Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 64

Θέμα: [E46] Μπλοκε διαφορικο σε απλη 3αρα.

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο redneck Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mετα απο 15 RX7 , 2 RX8 , 2 E36 Μ3 , 3 E46 M3 ... με τρελλαινει να σπινιαρει ο ενας τροχος οταν θελω να παιξω λιγο ... εστω και με το 4κυλινδρο

Επι της ευκαιριας να και το αυτοκινητακι μου (καταραμενα τεκμηρια )

που τα βρηκες τα 15 rx7?
    και αν εχεις αλλαξει μεχρι τωρα 21 αυτοκινητα, μην του αλλαξεις ουτε λαδια, αστο να την φαει ο επομενος...

Περιοχή
    Glyfada
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    που τα βρηκες τα 15 rx7?
    και αν εχεις αλλαξει μεχρι τωρα 21 αυτοκινητα, μην του αλλαξεις ουτε λαδια, αστο να την φαει ο επομενος...
    Εχω αλλαξει 47 αυτοκινητα εως τωρα , δεν ειμαι μαντρας, ειμαι ιδιωτης με μεγαλη λοξα οχι χρημα για πεταμα, το τονιζω αυτο ... για να μην παρεξηγηθω. Εχω στερηθει και εχω στερησει την οικογενεια μου απο βασικα πραγματα για να κανω το κεφι μου *για να μην το πω αλλιως.
    Τωρα ομως με τα τεκμηρια τα κεφαλια μεσα , οσο επαιξα , επαιξα.
    Rx7 ειχα απο το΄99 μεχρι και πριν ενα μηνα που πουλησα το τελευταιο μου ... και μου λειπει ηδη παρα πολυ ο ροτορας ... αμα ειναι και τουρμπατος δεν βρισκει ευκολα αντιπαλο ...οσα και να ειναι τα κυβικα του αντιπαλου

Τελος παντων την συγκεκριμενη 46αρα την αγορασα γιατι ειχε μια τιμη "εποχης", ειναι σε κατασταση βιτρινας και αγοραζω συνηθως με το συναισθημα ...
    ε, και αυτη μου εκανε κλικ οταν την ειδα.

Μολις αρχιζουν να φτιαχνουν λιγο τα πραγματα θα παρω 92αρι Μ3 (αν εχει μεινει κανενα και δεν τα εχουν στειλει στο εξωτερικο οι μαντραδες μας).
    Θα καταθεσω πινακιδες αυθημερον και θα το εχω να κανει παρεα διπλα στην αμερικανα μου μεχρι να ισιωσουν εντελως τα πραγματα στην χωρα .... εχω υπομονη εγω, ειμαι περιεργος ανθρωπος, οσοι με γνωριζουν προσωπικα ξερουν τι πεισματαρης ειμαι

3. The Following 3 Users Say Thank You to redneck For This Useful Post:

120ie87 (21-04-12), spar@ (18-04-12), zaharias (17-04-12)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή .....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο redneck Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω αλλαξει 47 αυτοκινητα εως τωρα , δεν ειμαι μαντρας, ειμαι ιδιωτης με μεγαλη λοξα οχι χρημα για πεταμα, το τονιζω αυτο ... για να μην παρεξηγηθω. Εχω στερηθει και εχω στερησει την οικογενεια μου απο βασικα πραγματα για να κανω το κεφι μου *για να μην το πω αλλιως.
    Τωρα ομως με τα τεκμηρια τα κεφαλια μεσα , οσο επαιξα , επαιξα.
    Rx7 ειχα απο το΄99 μεχρι και πριν ενα μηνα που πουλησα το τελευταιο μου ... και μου λειπει ηδη παρα πολυ ο ροτορας ... αμα ειναι και τουρμπατος δεν βρισκει ευκολα αντιπαλο ...οσα και να ειναι τα κυβικα του αντιπαλου

Τελος παντων την συγκεκριμενη 46αρα την αγορασα γιατι ειχε μια τιμη "εποχης", ειναι σε κατασταση βιτρινας και αγοραζω συνηθως με το συναισθημα ...
    ε, και αυτη μου εκανε κλικ οταν την ειδα.

Μολις αρχιζουν να φτιαχνουν λιγο τα πραγματα θα παρω 92αρι Μ3 (αν εχει μεινει κανενα και δεν τα εχουν στειλει στο εξωτερικο οι μαντραδες μας).
    Θα καταθεσω πινακιδες αυθημερον και θα το εχω να κανει παρεα διπλα στην αμερικανα μου μεχρι να ισιωσουν εντελως τα πραγματα στην χωρα .... εχω υπομονη εγω, ειμαι περιεργος ανθρωπος, οσοι με γνωριζουν προσωπικα ξερουν τι πεισματαρης ειμαι
    Aν δεν εβλεπα οτι γραφεις εσυ,θα νομιζα οτι γραφω εγω για τον εαυτο μου!!!

Μια απο τα ιδια.....
    insane in the ///Midbrain

5. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

120ie87 (21-04-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP