τα πειράματα.......βράσε ρύζι ασε το αυτοκίνητο μαμά γιατί σε δύο χρόνια δεν θα ψάχνεις αγοραστή αλλά φαρνατζή...για να στο βάψει μπλε και να το πετάξεις στη θαλασσα....

Περιοχή
    Περιστέρι-Παλλήνη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω εαν ειχα σκοπο να το κρατησω θα το υπερτροφοδοτουσα σιγουρα!!!

Αν ημουν με κλειστο μοτερ θα πηγαινα σε κομπρεσορα, αν αποφασιζα μπιελες πιστονια κτλ
    φυσικα τουρμπο.

Απο τη στιγμη που θα το πουλησεις δεν του ριχνεις ουτε ευρω.
    Αντε κανα κομπλε φπε

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Να πω κι εγω τη γνωμη μου..
    Οτι λεφτα πεταμε στα αυτοκινητα, δεν πιανουν τοπο.. Δεν τα παιρνουμε πισω..
    Ειναι καθαρα για τη κ@*** και μονο..
    Απο εκει και περα.. Μεγαλα παιδια ειμαστε και ο καθενας διαχειριζεται τα χρηματα του οπως εκεινος νομιζει..
    Αν θελεις και φυσικα αναλογως τη χρηση που κανεις στο αμαξι σου, εγω θα σου ελεγα να παιξεις με ενα κοντυτερο διαφορικο που θα κανει το αμαξι σου πιο σπιρτοζικο και παιχνιδιαρικο..
    Αντε και ενα τελικο, αν δεν εχεις ηδη.. Τιποτα αλλο..
    Εφοσον εχεις σκοπο να το αλλαξεις, μην του ριξεις πολλα..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

15. The Following 4 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:

alexm (30-08-13), anisos (30-08-13), mormon (30-08-13), nikos1400 (30-08-13)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP