Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 26 από 26

Θέμα: [E46] αλλαγη θερμοστατη

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γενικά σε εθνική με σταθερή ταχύτητα σε ευθυγραμμία δεν πέφτει ποτέ κάτω από τη μέση. Πρέπει να βρώ κατηφόρα για να γίνει και αυτό όχι πάντα.

Σε ρολλάρισμα πχ αργά βράδυ κατέβασμα κηφισίας 80 -100 για παράδειγμα δεν το κάνει.

Αλλά τώρα τελευταία έχω την εντύπωση ότι καίει αρκετά μέσα στην πόλη, μπορεί να είναι και ιδέα μου...πιστεύω ότι αργεί να ζεσταθεί αρκετά. Δλδ για να πάει στη μέση ο δείκτης (τώρα με τα κρύα) θέλει 10-15 λεπτά σίγουρα...δεν ξέρω αν είναι πολύ ή λίγο αυτός ο χρόνος, αν ξέρει κάποιος ας πει.
    και εμενα καπου τοσο θελει για να φτασει στην μεση απ'οτι θυμαμαι βεβαια γιατι εχει 15 μερες που αγορασα το αυτοκινητο και την 3η μου πηρανε τα εγγραφα τα στρουμφ... θυμαμαι ομως οτι απο την σχολη στο σπιτι μου ειναι κοντα 15 λεπτα μεσα απο την πολη και οταν εφτανα σπιτι τοτε περιπου με φυσιολογικη χρηση εφτανε στη μεση. βεβαια ξαναλεω οτι ειμαι απειρος στο θεμα γιατι δεν το κυκλοφορησα πολυ ωστε να παρατηρησω ακριβως με λεπτομερεια τη θερμοκρασια.
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ σήμερα που το μέτρησα έκανε 12 λεπτά σε συνθήκες πόλης για να φτάσει σε θερμοκρασία λειτουργίας. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι.
    Ε36 M44Β19

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εξαρτάται κ απο θερμοκρασία, κίνηση, ταχύτητα .
    Δεν είναι εύκολη κ αντικειμενική μέτρηση αυτη.
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Rides
    0

Προεπιλογή

Σίγουρα επηρρεάζουν όλα. Απλά θα ήθελα να ξέρω κάτι στο περίπου....

Δλδ αν το νορμάλ είναι 5-7 λεπτά σε πόλη με αυτά τα κρύα, σίγουρα έχω θέμα...
    Ε36 M44Β19

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    δηλαδη εαν εχει κρυο και ειμαι στον περιφερειακο και κατεβει μεχρι την πρωτη γραμμουλα και λιγο πιο πανω ειναι φυσιολογικο ?? γιατι μεσα σε πολη ειμαι καλα, δηλαδη στη μεση αλφαδι.. για Ε36is μιλαμε.
    Πριν 1 μηνα αλλαξα θερμοστατη. Στην Αττικη Οδο μου επεφτε η βελονα της θερμοκρασιας ενω πηγαινα με 100-120, οταν δεν ετρεχα ανεβαινε.. Τελικα ο θερμοστατης ηταν κολλημενος, τον αλλαξα και ολα οκεικ!!

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Eγω αλλαξα περσινο θερμοστατη τωρα που αρχισαν τα κρυα κ μου επεφτε οταν ρολλαρα και τελικα τζαμπα λεφτα ,και ο καινουργιος τα ιδια.
    βεβαια εγω φοραω δυο μηνων, ψυγειο κ κομπλερ<λογω υπερθερμανσεων> και δουλευε κατευθειαν πιο κρυο.
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP