Σελίδα 24 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 14222324252634 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 231 έως 240 από 485

Θέμα: [E36] ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Περιοχή
    θεσσαλονικη,Αμπελοκηποι.
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο JimE36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχθες ξαφνικα το παραθυρο του οδηγου που εχει κολλησει κλειστο ξαναδουλεψε και εκανε παλι τον ιδιο ηχο.Οταν το κλεινο και φτασει στο τερμα κανει γρρρρρ για ενα δευτερολεπτο και μετα σταματαει.Το εκανε τρεις φορες καθως ανοιγοκλινα την πορτα και μετα σταματησε να δουλευει και παλι.Με τον τροπο που το κανει μου φενεται λες και δεν παιρνει εντολη το παραθυρο για το ποτε ειναι στο τερμα για να σταματησει να δινει το μοτερακι.Πειτε μου την γνωμη σας και εσεις μπας και βρω τι φταιει και το φτιαξω.Ευχαριστω πολυ.
    Ανοιξε την ταπετσαρια ελεγξε αν ο γρυλος και οι κοντρες του ειναι βιδωμενες αλλιως ειναι το μοτερ σου.

2. The Following 3 Users Say Thank You to θανασης Φιλιππου For This Useful Post:

BILL007 (12-03-13), JimE36 (12-03-13), Panos 316T (12-03-13)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sakis4paok Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θες και πλεξουδα και εγκεφαλο.
    και με σκέτη πλεξούδα βολεύομαι

Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

4. The Following 2 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

Panos 316T (12-03-13), skaros (12-03-13)

Περιοχή
    θεσσαλονικη,Αμπελοκηποι.
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διζωνικός ψηφιακός κλιματισμός Ε36.

1) Το είχα στο AUTO στους 22 oC θερμοκρασία οδηγού κ συνοδηγού. Ανεβάζοντας μόνο τη θερμοκρασία του οδηγού πχ στους 28 αυξάνεται ανάλογα κ η ένταση του ανεμιστήρα για να πιάσει γρηγορότερα την υψηλότερη θερμοκρασία.
    Αντίθετα, εάν αυξήσω τη θερμοκρασία του συνοδηγού μόνο δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα...

2) Είναι διζωνικός;;; Δλδ έχει νόημα η ρύθμιση διαφορετικής θερμοκρασίας οδηγού και συνοδηγού; Αφού υπάρχει μόνο ένας αισθητήρας εσωτερικής θερμοκρασίας...

Είναι ή δεν είναι διζωνικό κ τί ρόλο βαράει η θερμοκρασία του συνοδηγού;;;
    Ειναι διζωνικο,εχει δυο αισθητηρες εσωτερικης θερμοκρασιας.Ηενταση του αερα ελεγχετε μονο απο του οδηγου,μονο η θερμοκρασια του νερου της μηχανης μεταβαλετε αναλογα ποσο ανοιγει η διπλη βαλβιδα που εχει εξω(μια μπομπινα για οδηγο μια για συνοδηγο,αφου και το ψυγειο μεσα διπλο ειναι),
    αρα και η θερμοκρασια αερα.

6. The Following 2 Users Say Thank You to θανασης Φιλιππου For This Useful Post:

BILL007 (12-03-13), Panos 316T (12-03-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Άρα που έχει πρόβλημα το δικό μου;; Δεν θα έπρεπε να έχει άλλη θερμοκρασία ο αέρας για το συνοδηγό και για τον οδηγό που εξέρχεται από το ταμπλό εφόσον έχεις ρυθμίσει άλλη θερμικρασία για οδηγό και συνοδηγό;

Ακόμα, που είναι οι 2 αισθητήρες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου; Εγώ μόνο έναν βλέπω στο καντράν του κλιματισμού, με κάτι μικρές γρίλλιες....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 6ylinder : 12-03-13 στις 15:32
    Ε36 M44Β19

Περιοχή
    Περιστέρι-Παλλήνη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Eπειδη σκεφτομαι για engine swap τι προτεινετε και γιατι αναμεσα σε
    μοτερ με vanos και χωρις vanos?

Περιοχή
    θεσσαλονικη,Αμπελοκηποι.
    Rides
    0

Προεπιλογή

Άρα που έχει πρόβλημα το δικό μου;; Δεν θα έπρεπε να έχει άλλη θερμοκρασία ο αέρας για το συνοδηγό και για τον οδηγό που εξέρχεται από το ταμπλό εφόσον έχεις ρυθμίσει άλλη θερμικρασία για οδηγό και συνοδηγό;

Ακόμα, που είναι οι 2 αισθητήρες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου; Εγώ μόνο έναν βλέπω στο καντράν του κλιματισμού, με κάτι μικρές γρίλλιες....
    Οι αισθητηρες ειναι πανω στη βαπορετα ,στο καντραν ειναι γιατι την ψυξη του οργανου εχει ανεμιστηρακι απο πισω.

Rides
    0

Προεπιλογή

Σάκη εκεί οφείλεται λοιπόν στο ότι η θερμοκρασία που εξέρχεται από τους αεραγωγούς του συνοδηγού δεν επηρρεάζεται από την οποιαδήποτε αλλαγή θερμοκρασίας κάνω στο καντράν;;; Οι αεραγωγοί του συνοδηγού βγάζουν σε μένα ό,τι και του οδηγού. Δλδ, αν έχω 16 σου οδηγού και βγάζει κρύο, ακόμα κι αν έχω 32 του συνοδηγού, κρύο θα βγάζει...
    Ε36 M44Β19

Περιοχή
    θεσσαλονικη,Αμπελοκηποι.
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σάκη εκεί οφείλεται λοιπόν στο ότι η θερμοκρασία που εξέρχεται από τους αεραγωγούς του συνοδηγού δεν επηρρεάζεται από την οποιαδήποτε αλλαγή θερμοκρασίας κάνω στο καντράν;;; Οι αεραγωγοί του συνοδηγού βγάζουν σε μένα ό,τι και του οδηγού. Δλδ, αν έχω 16 σου οδηγού και βγάζει κρύο, ακόμα κι αν έχω 32 του συνοδηγού, κρύο θα βγάζει...
    Ετσι ακριβως,οπως ειπαμε εχει διπλο ψυγειο μεσα για καθε μερια.

Rides
    0

Προεπιλογή

Σάκη σ' ευχαριστώ πολύ. Μπορείς όμως σε παρακαλώ να μου πεις από εδώ τι είναι αυτό που θέλει αλλαγή;;; Ποιό part number;;
    Ε36 M44Β19

Περιοχή
    θεσσαλονικη,Αμπελοκηποι.
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σάκη σ' ευχαριστώ πολύ. Μπορείς όμως σε παρακαλώ να μου πεις από εδώ τι είναι αυτό που θέλει αλλαγή;;; Ποιό part number;;
    Δε εχω καταλαβει ποιο ειναι το προβλημα σου ακριβως
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 13-03-13 στις 19:25

Σελίδα 24 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 14222324252634 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP