Αλλο ενα προβλημα που εχω και θα ηθελα την βοηθεια σας.Εχω μεγαλη καταναλωση βενζινης εντος πολης.Ενω στην εθνικη μου καιει 10 λιτρα στα 100 χιλιομετρα με 140 σταθερα, μεσα στην πολη(χωρις ιδιαιτερη κινηση), μου καιει 18 με 19 λιτρα στα 100.Λογικο ειναι να καιει παραπανω μεσα στην πολη, αλλα τοσο διαφορα δεν γινεται.Ετσι το πηγα σε ενα συνεργειο για τσεκαρισμα.Το συνδεσαι στον εγκεφαλο και μας εδειξε οτι το λουφτ και ο λαμδα ειναι κομπλε.Τσεκαρε και τους σωληνες μηπως τραβαει αερα απο καπου αλλα τιποτα.Επισης απο μετρηση που εγινε στα καυσαερια μεχρι τις 2500 στροφες ειναι πολυ ανεβασμενα, αλλα αυτο δεν πιστευω να παιζει ρολο.Μαλλον θελει καταλητη απο οτι μου ειπε ο μαστορας.Τι αλλο να κοιταξω?Τι μπορει να φταιει για την τοσο αυξημενη καταναλωση?
Μπορεί να μην κατουρανε τα μπεκ (αυξημένη κατανάλωση) κ από τις ακαυστες χάλασε ο καταλύτης (καυσαέρια)
Αυτο για να το δω πρεπει να βγουν ετσι?Δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το δω?Αμα ηταν αυτο ομως δεν θα ειχε διαφορα στην αποδοση του αυτοκινητου?
Το χει η μοίρα μου τελικά να με κυνηγάνε οι βλάβες στα παράθυρα σε όλα μου τα αυτοκίνητα.
Λοιπόν τελευταία έχω θεματάκια με το παράθυρο του οδηγού κ το κεντρικό κλείδωμα.
Τα οποία πιστεύω οτι αλληλοσυνδέονται .
Το παράθυρο (οδηγού σε Ε36 κουπε) κατεβαίνει π.χ 3 δοντάκια στο γρύλο όταν παίρνει την εντολή "ανοιχτή πόρτα" κ όταν παίρνει την εντολή "κλειστή πόρτα" παίρνει εντολή να ανεβαίνει 4!!!
Αυτό όμως ούτε είναι σωστό ούτε εφικτό με αποτέλεσμα ο μηχανισμός να πηδάει πάνω στα δοντάκια του γρύλου κ μετά να φρακάρει. Οπότε λύσιμό όοολα έξω κ ανοιγμα μηχανισμού για ξεφρακάρισμα.
Οι ρελέδες εντωμεταξύ του κεντρικου κλειδώματος οπλίζουν ξεοπλίζουν όλη την ώρα στο δρόμο με αποτέλεσμα να πάιζει συνέχεια το παράθυρο του οδηγού,οι πλαφονιέρες,χαμός.
Γνωρίζει κάποιος παθών αν αυτό είναι συμπτωμα απο την επαφή του μάνταλου της πόρτας ή απο το εκγεφαλάκι που τα διαχειρίζεται όλα αυτά ??
Γιατι π.χ με το παραθυρο του συνοδηγού δεν έχω κανένα πρόβλημα.
2) η όθονη του clima είτε ανοιχτή είναι ,είτε κλειστή ,είτε πατάω εγώ εντολες για το fan .... @ρχίδι@ βροντόσαυρου....
Κάνει ό,τι γουστάρει αυτό.
Φακίρης η πλακέτα ,ιδού το ερώτημα.....
Το ιδιο προβλημα εχω και εγω με το παραθυρο του οδηγου.Εχω λυσει τα παντα 5-6 φορες τα εχω ξαναβαλει πισω αλλα τιποτα.Καποιος μου ειπε κατι για την κατω φισα του μοτερ η οποια λεει εχει ενσωματομενο το θερμικο και αυτο εχει το προβλημα αλλα δεν το εχω κοιταξει ακομα.Το εχω παρατησει ετσι γιατι μου εσπασε τα νευρα....Εχει καποιος καμια ιδεα να μας βοηθησει?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 17-05-13 στις 11:26