Λοιπον σημερα μιας και ειχα χρονο και ορεξη καθισα και
καθαρισα μαφ βαλβιδα ρελαντι και πεταλουδα.
Πολυ μπιχλα ολα τους.
Θα ενημερωσω μετα απο ολα αυτα εαν διορθωθηκε εντελως ή μερικως
το ασταθες ρελαντι που ειχα καμια φορα.
Λοιπον σημερα μιας και ειχα χρονο και ορεξη καθισα και
καθαρισα μαφ βαλβιδα ρελαντι και πεταλουδα.
Πολυ μπιχλα ολα τους.
Θα ενημερωσω μετα απο ολα αυτα εαν διορθωθηκε εντελως ή μερικως
το ασταθες ρελαντι που ειχα καμια φορα.
Λοιπον το ρελαντι εχει φτιαξει δραματικα αλλα οχι εντελως!
Η διαφορα παντως ειναι παραπανω απο αισθητη.
Επομενο τσεκ εχει σε αισθητηρα λαμδα (αν ξερει καποιος κανα τροπο ας μου πει εκτος της αντικαταστασης) ,ελεγχος σε μπουζι και πολλαπλασιαστες.Το τελευταιο το αποκλειω γιατι το αμαξι δεν κανει κομπιασματα πουθενα ουτε ρεταρει.
Πιστευω μετα απο ολα αυτα οτι θα ειναι θεμα καταλυτη ο οποιος εχει δρομολογηθει να παρει δρομο και να μπει στο θεση του ενα ελευθερο καζανι
Panos 316T (28-01-13)
μέτρηση τιμών Λ και καυσαερίων
τούρμπο και πράσινα άλογα
Πολυ καλη η ενοτητα αυτη παιδια.Μπραβο.
Εγω εχω ενα ε36 318ις του 93.Πανω κατω σχεδον ολα τα προβληματα τα εχω αντιμετωπισει.
Ταπετσαριες πορτας και ουρανου
Το παραθυρο του οδηγου κολλησε κλειστο(καηκε το μοτερακι)
Το παραθυρο του οδηγου σφυριζει(μετα την αλλαγη του μοτερ το κανει.Πριν δεν το εκανε.)
Το ντουλαπακι ειχε κρεμασει.
Το υδραυλικο εχανε λαδια.
Ο συμπλεκτης ετριζε.
Ευτυχως ολα εχουν φτιαχτει εκτος απο το σφυριγμα του παραθυρου.
Προχθες ομως μου εβγαλε κατι καινουργιο.
Εχω κλιματισμο με τα ψηφιακα καντραν.Πιο παλια οταν εβαζα μπροστα το αμαξι δουλευε κανονικα και μολης ζεσταινοταν η μηχανη κανονικα τοτε ανεβαινε δυο γραμμες ο ανεμιστηρας(πιο δυνατα δηλαδη).Δεν ξερω αν ετσι πρεπει να δουλευει παντως ετσι δουλευε τοσο καιρο χωρις προβληματα.
Τις προαλλες ομως εβαλα μπροστα και δεν ανοιξε καθολου.Δεν δουλευε καθολου ουτε ο ανεμιστηρας ουτε η οθονη.Μολης ομως δουλεψε το αμαξι για κανα τεταρτο και ζεσταθηκε κομπλε αναψε απο μονο του και δουλευε κανονικα.Απο τοτε το κανει συνεχεια.Επισης οταν το εχω στο κρυο βγαζει πολυ δυνατα αερα ενω οταν το γυρναω στο ζεστο,ειδικα ο μεσαιος αεραγωγος,βγαζει πολυ πιο λιγο αερα.Γιατι γινεται αυτο?
Ακουγονται και καποιοι περιεργοι θορυβοι μεσα απο τα κλαπετα.Μηπως καποιο κλαπετο δεν κλινει καλα?
Υ.Γ. φιλτρο καμπινας δεν εχω αλλαξει για πολυ καιρο.
Επισκευη πως του κανω?Ειναι ευκολο να το κανω μονος μου? (σπουδαζω ηλεκτρολογος)
Πολυ καλο.Θα το φτιαξω το συντομοτερο.
Για το αλλο προβλημα μου μηπως γνωριζεις κατι?
Εχω τον ανεμιστηρα στην ιδια ενταση και οταν γυρναω το διακοπτακι για να μου φερει αερα απεξω ειναι πολυ δυνατο, ενω οταν το γυρναω στο ζεστο βγαζει πολυ λιγο αερα ζεστο.Η διαφορα ειναι πολυ εμφανες ειδικα στον μεσαιο αεραγωγο.Επισης οι αεραγωγοι του μπροστα τζαμιου μου βγαζουν παντα ζεστο αερα.Ετσι πρεπει να ειναι?
Mπορεί να είναι οι βαλβίδες καλοριφέρ απο αυτό που περιγράφεις (οι οποίες είναι και ακριβές,πάνε κάνα 150άρι χαλαρά)
Γενικα βγαζει ζεστο αερα και ζεσταινετε η καμπινα αλλα στην ουσια το 80% του ποσοστου του αερα που βγαινει ειναι απο τους αεραγωγους του παρμριζ.Οι αλλοι βγαζουν πολυ λιγο.....