Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Θέμα: Σκούπα για τα φύλα στον κήπο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν ξρω την δυναμη που εχει αυτο Σταματη αλλα στο πρακτικερ εχει ενα τετοιο κοκκινο στα 30 ευρω που ενω νομιζα οτι δεν θα κανει δουλεια τελικα κανει παπαδες.Σακουλα δεν θυμαμαι αν εχει η εχει μια μικρη αλλα αν και ρουφαει μου φανηκε οτι δεν ειναι το φορτε του το ρουφηγμα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HULK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξρω την δυναμη που εχει αυτο Σταματη αλλα στο πρακτικερ εχει ενα τετοιο κοκκινο στα 30 ευρω που ενω νομιζα οτι δεν θα κανει δουλεια τελικα κανει παπαδες.Σακουλα δεν θυμαμαι αν εχει η εχει μια μικρη αλλα αν και ρουφαει μου φανηκε οτι δεν ειναι το φορτε του το ρουφηγμα.
    Εγω το πηρα καπου στα 140 ευρω και κυριολεκτικα ρουφαει τσιγαρο απο το τασακι στο μισο μετρο.

Του εχω κανει και μια πατεντα στο στομιο με μια σωληνα και ενα λαστιχο ποτισματος στενο (μισο Φ απο το κανονικο) και φυσαω εσωτερικα το αμαξι.
    Τουμπανο.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω το πηρα καπου στα 140 ευρω και κυριολεκτικα ρουφαει τσιγαρο απο το τασακι στο μισο μετρο.

Του εχω κανει και μια πατεντα στο στομιο με μια σωληνα και ενα λαστιχο ποτισματος στενο (μισο Φ απο το κανονικο) και φυσαω εσωτερικα το αμαξι.
    Τουμπανο.
    έτσι όπως το έκανες το αμάξι, θέλεις και λίγο μίνιο για να του περάσεις μέσα, μην και σκουριάσει
    τπτ τον χειμώνα...

αααααα και άμα θέλεις και σκαλωσιά για μέσα, μπορείς να την παραγγήλεις με το μίνιο περασμένο.
    έτσι για να μην παιδεύεσαι πάλι!!!
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP