BILL007 (23-09-13), mormon (22-09-13), Nick bmwlover (07-04-14), vagmag (28-09-13)
ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Μ3
μητσαρα δεν παιζει κατι τετοιο!
vagmag (28-09-13)
εσυ ξερεις δικε μου αλλα 1 θα εισαι σε κατι σιγουρο Μ3
2 πιο λιγα χρηματα
3δε μου πεφτει λογος απλα λεω την αποψη μου!
Ενα ελευθερο διαφορικο πως γινεται μπλοκε χωρις αργκον αραγε???just wonder.
Γενικα το θεμα βηματος μη το συγκρινεται απο αυτα που λενε για τα Μ3. Ειναι πολυ μεγαλη γκαφα να κανετε τετοιο υπολογισμο, αφου αλλη κλιμακωση εχει το σαζμαν του χρηστου, και αλλη ενος Μ3. Σε συναρτηση με τις σχεσεις του σαζμαν μπορειτε να δειτε αν το αμαξι θα ειναι κοντο η μακρυ.
Απο την αλλη, με μαμα διαφορικο βγαινουν θηρια των 800+ αλογων και ειναι μια χαρα. Στου χρησγου γιατι να μην ειναι?
Παρε τον αξονα απο Μ3 χρηστο και μην το σκεφτεσαι.
sympether with chiefτης
600 στροφες κατω αν δεν κανω λαθος δουλευει το Μ54. Αν αναλογοστει καποιος οτι ενα Μ3 δεν ειναι συνεχεια στη λιμα, ακομα και μεχρι τις 6κ βγαζεις καλο γουστο.
Οπως και να'χει, υπαρχουν δεκαδες αμαξια πολαπλασιας δυναμης σε σχεση με αυτο που θελει να κανει ο χρηστος και το μαμα βημα ειναι μια χαρα.
sympether with chiefτης
Οταν με το καλό γίνει το project, θα καταλάβεις οτι ιδανικά θα θές βήμα 3,07 (άντε 3,15) με άλλες σχέσεις μετάδοσης (πιο μακριές 1η και 2α) για να εκμεταλευτείς τόση δύναμη (που έχεις σκεφτεί να το φτάσεις).
Γενικά, απο κάποιο σημείο και μέτα, δεν έχει ουσία η προσθήκη δύναμης αν πρώτα δεν έχεις εξασφαλίσεις πώς θα την "περάσεις" στο δρόμο "άκαφτη".
Με το κιβώτιο που έχεις, με 500 άλογα (αλλά και με αρκετά λιγότερα), σε "πιεσμένη" εκκίνηση, την 1η και την 2α ξέχασέ τες (μην στοιχιματίσεις σε πάτημα απο στάση...)
Προτείνω να δείς πώς θα πηγαίνει το αμάξι σου (εννοώ πώς θα βγαίνει η δύναμη στο δρόμο) με πίεση του turbo γύρω στα 0,8 bar (υποθέτω θα είναι γύρω στα 380-400 άλογα σ'αυτήν την πίεση) και μετά αποφασίζεις για παραπάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη VanVIC : 22-09-13 στις 21:58
BILL007 (23-09-13), deepBLUE (23-09-13), mormon (23-09-13), Nino (22-09-13), Panos 316T (22-09-13)
Εγω παλι νομιζω οτι με τετοια δυναμη και ροπη, πρωτη δευτερα θα ειναι στον αερα και στις δυο περιπτωσεις. Ειτε του Μ3 ειτε το 3.03.
sympether with chiefτης