Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 64

Θέμα: [E46] Μπλοκε διαφορικο σε απλη 3αρα.

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Glyfada
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    δηλαδη συμφωνα με το VIN βρισκεις απο ποιο μοντελο ταιριαζει το γκρουπ,αγοραζεις μπλοκε μεταχειρο και το βαζεις στο δικο σου καβουκι.αν ειναι ετσι ειναι πολυ καλο
    Ναι οντως , αν αλλαζουμε μονο γκρουπακι ειμαστε κομπλε. Τα τελευταια 7 ψηφια μου ειναι αυτα που σου εδωσα με ενα p μπροστα , δηλαδη PN75987 !
    Μπορεις να βρεις κατι ?

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για 600 δεν λέει με τίποτα...

Προεπιλογή

Πόσο κάνει ο κεφτές αυτήν την στιγμή; Βγαίνει για μικρό καβούκι ;

Rides
    1

Προεπιλογή

από τα 600 του γκατζελάκη στα 1300 του birds είναι λίγο παραπάνω;
    τα γιούρος δεν είναι στραγάλια
    τώρα που πλησιάζει ο καιρός να βάλω κι εγώ, 1300 δε δίνω με τίποτα

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    από τα 600 του γκατζελάκη στα 1300 του birds είναι λίγο παραπάνω;
    τα γιούρος δεν είναι στραγάλια
    τώρα που πλησιάζει ο καιρός να βάλω κι εγώ, 1300 δε δίνω με τίποτα
    Περιπου 1000-1100 ευρω βγαινει με μεταφορικα και ΦΠΑ Αγγλιας(εμενα μου'χε βγει 1040 για την ακριβεια).....Παιζει ρολο η ισοτιμια....
    Σημερα πχ οι 747 λιρες με 0.82 τη λιρα,+ΦΠΑ Αγγλιας βγαινει 1057 Ευρω+μεταφορικα 40 ευρω περιπου,βγαινεις στα 1100...Αλλα κι εφ'ορου ζωης εγγυηση....και μεγαλες διαφορες στη λειτουργια του σε σχεση μ'ενα απλο Torsen....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

6. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

BILL007 (17-04-12)

Προεπιλογή

Εγω λέω να μαζέψουμε λεφτά και να το βάλω εγώ. Άμα αντέξει πάνω μου ... Όλα καλά

8. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (17-04-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

σε ποιό site βρήκες την τιμή;
    στο https://www.birdsauto.com/ για το δικό μου λέει 850 λίρες χωρίς φπα και αποστολή

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

σε ποιό site βρήκες την τιμή;
    στο https://www.birdsauto.com/ για το δικό μου λέει 850 λίρες χωρίς φπα και αποστολή
    Εγω απαντησα για το Ε46 του φιλου που ξεκινησε το thread....Δεν ξερω τι αμαξι εχεις εσυ αλλα οπως θα παρατηρησες ηδη,και η Quaife δεν εχει ιδια τιμη για ολα τα μοντελα της...Πιθανον και ο Γκατζελακης να ζητησει περισσοτερα για το δικο σου λογω καποιων ακριβοτερων ανταλλακτικων(πχ ρουλεμαν)....Αξιζει να τσεκαρεις και τις 2 λυσεις παντως...Εγω παντως εχω Quaife 2.5 χρονια τωρα και ειναι υποδειγμα αντοχης και λειτουργιας!!
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

11. The Following 2 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

BILL007 (17-04-12), Panos 316T (17-04-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω απαντησα για το Ε46 του φιλου που ξεκινησε το thread....Δεν ξερω τι αμαξι εχεις εσυ αλλα οπως θα παρατηρησες ηδη,και η Quaife δεν εχει ιδια τιμη για ολα τα μοντελα της...Πιθανον και ο Γκατζελακης να ζητησει περισσοτερα για το δικο σου λογω καποιων ακριβοτερων ανταλλακτικων(πχ ρουλεμαν)....Αξιζει να τσεκαρεις και τις 2 λυσεις παντως...Εγω παντως εχω Quaife 2.5 χρονια τωρα και ειναι υποδειγμα αντοχης και λειτουργιας!!
    ναι έχεις δίκιο...ξέχασα ότι πρόκειται για τετρακύλινδρο
    να τις τσεκάρω δε γίνεται γιατί δε μπορώ να τα οδηγήσω...αν είναι και τα δύο τόρσεν και 1,5 δρόμων πόση διαφορά μπορεί να έχουν;

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

ναι έχεις δίκιο...ξέχασα ότι πρόκειται για τετρακύλινδρο
    να τις τσεκάρω δε γίνεται γιατί δε μπορώ να τα οδηγήσω...αν είναι και τα δύο τόρσεν και 1,5 δρόμων πόση διαφορά μπορεί να έχουν;
    Το Quaife ειναι Τορσεν με συνεχως μεταβαλλομενη εμπλοκη,παντα με γνωμονα τη μεγιστη δυνατη φορτιση του πισω αξονα και μπορει να στειλει μεχρι και 80% της ροπης στον τροχο που την εχει αναγκη...Του Γκατζελακη ειναι γραναζωτο τορσεν παλι που κλειδωνει 0% εως ποσοστο προφορτισης..πχ 50%,απ'ευθειας χωρις ενδιαμεσα σταδια,σαν τα δισκατα.Επισης δεν ειναι 1.5 δρομων αλλα ειτε ενος ειτε 2 δρομων,αρα στο αφημα του γκαζιου ειτε θα γινεται ελευθερο,ειτε θα φρεναρει(μπλοκαρει) κατα το ποσοστο προφορτισης....Ειμαι σιγουρος οτι του Γκατζελακη γινεται ελευθερο(πιο ευκολο για τον μεσο οδηγο,μακαρι να'ταν παρων να μας το επιβεβαιωσει).Το Quaife στο αφημα του γκαζιου,ξεμπλοκαρει σταδιακα κανοντας το εξαιρετικα προβλεψιμο και ευκολο στο πατα-ασε του γκαζιου....

14. The Following 4 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

BILL007 (17-04-12), bill_m3 (18-04-12), Panos 316T (18-04-12), stefm5 (17-04-12)

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP