Σελίδα 3 από 13 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 131

Θέμα: [E46] φλατζα ??

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν οντως συμβαινει αυτο, δεν υπάρχει πιθανοτητα να φανει απο μετρησεις σε Oxygen Sensors ??
    Αν καει η φλαντζα μεταξυ των κυλινδρων, ενα απο τα συμπτωματα ειναι το ασταθες ρελαντι

2. The Following 3 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

BILL007 (03-11-12), chief (27-10-12), doctore (27-10-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλησπερα Αλεξανδρε και ευχαριστω για τις πληροφορίες και ειδικά για το "leak down test"..

- Η αντλια νερου που εβαλα ηταν μαρκας Laso. Την αγορασα απο το νετ νομιζόμενος οτι ειναι η οεμ. Οταν την βγαλαμε εχθες ειδαμε οτι δεν ειναι η ιδια με την εργοστασιακή, ετσι βαλαμε πισω την δικια του.

-Πραγματι το στο τεστ που καναμε με τον αερα ειναι με τον ιδιο τροπο που εγραψες αλλα κοιταζαμε για μετακινηση νερου ή μπουμπουληθρες στο παγουρι.
    Ενημερωσα τον μηχανικο μου για το ποστ σου και την Δευτερα θα γινει το τεστ οπως το εχεις γραψει.

-Το ψυγειο το σκεφτόμουν καιρό λόγο του οτι ενας-δυο φιλοι με ντριφταδικα που εχαν θεματα με θερμοκρασιες το καλοκαιρι το πηραν και ελυσαν το προβλημα τους.
    Το αγορασα με την ευκαιρία "μικροτραυματισμου" του δικου μου ψυγειου και αφου ηταν αρκετα πιο φτηνο απο το εργοστασιακό. Πατεντα δεν θελει να μπει. Μια χαρα εκατσε απλα τα εργοστασιακα κολάρα δεν ταιριαζουν.
    M3 CSL

4. The Following User Says Thank You to chief For This Useful Post:

Thomelef (27-10-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλεξ αν εχει ρωγμη αναμεσα στου κυλινδρους το βλεπεις και με το συμπιεσομετρο... παλι θα χεις χαμηλοτερα νουμερα!
    ετσι δεν ειναι?
    Όχι απαραίτητα γιατί η πίεση από τον δίπλα κύλινδρο/πιστόνι μπορεί να το επηρεάζει.

Καλησπερα Αλεξανδρε και ευχαριστω για τις πληροφορίες και ειδικά για το "leak down test"..

- Η αντλια νερου που εβαλα ηταν μαρκας Laso. Την αγορασα απο το νετ νομιζόμενος οτι ειναι η οεμ. Οταν την βγαλαμε εχθες ειδαμε οτι δεν ειναι η ιδια με την εργοστασιακή, ετσι βαλαμε πισω την δικια του.
    Η φτερωτή μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη διαφορά Χριστόφορε.
    Δεν ξέρω, εγώ ειδικά για τέτοια πράγματα είμαι της άποψης εργοστασιακό και μόνο από αντιπροσωπεία.

-Το ψυγειο το σκεφτόμουν καιρό λόγο του οτι ενας-δυο φιλοι με ντριφταδικα που εχαν θεματα με θερμοκρασιες το καλοκαιρι το πηραν και ελυσαν το προβλημα τους.
    Το αγορασα με την ευκαιρία "μικροτραυματισμου" του δικου μου ψυγειου και αφου ηταν αρκετα πιο φτηνο απο το εργοστασιακό. Πατεντα δεν θελει να μπει. Μια χαρα εκατσε απλα τα εργοστασιακα κολάρα δεν ταιριαζουν.
    Τι αυτοκίνητα έχουν αυτοί που έλυσαν το πρόβλημα ?
    Δεν ξέρω, εγώ προσωπικά δεν πείθομαι από εταιρείες τέτοιες ψιλοάγνωστές που βγάζουν ένα ψυγείο αλουμινίου.
    Η τεχνογνωσία που έχουν θεωρώ ότι είναι πολύ μικρότερη.
    Άλλωστε από το Ε36 και μετά, τα ψυγεία της BMW είναι εξαιρετικής ποιότητα και αντοχής.
    Ρώτησε εδώ στο φόρουμ, πόσοι με Ε46 έχουν χρειαστεί να αλλάξουν ψυγείο ?

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι απαραίτητα γιατί η πίεση από τον δίπλα κύλινδρο/πιστόνι μπορεί να το επηρεάζει.

Η φτερωτή μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη διαφορά Χριστόφορε.
    Δεν ξέρω, εγώ ειδικά για τέτοια πράγματα είμαι της άποψης εργοστασιακό και μόνο από αντιπροσωπεία.

Δεν ξέρω, εγώ προσωπικά δεν πείθομαι από εταιρείες τέτοιες ψιλοάγνωστές που βγάζουν ένα ψυγείο αλουμινίου.
    Άλλωστε από το Ε36 και μετά, τα ψυγεία της BMW είναι εξαιρετικής ποιότητα και αντοχής.
    χμμ εξυπνο αυτο Αλεξ, αν καταλαβα καλα εννοεις οτι οπως βγαινει συμπιεση ετσι και μπαινει απο διπλα, αν βγαλεις μπουζι στον διπλα ομως???

7. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

alexk (26-10-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    χμμ εξυπνο αυτο Αλεξ, αν καταλαβα καλα εννοεις οτι οπως βγαινει συμπιεση ετσι και μπαινει απο διπλα, αν βγαλεις μπουζι στον διπλα ομως???
    Αυτό που λες έχει λογική .
    Αλλά από την άλλη γιατί να το κάνεις (να μιζάρεις κτλ κτλ) ?

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αυτό που λες έχει λογική .
    Αλλά από την άλλη γιατί να το κάνεις (να μιζάρεις κτλ κτλ) ?
    γιατι κανεις δουλεια μονο με ενα συμπιεσομετρο!χεχε
    ενω με το αλλο θες και κομπρεσσερ αερα..
    Αλεξ βρες μας 2 δουλειες να ερθουμε με τον Μ-ΠΑΟΥΕΡ να φτιαξουμε ενα μεγαλο γκαραζ...χααχχαχαχα
    υ.γ εχεις κομπρεσσερ αερα? αν ναι θα σου στειλω ενα πμ να σε ρωτησω κατι!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Τα αμαξια ηταν το ενα Μ3 Ε36 και το αλλο Ε30 με μοτερ S52. Eιχαν προβλημα τις ζεστες μερες (και ειδικα σε μια αργη πιστα) και με την αλλαγη ψυγειου το ελυσαν.

Η αληθεια να λεγεται δεν εχω ιδεα ποσο καλό μπορει να ειναι το ψυγειο του Μ3 Ε46, αλλα εκρινα και θεωρω οτι ενα αλουμινενιο ψυγειο με μεγαλυτερη χωριτηκοτητα δεν ειναι και ασχημη ιδεα για καποιον σαν και εμενα που βαζει 20-25 φορες τον χρονο το αμαξι σε πιστα και ιδικά σε Κυπριακες καιρικές συνθηκες.

Να πω εδω σε οσους δεν γνωριζουν οτι η ζεστη εδω ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο την Ελλαδα. Ποσο μαλλον με τις καιρικες συνθηκες που βαζουν τα Αγγλοι και οι υπολοιποι Ευρωπαιοι τα CSL στην πιστα .
    M3 CSL

11. The Following 3 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

alexk (26-10-12), BILL007 (26-10-12), Thomelef (27-10-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Τα αμαξια ηταν το ενα Μ3 Ε36 και το αλλο Ε30 με μοτερ S52. Eιχαν προβλημα τις ζεστες μερες (και ειδικα σε μια αργη πιστα) και με την αλλαγη ψυγειου το ελυσαν.

Η αληθεια να λεγεται δεν εχω ιδεα ποσο καλό μπορει να ειναι το ψυγειο του Μ3 Ε46, αλλα εκρινα και θεωρω οτι ενα αλουμινενιο ψυγειο με μεγαλυτερη χωριτηκοτητα δεν ειναι και ασχημη ιδεα για καποιον σαν και εμενα που βαζει 20-25 φορες τον χρονο το αμαξι σε πιστα και ιδικά σε Κυπριακες καιρικές συνθηκες.

Να πω εδω σε οσους δεν γνωριζουν οτι η ζεστη εδω ειναι αρκετα μεγαλυτερη απο την Ελλαδα. Ποσο μαλλον με τις καιρικες συνθηκες που βαζουν τα Αγγλοι και οι υπολοιποι Ευρωπαιοι τα CSL στην πιστα .
    Δεκτόν Χριστόφορε, καταλαβαίνω τι λες.

13. The Following User Says Thank You to alexk For This Useful Post:

chief (26-10-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Χριστόφορε δεν μπορείς να φτιάξεις κολάρα?
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
    Ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σα να οδηγας ενα TORNADO - EUROFIGHTER Καταδιωκτικο - Πολεμικο

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν θελω. Πιο ευκολο ειναι να φτιαξω στο ψυγειο τις υποδοχες και να μπαινουν τα εργοστασιακα κολάρα.
    M3 CSL

16. The Following 2 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

Lambros46 (26-10-12), Thomelef (27-10-12)

Σελίδα 3 από 13 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP