Θελω μαζι και τον μισο αξονα μεταδοσης,οποτε το κοστος(400-500Ε) ειναι περιττο τη δεδομενη χρονικη στιγμη κι ενω το μοχλικο φτιαχνεται πανευκολα.....
Θελω μαζι και τον μισο αξονα μεταδοσης,οποτε το κοστος(400-500Ε) ειναι περιττο τη δεδομενη χρονικη στιγμη κι ενω το μοχλικο φτιαχνεται πανευκολα.....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
χαρά στο κουράγιο σου ρε ΜΙΚΕ...πλέον εγώ που το διαβάζω άρχισα να κουράζομαι...άντε να τελειώσει το γιοφύρι, να του δούμε να πυροβολεί...
sympether with chiefτης
Ετσι ειναι τα project δυστυχως Θωμα....Ειδικα οταν υπαρχει περιορισμενο μπατζετ και χρονος....Μια χαρα πυροβολει και τωρα ομως!Δεν ειμαι δυσαρεστημενος.Ηδη ειναι υπερ-αρκετη η δυναμη του και οι μικροβελτιωσεις αφορουν κυριως την οδηγησιμοτητα και προσαρμοστικοτητα του στις πιστες που εχει σκοπο ν'αγωνιστει τ'αμαξι.Εχει ομως δρομο ακομη για να φτασει,αμαξι και οδηγος φυσικα,στο επιπεδο που θελω εγω προσωπικα.
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
aggelosmk2 (28-12-12), Bazil Van Sinner (29-12-12), S8N (29-12-12), Thomelef (29-12-12)
αυτο με τα κολαρα ηταν οντως ψιλοσπασιμο...
το κακο με τα τουρμπατα ειναι οτι πρεπει να εχεις τα περιφερειακα σε παρα πολυ καλη κατασταση , αλλιως σου "βγαινουνε" οπως τωρα με τις βασεις.Οποτε τα κολαρα παραμενουν ή θα τα αλλαξετε με αλουμινιου;
Παντως μου αρεσε παρα πολυ Μιχαλη οπως το ειδα στην πιστα, αντε με το καλο!
υγ: σε καποια φαση που ντριφταρες απο μπροστα μας , μου εκανε εντυπωση το στιλ σου, μου φανηκε μπλαζε και κουλ αχαχαχα
τούρμπο και πράσινα άλογα
Stunt Mike (29-12-12)
![]()
Μετα τον cool Αλεξη,ηρθε και ο cool Μιχαλης!!!Μπααα,με παρεξηγησες...μπορει να εφτιαχνα το μαλλι στο καθρεφτακι εκεινη τη στιγμη κι εκανα ποζες το απαθες βλεμμα του κατεψυγμενου ροφου!
Τα κολαρα παραμενουν οπως ειναι...δεν ειναι εποχη για περιττα εξοδα.Αντε την επομενη φορα περιμενουμε και το τερατακι σου μεσα!!!Και σιγουρα θα σε παω και βολτα.![]()
Panos 316T (29-12-12)
Μηπως να αλλάξεις και άλλα περιφερειακά από Μ3??!!
χαχχαχα
UP YOURS!
Stunt Mike (29-12-12)
θωμα....παντα τα projects για να αποδωσουν εχουν τρελλο παιδεμα.....μην ξεχνας οτι τρωνε και πολυ ζορι καθε φορα...οποτε ολα πρεπει να ειναι spot on...
το καλο ομως εδω ειναι οτι ειμαστε σε καλο δρομο...παρα τα μικροπροβληματακια...
Stunt Mike (29-12-12)
To μοτερ του Μ3 ειναι 15kg βαρυτερο απο τα 320-325 και 31kg απο το 328!Πιθανον,το βαρος αυτο να πιεζει τη βαση αρκετα,ωστε να κατσει στο ιδιο σημειο.Εν πασει περιπτωσει ομως,δεν παιζει ρολο αυτο.Που να δεις πως ειχε κατσει το μοτερ μου εμενα με τις κλασμενες βασεις!Σιγουρα εμενα παντως δεν εκατσε ψηλοτερα το μοτερ,γιατι θα'βρισκαν οι σωληνωσεις των αναθυμιασεων πανω στην μπαρα θολων(περνανε οριο απο κατω της)....
BILL007 (30-12-12)
κανα βιντεο βγαλαμε ?
μηπως ειναι καπου και δεν το δα?
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM