Ναι σωστο κι αυτό. Αν ξαφνικα χαθεί το ενδιαφέρον του κόσμου και ξαφνικα στραφεί σε άλλο προιον/νόμισμα απλα εχεις ενα νουμερο και τιποτα άλλο.
Ναι σωστο κι αυτό. Αν ξαφνικα χαθεί το ενδιαφέρον του κόσμου και ξαφνικα στραφεί σε άλλο προιον/νόμισμα απλα εχεις ενα νουμερο και τιποτα άλλο.
Αν ηταν Vip οι οδηγοι, ζήτω που καηκε το οχημα!!!![]()
,αν ηταν ομως οι επιβατες Vip, που πιθανον να μετεφερε ως "επαγγελματικης χρησης οχημα",τοτε θα ειχε "επαγγελματιες οδηγους".
ΥΣ...βεβαια το οτι επαιρναν μεροκαματο οι οδηγοι αυτοι,αυτοματως δεν τους κανει αυτο "εξπερτ της οδηγησης".....επαγγελματιες ειναι και οι ταξιτζιδες,φορτηγατζηδες κλπ....δεν σημαινει οτι ειναι τελειοι ως οδηγοι,σαφως καλυτεροι απο αρχαριους,ασχετουςκλπ....αλ α οχι και πλεονεκτημα αγορας του οχηματος.
limnios.m3 e36 (03-09-15)
Kριμα ρε εσυ,για πλακα το λες το ξερω αλλα σκεψου το και αναποδα.Την ειδα και εγω την αγγελια χθες σκεφτηκα οτι ειναι λιγο υπερβολικη η αγγελια αλλα αυτο που μου εμεινε ειναι η ασθενεια του ανθρωπου.
insane in the ///Midbrain
Με αυτα που γραφει δεν σεβετε ουτε τον εαυτο του ουτε την ασθενεια του ...
Πως να τον παρει καποιος σοβαρα?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6861740/
"Το αμαξι φοράει εξατμίσεις
Ζαντα BREYDON
Αντάλλαζεται με NISSAN SKYLINE GTR
Και με LAMPORGINI GALARDO Και συν την διαφορά από εμενα"
Προφανώς θέλει ανταλλαγή με αυτό ?????? :
ή με LAMPORGINI GALARDO....αλλά γιατί τόσος ρατσισμός και μία FERARY F4300 καλή είναι!
Y.Γ. Πολύ καλές οι BREYDON ζάντες αλλά νομίζω πως οι ΑS-SHNIDSER ταιριάζουν καλύτερα....
.....GOOGLE IT MY FRIEND!!!!![]()
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Ε91 (05-09-15)