Στο θεμα του εγκεφαλου που προεκυψε,ειπα πριν λιγο καιρο οτι τελικα αγοραστηκε ολοκαινουριος DTA S60PRO και μ'αυτον αυτην την στιγμη κυκλοφορει τ'αμαξι.Εγραψα λοιπον οτι ειχαμε καποια προβληματα με τον προηγουμενο εγκεφαλο αλλα περιμενα το πορισμα της εταιρειας κατασκευης για να βγαλω τα ασφαλη συμπερασματα μου....
Ο Haltech λοιπον αρνιοταν πεισματικα να συνεργαστει με το αυτοκινητο μου και εσταλη στην Αυστραλια για ανακατασκευη με την εντολη να διερευνηθει πληρως το ιστορικο του και οι οποιεσδηποτε επεμβασεις επανω του.....
.....Ομως ηδη εμεις παιδευομασταν 2 ΜΗΝΕΣ να βαλουμε μπρος εναν καμμενο εγκεφαλο,ν'αλλαζουμε 2 θυρες επικοινωνιας χωρις αποτελεσμα ενω οταν τελικα μπηκε πανω ο DTA ν'ανακαλυπτουμε οτι ΚΑΙ οι 2(τριπλες) ηλεκτρονικες που'χα παραλαβει μαζι με τον εγκεφαλο ηταν επισης καμμενες!!!Αγοραστηκαν και 3(διπλες) καινουριες ηλεκτρονικες και τ'αμαξι πηρε μπρος αμεσως.....
Δυστυχως οπως απεδειχθη καποιοι αποφασισαν να παιξουν με τη λατρεια μου για τη βελτιωση και δεν μ'ενδιαφερει τοσο η οικονομικη ζημια οσο η ηθικη της πλευρα....Να ξερουν ομως οτι ο κοσμος ειναι πολυυυυ μικρος και επισης οτι μιλαει πολυ.....Ολα μαθαινονται ειδικα μεσα σε περιορισμενους κυκλους.....Το βασικοτερο ομως ειναι οτι η τεχνολογια μιλαει απο μονη της και αποκαλυπτει τα μυστικα της στα καταλληλα χερια....
Δεν θα το προχωρησω παραπερα το θεμα,ουτε θα στειλω με πμ,ονοματα...για μενα τελειωνει εδω....
Μεσα στον αλλο μηνα ο Haltech επιστρεφει στα χερια μου ολοκαινουριος,με εγγυηση απ'την εταιρεια,τιμη χαμηλη και φυσικα εγγυηση(απο μενα,με μαρτυρες ολους εσας) επιστροφης χρηματων αν αντιμετωπισει ο υποψηφιος αγοραστης οποιοδηποτε προβλημα....
Να ευχαριστησω εδω τον μηχανικο και φιλο μου Θαναση Αναγνωστοπουλο της Option Garage που ανελαβε το Driift Project απ'την αρχη(σαν τον Βεγγο ετρεχε ολους αυτους τους μηνες!!!),τον προγραμματιστη μου Γιαννη Ανδριανακη για την βοηθεια του,την υπομονη και επιμονη του πανω στο project μου και φυσικα τη ρυθμιση του,το Ρεκτιφιε Engine Tech Dakis και για την συμπαρασταση τους και την βοηθεια τους οπου κι αν τους χρειαστηκα να ευχαριστησω επισης το γνωστο παρεακι του Drift team μας
Τα λεμε συντομα στις πιστες!!!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....