Σελίδα 27 από 70 ΠρώτηΠρώτη ... 17252627282937 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 261 έως 270 από 836

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...2

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προφανώς η επιστροφή στο '09, θα είναι μέγα επίτευγμα στο αδιέξοδο που έχουμε φτάσει.
    η επιστροφη του χρεους ως ποσοστο του αεπ (120%) θα παει στα επιπεδα του 2009.
    στην πραγματικοτητα το μεσο βιοτικο επιπεδο θα υποχωρησει κατα 38% σε σχεση με το 2009 (σημερα εχει υποχωρησει μονο κατα 18%).
    οποτε εχουμε δρομο ακομα για τον πατο του βαρελιου...

2. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

bill_m3 (28-10-11), PANOS-E60 (27-10-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    στην πραγματικοτητα το μεσο βιοτικο επιπεδο θα υποχωρησει κατα 38% σε σχεση με το 2009 (σημερα εχει υποχωρησει μονο κατα 18%).

Ις δερ σαμ καϊντ οφ ράϊτ-απ ?

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Λευτερη, σοβαρα τωρα κάνεις οτι δεν καταλαβαινεις?

Δεν μιλαμε στο τι εγινε. Το ξερω και συμφωνουμε.

Για το τωρα μιλαμε.
    εγω Κωστα στις ληστοσυμμοριες που κυβερνουν δεν πληρωνω φραγκο! θελω να δω κεφαλια κομμενα και σωματα παλουκωμενα στο συνταγμα! αν ειναι να φυγουν απο την εξουσια αυτοι που ξεπουλησαν την χωρα μου..ας γινει και επανασταση,,! θελω οπωσδηποτε να αλλαξει αυτη η κατασταση...και ειμαι αποφασισμενος με οποιαδηποτε θυσια! ας ζησω με τα ελαχιστα ...για καποια χρονια μεχρι να ορθοποδησω σαν κρατος με τις δικες μου δυναμεις...παρα να ειμαι στο υποζυγιο δοσυλογων εις τον αιωνα των αιωνων!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω Κωστα στις ληστοσυμμοριες που κυβερνουν δεν πληρωνω φραγκο! θελω να δω κεφαλια κομμενα και σωματα παλουκωμενα στο συνταγμα! αν ειναι να φυγουν απο την εξουσια αυτοι που ξεπουλησαν την χωρα μου..ας γινει και επανασταση,,! θελω οπωσδηποτε να αλλαξει αυτη η κατασταση...και ειμαι αποφασισμενος με οποιαδηποτε θυσια! ας ζησω με τα ελαχιστα ...για καποια χρονια μεχρι να ορθοποδησω σαν κρατος με τις δικες μου δυναμεις...παρα να ειμαι στο υποζυγιο δοσυλογων εις τον αιωνα των αιωνων!
    Θα συμφωνουσα αν ημουν πεπεισμενος οτι αυτοι οι οποιοι αναλαβουν δεν θα ειναι ιδιοι. Ομως δεν το πιστευω.

Δεν υπαρχουν δυστυχως αυτοι που οπως ειπε ο Αρης στο αλλο θρεντ που "να θέλουν πραγματικά το καλό των πολιτών τους".

7. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

Nino (27-10-11)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θα συμφωνουσα αν ημουν πεπεισμενος οτι αυτοι οι οποιοι αναλαβουν δεν θα ειναι ιδιοι. Ομως δεν το πιστευω.

Δεν υπαρχουν δυστυχως αυτοι που οπως ειπε ο Αρης στο αλλο θρεντ που "να θέλουν πραγματικά το καλό των πολιτών τους".
    δεν θα συμφωνησω ...''Πατριωτες'' υπαρχουν , αλλα δυστηχως οι περισσοτεροι ειναι παραγκωνισμενοι απο το ιδιο το συστημα, ως αιρετικοι, διοιτι διαφωνησαν μαζι του(χρονια τωρα οποιος διαφωνει διαγραφεται και εξαφανιζεται)! υπαρχουν ομως και μερικοι αξιολογοι ανθρωποι...ακομα σε σημαντικες θεσεις...που ουτε πλουτισαν αυτα τα χρονια..και εχουν επιδειξει ηθος!αυτοι λοιπον θα μπορουσαν να αναλαβουν ...

Rides
    1

Προεπιλογή

δεν θα συμφωνησω ...''Πατριωτες'' υπαρχουν , αλλα δυστηχως οι περισσοτεροι ειναι παραγκωνισμενοι απο το ιδιο το συστημα, ως αιρετικοι, διοιτι διαφωνησαν μαζι του(χρονια τωρα οποιος διαφωνει διαγραφεται και εξαφανιζεται)! υπαρχουν ομως και μερικοι αξιολογοι ανθρωποι...ακομα σε σημαντικες θεσεις...που ουτε πλουτισαν αυτα τα χρονια..και εχουν επιδειξει ηθος!αυτοι λοιπον θα μπορουσαν να αναλαβουν ...
    Εδω συμφωνουμε απολυτα. Αλλα οπως ειπες δεν θα τους αφησουν

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εδω συμφωνουμε απολυτα. Αλλα οπως ειπες δεν θα τους αφησουν

Όπως είχε πει και ο Danny Glover στο Leathal Weapon I:

"....we both are faked".

11. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Kostas_1 (27-10-11)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χωρίς καμμία διάθεση να ρίξω λάδι στη φωτιά, ούτε να την πω σε κανέναν προσωπικά.

Σήμερα τα ξημερώματα η χώρα (γιά μιά ακόμα φορά στην ιστορία της) ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ. Είτε φταίει ο ΓΑΠ, είτε ο φούφουτος, έχουμε ένα γεγονός αναμφισβήτητο διεθνώς. Οποιος δεν το κατάλαβε, μπορεί ελεύθερα να συνεχίσει να διαμαρτύρεται, να αξιώνει, να παλεύει γιά κεκτημένα, ακόμα και να κάνει επανάσταση, μόνος του ή με όσους συνοδοιπόρους βρει. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα βρει απέναντί του τα ΜΑΤ, αλλά τον κο Ραιχενμπαχ. Οσο λυπηρό και αν είναι αυτό, με αυτόν θα ζήσουμε πάνω από το κεφάλι μας πλέον. Και αυτός ο τύπος δεν παίρνει ούτε από εξυπνακίστικα, ούτε από παλικαρίστικα, ούτε από αριστερίστικα, ούτε από εθνικίστικα ...

Δεν συνιστώ σε κανέναν ούτε να πληρώσει, ούτε να μην πληρώσει. Προτείνω ο καθένας να αναλάβει τις προσωπικές του ευθύνες απέναντι στον εαυτό του και στην οικογένειά του πρώτα από όλα. Αν μπορεί να ζήσει χωρίς ρεύμα πχ θα είμαι ο πρώτος που θα χειροκροτήσει μιά τέτοια λεβεντιά, χωρίς ίχνος ειρωνίας.

Συμφωνώ με όσους σκέφτονται τη δικαστική οδό, τα σχετικά κόστη άλλωστε είναι γνωστά σε όλους.

13. The Following 9 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

A8hnaios (27-10-11), aristent (28-10-11), joseph (01-11-11), Monsta (27-10-11), nikos1400 (29-10-11), oldcarskickass (28-10-11), Stathis (27-10-11), Thomelef (27-10-11), Κωνσταντίνος (27-10-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν έχεις καθόλου άδικο εδώ που τα λέμε ρε φίλε...
    το θέμα όμως είναι αν μπορείς να ζείς με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα πάρεις
    το αίμα σου πίσω με την παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών...και λέω ελπίδα, γιατί
    μπορεί να μην γίνει και ποτέ, τα χρόνια να περνάνε, και να ζείς μια στασιμότητα, την
    στιγμή που θα μπορούσες να κάνεις κάτι καλύτερο για σένα. πέρα απο μια πολύ
    μεγάλη μούτζα, δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. στο κάτω
    κάτω, οι απεργείες και όλα αυτά, απέδειξαν πλέον ότι μόνο η ζωή μας γίνεται
    δυσκολότερη, και χωρίς κανένα μα κανένα αποτέλεσμα. στο τέλος πάλι όλοι
    μας καλούμαστε να πληρώσουμε.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Σελίδα 27 από 70 ΠρώτηΠρώτη ... 17252627282937 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα