Σελίδα 24 από 85 ΠρώτηΠρώτη ... 1422232425263474 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 231 έως 240 από 846

Θέμα: Ποδοσφαιρικα-αθλητικα-οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2014-2015

Rides
    0

Προεπιλογή

Τζάμπα ασχολείστε. ..ότι και να γίνει στην Ελλάδα τάξη και σωστή απόφαση δεν πρόκειται να βγει ποτέ. ..έχουμε δει κατά καιρούς για όλες τις ομάδες να βγαίνουν αποφάσεις που δεν είναι σοβαρές ..είτε υπέρ είτε κατά (για όλες τις ομαδες) όσο το ποδόσφαιρο είναι άμεσα εξαρτωμενο με τα κομματικά και με διοικουντες που απειλούν θεούς και δαίμονες στο βωμό του κέρδους άσπρη μέρα δεν πρόκειται να δούμε και πάντα θα βγαίνουν αποφάσεις μη σωστές. ..Αν δεν γίνει όπως στην Αγγλία να τους βάζουν όλους μέσα και αποκλεισμός από την Ευρώπη για μερικά χρόνια δεν θα πάμε μπροστά. .. όλα τα άλλα είναι τσάμπα χάσιμο χρόνου. ..

2. The Following User Says Thank You to Alex_ For This Useful Post:

pilot (09-01-15)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δικαίωση του Ολυμπιακού στον αγώνα κυπέλλου μπάσκετ με τον παο
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πλάκα δεν κάνω αλλά προφανώς έβλεπες άλλο ματς. Να σου υπενθυμίσω ότι και οι δικοί σου επιστήμονες σουλατσάριζαν εντός του αγωνιστικού χώρου?Προπηλακισμοί,αντικε ίμενο εκσφενδονίστηκε στον γλύκο,πυρσοί και κροτίδες έπεφταν προς το μέρος του γλύκου και της περιοχής του και αναγκάστηκαν να πάνε στην άλλη πλευρά για ζέσταμα, αυτά τα ξέχασες??
    Μόνο γύφτους από το μενίδι δεν έβαλαν στο γήπεδο για να πατσίσουν με τους δικους μας τους μλκες.

Δεν προσπαθώ επ ουδενί να "μετρήσω" ποιος έκανε τα μεγαλύτερα επεισόδια ή είναι πιο μάγκας κατά την βλακώδη αντίληψη ορισμένων συνανθρώπων μας αλλά μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας τώρα.

Μην αλλάζεις θέμα στο τι έκανε ο κάθε παίκτης.Για αυτόν είναι αρμόδιος ο ευατός του και η διοικηση της ομάδας του.

Ολος ο νοήμων κόσμος είδε τι έγινε αμφότερα και στις 2 περιπτώσεις. Δηλαδή επειδή πέφτει σύρμα απο τον πρόεδρο και στην μια περιπτωση ο διαιτήτης δεν γράφει το παραμικρό στο φύλλο αγώνα,είναι όλα οκ? Εκτός αν θέλεις να μας πείσεις ότι ΟΝΤΩΣ δεν έγινε τίποτα στον αγώνα και ο διαιτήτης ήταν σωστός.

Στην δε περίπτωση στην τούμπα, φυσικά κατέγραψε τα πάντα, εκεί δεν είχε όλο το τρίο στούτζες επιλεκτική όραση..
    Προφανώς και ο προπονητής σας είχε επιλεκτική όραση για να ευχαριστήσει για την άψογη φιλοξενία, πλην της φωτοβολίδας δίπλα στον Γλύκο (που για μένα αυτομάτως θα έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι, όπως και κάθε άλλο που γίνονται αντίστοιχες καφρίλες), είδες κάτι μεμπτό, είδες παίκτες του Ολυμπιακού να χτυπάνε τους αντιπάλους τους , είδες σεκιουριτάδες και λοιπά μέλη να χτυπάνε κάποιον, κοίτα στο βιντεάκι πιο πάνω τι γίνεται έξω από τη φυσούνα στην Τούμπα. Η βία όταν προέρχεται από αυτούς που πρώτοι θα έπρεπε να την κατακρίνουν, δηλαδή από τους παίκτες, είναι ανεκτή, γιατί είναι της δικής μας ομάδας? Τι θα σκεφτεί το τσογλανάκι το ανεγκέφαλο όταν βλέπει παίκτες να χτυπιούνται μεταξύ τους, ότι δεν πρέπει να κάνει επεισόδια? Και να σου πω και κάτι ακόμα γιατί εγώ αυτιά δεν έχω μάθει να χαϊδεύω, όλοι λένε για διαιτητικές εύνοιες, παρασκήνια κλπ κλπ , ότι έχουν σιχαθεί τον Ολυμπιακό, το ποδόσφαιρο και τον Μαρινάκη, δικαίωμα τους και γνώμη τους, γνώμη μου όμως προσωπική είναι ότι με τη σειρά μου έχω σιχαθεί να βλέπω την κουραδομαγκιά της Τούμπας, από παικτάκια της σειράς και το λέω ανοιχτά. Και το ξαναλέω, ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ! Εγώ έχω να θυμάμαι μπαλαδόρους στον Ολυμπιακό και όχι τσεκούρια, θύμισέ μου από πότε έχετε να δείτε παικταρά στον ΠΑΟΚ, από την εποχή του Κούδα μάλλον, από τους άλλους τι θυμάστε, τον Τουρσουνίδη, ή τον Γκαρσία? Σας έμειναν αξέχαστοι για την μπάλα που έπαιζαν? Όλος ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια, δεν έχει παρουσιάσει το θέαμα που έχω δει από τον Τζιοβάνι σε 10 μάτς. Στα ευρωπαϊκά ματς που πάει η μαγκιά τους? Εκεί μάλλον ξέρουν ότι δεν έχει χαδάκια αλλά πραγματική τιμωρία, έτσι?

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

vlakeia kat eme pou edoxan to mitchel oi gauroi ,ama den kanoun oi paixtes ti na sou kanei o proponitis .exoun faei sproximo pano apo 5 bathmous os tora
    klasiki koroidia gia provata i anisi timoria omadon kai paikton gia paromoies synthikes
    faoul ,penalty, alla kai epeisodia , vegalika ktl,ktl )
    oi diatites tha eprepe na diokontai peri eskemenou lathous otan den grafoun sto fyllo agona ofthalmofanestates katastaseis .sto kato kato to fyllo agona einai to episimo parastatiko tis douleias tou (opos oi perisoteres douleies exoun).

emeis peirame ton balboa . na boithisei i panagia na bgei sto xortari .makari na erthoun alloi 2 endekadatoi paiktes
    live free and drive hard

Rides
    1

Wink

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προφανώς και ο προπονητής σας είχε επιλεκτική όραση για να ευχαριστήσει για την άψογη φιλοξενία, πλην της φωτοβολίδας δίπλα στον Γλύκο (που για μένα αυτομάτως θα έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι, όπως και κάθε άλλο που γίνονται αντίστοιχες καφρίλες), είδες κάτι μεμπτό, είδες παίκτες του Ολυμπιακού να χτυπάνε τους αντιπάλους τους , είδες σεκιουριτάδες και λοιπά μέλη να χτυπάνε κάποιον, κοίτα στο βιντεάκι πιο πάνω τι γίνεται έξω από τη φυσούνα στην Τούμπα. Η βία όταν προέρχεται από αυτούς που πρώτοι θα έπρεπε να την κατακρίνουν, δηλαδή από τους παίκτες, είναι ανεκτή, γιατί είναι της δικής μας ομάδας? Τι θα σκεφτεί το τσογλανάκι το ανεγκέφαλο όταν βλέπει παίκτες να χτυπιούνται μεταξύ τους, ότι δεν πρέπει να κάνει επεισόδια? Και να σου πω και κάτι ακόμα γιατί εγώ αυτιά δεν έχω μάθει να χαϊδεύω, όλοι λένε για διαιτητικές εύνοιες, παρασκήνια κλπ κλπ , ότι έχουν σιχαθεί τον Ολυμπιακό, το ποδόσφαιρο και τον Μαρινάκη, δικαίωμα τους και γνώμη τους, γνώμη μου όμως προσωπική είναι ότι με τη σειρά μου έχω σιχαθεί να βλέπω την κουραδομαγκιά της Τούμπας, από παικτάκια της σειράς και το λέω ανοιχτά. Και το ξαναλέω, ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ! Εγώ έχω να θυμάμαι μπαλαδόρους στον Ολυμπιακό και όχι τσεκούρια, θύμισέ μου από πότε έχετε να δείτε παικταρά στον ΠΑΟΚ, από την εποχή του Κούδα μάλλον, από τους άλλους τι θυμάστε, τον Τουρσουνίδη, ή τον Γκαρσία? Σας έμειναν αξέχαστοι για την μπάλα που έπαιζαν? Όλος ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια, δεν έχει παρουσιάσει το θέαμα που έχω δει από τον Τζιοβάνι σε 10 μάτς. Στα ευρωπαϊκά ματς που πάει η μαγκιά τους? Εκεί μάλλον ξέρουν ότι δεν έχει χαδάκια αλλά πραγματική τιμωρία, έτσι?
    Φίλε Koyotte κι εσύ οπαδικά γυαλιά φοράς κι εμείς οπαδικά γυαλιά φοράμε από την στιγμή που είμαστε οπαδοί.
    Σε ξαναρωτάω όμως μιας και δεν απάντησες.
    Αυτά που έγιναν στο Καραισκάκης τιμωρούνται μόνο με 7.000 ευρώ;
    Βέβαια προφανώς και δεν αντιλαμβάνεσαι την ειρωνία ως προς την φιλοξενία. όπως ακριβώς βέβαια ειρωνεύτηκε και ο Καράπαπας μετά το ματς της Τούμπας.
    Από εκεί και πέρα μας λες άλλα λογια να αγαπιόμαστε μιας και εγώ μπορώ να σου πω για το Fair play που δεν τήρησε ο Μανιάτης και γι αυτό του επιτέθηκε ο Κατσουράνης ή να σου πω και για το πέσιμο που έφαγε ο Στοχ από τον Φουστέρ (πάντα θέλω να το γράψω με Π, αλλά κρατιέμαι ) και τον έριξε κάτω και τιμωρήθηκε για αυτό ο Στοχ και πάει λέγοντας.
    Το γεγονός είναι ότι ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για τα έκτροπα του, ενώ ο ολυμπιακός εξακολουθεί να χαιδεύεται από το σύστημα με αστεία πρόστιμα
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

7. The Following User Says Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

Nino (11-01-15)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλησπέρα......

9. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

deepBLUE (11-01-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Α ρε μεγιστε Ιβιτς εφτιαξες σχολη για τα κοντρολ με το χερι

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

https://www.contra.gr/Soccer/Hellas/...o.3245565.html

Μου θυμισε τον μεγα Τοχουρογλου στην Λειβαδεια καποτε που πηγε να την διωξει και την εστειλε μεσα......

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μήτσιος vs Άγιος Ραφαήλ : 1 - 2
    Attached Images Attached Images
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

13. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

Konstantinos E60 (14-01-15)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτό δεν είναι πρωτάθλημα ενα σίχαμα είναι και τίποτα λιγότερο.

15. The Following 2 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

gant (14-01-15), katsaraios (14-01-15)

Σελίδα 24 από 85 ΠρώτηΠρώτη ... 1422232425263474 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP