tis skaries tou kasami i tis brises tou maniati pou den einai kokkines tis katalabaineis kalytera mallon apo tin lexi xeirourgeio kai oxo mono edo apo tin arxi enantion ollon to kanete ,asxete
kai euxomai gia kalo tou paok na mas paixei 50 -50 tin kyriaki giati den tha pesei mono fapa,exei sixathei o aplos kosmakis pia
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη atha : 01-02-15 στις 23:34
live free and drive hard
Ποιες βρισιές του Μανιάτη, τη σκαριά στον Ομάρ την είδες? Τρώγεστε να κάνετε την τρίχα τριχιά, μια ζωή κλαψ-κλαψ. Προχτές γιατί την πέσανε στο Σαλπιγγίδη και στον Ιβάν? Ποιός σας φταίει τελικά? Το εργάκι στην Τούμπα το ξέρουμε, γκρίνια από την αρχή, ψευτομαγκιές, κλωτσίδι και διαμαρτυρίες, μετά ο "απλός κοσμάκης" θα την πέσει σε τίποτα 8χρονα και όλα καλά. Το ποιος είναι άσχετος και ποιος σχετικός το βλέπουμε, οκ?
atha (02-02-15)
Εγω πιστευω οτι φταιει ακομα και το οτι την μπουγατσα με κρεμα εμεις εδω κατω την λεμε απλα μπουγατσα
Έχω σταματήσει να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είστε υπερομάδα που την κατατρέχει ο κακός Ολυμπιακός, έχετε προπονηταρά και παικταράδες. Μην αλλάξετε τίποτα, συνεχίστε έτσι, στο Σαλπιγγίδη και στον Ιβάν όμως θα μου απαντήσεις γιατί τους τα έχωσαν ή ήταν τίποτα ολυμπιακοί μασκαρεμένοι (έρχονται και οι Απόκριες)? Με Ξάνθη και Γιάννενα τι έγινε? Στο κύπελλο? Στην Ευρώπη που σας σφυρίζουν αντικειμενικά πόσους βαθμούς μαζέψατε?
Αυτό που έγραψα πολλές φορές παραπάνω έγινε. Δεν έπαιξα καλά, άξιζα να χάσω και έχασα.
Τον κοντό τον κυνηγάνε από τότε που πήγε στον βάζελο, ότι και να γίνει θα τους φταίει πάντα και όντως φέτος ο κοντός θα έπρεπε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. (Εικάζεται δε ότι δεν πήρε εξτρέμ ο Άγγελος για να χωράει ο κοντός που φέτος σέρνεται στην 11αδα)
Όσο για τον Ιβάν τον κράζουν γιατί τις κινήσεις που έκανε τώρα δεν τις έκανε από το καλοκαίρι και άφησε την ομάδα να σκάσει μέχρι τον Δεκέμβριο και οι κινήσεις που έκανε τώρα έγιναν με αργοπορία.
Ελπίζω να σε κάλυψα
Εσύ όμως δεν έχεις απαντήσει σε τίποτα από όσα σε έχω ρωτήσει εδω και αρκετό καιρό.
Ποια ήταν η τιμωρία του ολυμπιακού γα τα έκτροπα στο μάτς με τον ΠΑΟΚ;
Πόσα χρόνια παίρνετα τα λεφτά του Ch L και πουλάνε τρέλλα οι πρόεδροι σας για επενδύσεις με ξένα κόλυβα τα οποία δεν αφήνετε κανέναν άλλο με το έτσι θέλω να ακουμπήσει;
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
sygnomi an paraferthika pio pano ma exo skasei vre paidia ,asprisan ta malia mas kai akoma to idio sirial blepoume
live free and drive hard
Panos 316T (02-02-15)
Γεγονος που χρηζει ψυχιατρικης βοηθειας ειναι ενα και μονο,
Οι οπαδοι μιας ταλαιπωρημενης πολλα χρονια ομαδας να μην σταματανε την διχονοια και τα "αλληλομαχαιρωματα" μπας και ερθει μια ασπρη μερα..
Δυστυχως η Τουμπα εχει καταρα οπως και η Ν.Φιλαδελφεια ,γκρινια και στερητικο συνδρομο αγιατρευτο ολοι φταινε σε ολους ....
Τα δημιουργει ο γαυρος ,τα νεφελιμ,οι βολεμενοι,οσοι ειναι στην απ'εξω???
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"