μιας και ασχολουμαι επαγγελματικα με συντηρηση κηπων...θα σου προτεινα καποια απο τα φυσερα της stihl η husqvarna( στα υπολοιπα θα ψαχνεις αδικα ανταλλακτικα και μαλιστα συχνα)! δεν χρειαζεται να ειναι καποιο επαγγελματικο..υπαρχουν ερασιτεχνικα για την δουλεια σου! η αναρροφηση δεν θα σε βολεψει σε καμια περιπτωση( θα γινεσαι χαλια απο την σκονη , θα σου βουλωνει η εισαγωγη απο φυλλα με κοτσανια..γενικα μια ωρα θα μαζευεις και 2 θα ξεβουλωνεις ! απλα θα φυσας τα φυλλα προς την πλευρα του αερα , σε μια γωνια...κατοπιν με την ψιλη τσουγκρανα θα τα βαζεις σε ενα σακο..
yodas (26-07-11)
Εχω εγω αυτο...https://www.ergaleioagora.gr/index.p...7...κανει καλη δουλεια, και φυσαει και ρουφαει...στεγνωνει ακομα και το αμαξι στο λεπτο
Αλλα απο θορυβο......airbus....![]()
yodas (26-07-11)
οταν κρατας ενα εργαλειο για ωρα..καθε κιλο που φερει, επιβαρυνει αρκετα την εργασια!
αποψη μου ειναι πως τα ογκωδη και βαρια einhell ή τα αντιστοιχα τους...ειναι για χρηση 10λεπτου το πολυ τεταρτου...μετα κουραζουν πολυ!
επισης αφου θα μπεις στην διαδικασια να μαζευεις τα φυλλα...αγορασε και ενα καδο κομποστοποιησης, για να φτιαχνεις το δικο σου λιπασμα ...
BILL007 (26-07-11), nikos1400 (26-07-11), oldcarskickass (26-07-11)
Σας ευχαριστώ όλους. Αύριο με βλέπω να περνάω από διάφορα μαγαζιά που βρηκα εδώ στη Θεσσαλονίκη ώστε να επιλέξω. Το μυαλό μου πήγαινε περισσότερο σε κάτι τύπου σκούπα με ψηλό κοντάρι και κάδο αλλά από ότι είδα κανείς δεν το πρότεινε οπότε θα σας ενημερώσω μόλις μπάξω.
Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές...
sympether with chiefτης
Και λαδομπογια αποξω.
και λαδάκι ξύλου στα παράθυρα...δίνει νότα ζεστασιάς τον χειμώνα!!!φυσικά μαζί μ'αυτό, η αεροτομή
κατάνα είναι must, στην περίπτωση σου, δρύινη όμως, ή κάποιο μαονοειδές αν δεν σου αρέσει το πρώτο.
sympether with chiefτης
(π@παρα)