Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 13 από 13

Θέμα: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konstantinaM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τελικα οτι θα υπαρχει στην ελλαδα θα ειναι ξενο τον οτε τον πηραν γερμανοι τωρα τον παρθενωνα φιλανδοι τα νησια μας πανε κ αυτα....τιποτα δεν θα εχουμε δικο μας πια σαν ελληνες που ειμαστε!πολυ ωραια μας βρησκω!:}
    Τον ΟΤΕ τον έδωσαν έλληνες, τον ΟΣΕ τον έδωσαν έλληνες, την ΔΕΗ θα την δώσουν έλληνες.

Γιατί από όσο θυμάμαι δεν πρέπει να είναι πάνω από 0.001% των εργαζομένων σε καμία από τις παραπάνω επειχηρήσεις ξένοι.

Και οι Γερμανοί καλά έκαναν και τις πήραν.

Γιατί δεν γίνεται ΑΠΛΑ δεν γίνεται να έχεις ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΕΣ επειχηρήσεις σε οποιαδήποτε χώρα σε ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ υπηρεσίες και να έχεις ζημιές.

ΑΠΛΑ δεν γίνεται, αλλά εμείς το καταφέραμε, στο διάολο λοιπόν και η ΔΕΗ και ο ΟΤΕ και η ΕΥΔΑΠ και όλα τα ρεμάλια που θρέφει (και τα μη ρεμάλια που θρέφει, τι να κάνουμε τώρα, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά).

Άι σιχτίρ ο καθένας έκανε κάθε ΔΕΚΟ μπαξέ τσιφλίκι του.

Και να σου πω και κάτι, η σύγχρονη ελλάδα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, θες λόγω της θρησκείας που έχει επιλέξει να πιστεύει και να πρεσβεύει, θες γιατί είμαστε άχρηστοι, για τον οποιονδήποτε λόγο ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ καμία σχέση με τους ανθρώπους που παρήγαγαν το καύσιμο για τη σύγχρονη κοινωνία, ούτε για σκλάβους δεν θα μας είχαν.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

gnx (27-07-11), Kostas_1 (23-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

επαναφερω το θεμα στο προσκηνιο,για ενα απλο λογο.
    εχει δυο εβδομαδες που παρακολουθω τις διεθνης εξελιξεις και βεβαια με ενδιαφερει πολυ το τι συμβαινει στη χωρα μου.
    πλεον ντρεπομαι που δηλωνω ελληνας.
    ξαφνικα,εχει αποφασιστει,οτι πρεπει να παρουμε και δευτερο δανειο για να σωθουμε...μεχρι τωρα δε σωθηκαμε με το πρωτο.
    ιδιωτικοποιησεις με το τσουβαλι,ξεπουλημα σε οτιδηποτε ακομα και στην εκμεταλευση των αρχαιων.
    νεολαια που ξεχυνεται καθε σ/κ στις παραλιες και ταυτοχρονα ανεργοι πατεραδες που εκοψαν και το τσιγαρο για να περασει το παιδι του λιγες στιγμες χαρας,
    εργασιακος μεσαιωνας με ιδιωτικες επιχειρησεις απο τη μια να παλευουν να κρατηθουν,απο την αλλη να εκμεταλευονται στο επακρο τους εργαζομενους,απειλωντας τους με απολυση(που πλεον δεν ζητηται και αποζημιωση)
    δημοσιοι υπαλληλοι που ειναι λες και δε ζουν σε αυτη τη χωρα,συνεχιζοντας να μη κανουν σωστα τη δουλεια τους και βεβαια να επιβαρυνουν τη κατασταση τοσο σε οικονομικο,οσο και σε κοινωνικο επιπεδο.
    πολιτικοι που ζουν σε παραλληλο συμπαν,που ανακοινωνουν οτι εσωσαν την ελλαδα,ενω ταυτοχρονα δεν μπορουν να κυκλοφορησουν εξω γιατι πλεον το ξυλο πεφτει.παρολα αυτα η τηλεοραση τους ξεσκονιζει τα σακακια ενω η γιαγια ψοφαει της πεινας.
    διαφοροι κλαδοι διαμαρτυρονται για τα δικαιωματα τους,που ομως πεφτουν σε αντιθεση με τα δικαιωματα αλλων κλαδων.
    πολιτες σε κατασταση αμοκ,που βλεποντας πλεον τις χαωδη διαφορες που εχουν δημιουργηθει στη κοινωνια χανουν τα λογικα τους.
    αυτοκτονιες λογω χρεων που εχουν αυξηθη κατακορυφα(αλλα σιγα να μη γινει θεμα στα δελτια...)
    ταυτοχρονα κλαδοι οπως ο τουρισμος,εξακολουθει να ραπιζεται απο τη "γιαγια" που εχει δωματια στη χαλκιδικη και τα βγαζει μαυρα και ταβερνιαρη που αντι χρεωνει τη τηγανιτη πατατα 3 ευρω(και ειναι γεματος κοσμο...εκει ειναι που τρελαινομαι)
    η κινηση στα εμπορικα καταστηματα ειναι απλα μηδεν,ενω οι τσαντες της luis vitton πωλουνται σε τιμες μισθου.
    και παμε στα πιο σοβαρα...
    οι κοινωνια υπνωτισμενη.παρακολουθωντ ς ενα θεατρο παραλογου των πολιτικων που ριχνουν ευθυνες ο ενας στον αλλο,ενω ταυτοχρονα περνουν την εικονα οτι μαζονται για εμας.μετα βεβαια βγαινουν στο φως κατι ταξιδια με χρηματα του δημοσιου,κατι ταβερνες με χρηματα του δημοσιου και βεβαια τα κλεμμενα....μεγαλος πονος..
    ξαφνικα η ελληνικη τηλεοραση γεμισε τουρκικα σηριαλ που δειχνουν τις bentley και τις μαζερατι μιλωντας την τουρκικη (μεχρι τωρα ειχαμε τα μεταγλωτισμενα...)ενω ταυτοχρονα οι τουρκοι απειλουν θεους και δαιμονες για τη κατασταση στη κυπρο και βεβαια στο αιγαιο...και ολα αυτα με τις ευλογιες του ελληνα πρωθυπουργου που εχει συμφωνηση να μπει η τουρκια στην ε.ε. χωρις ορους....
    τι κανουμε ρε παιδια??
    χεσε τους νεοδημοκρατες που ψηφιζουν γιατι βολεψε το παιδι τους στο δημοσιο..χεσε και τους πασοκσηδες που απο συνδικαλιστες εγιναν υπουργοι και πεταν ξεροκοματα στα κοματοσκυλα για να φωναζουν γιαυτους...
    οι υπολοιποι που ειμαστε??
    τι εγιναν οι αγανακτησμενοι??
    μας ζητησαν τον παρθενωνα το καταλαβαινεται???
    αλλα θα μου πειτε ξερει κανενας κατω των 30 τους αρχιτεκτονες του παρθεωνα??
    εχει παει αραγε στο παρθενωνα????
    ειμαστε αυτοκινητιστικο φορουμ,αλλα σε λιγο καιρο δεν θα ειμαστε καν φορουμ...
    θα ξυπνησουμε??
    θα αντιδρασουμε??
    οι μεγαλυτεροι σε ηλικια αυτη τη στιγμη πρεπει να καθοδηγησουν τους μικροτερους..
    χρειαζομαστε καθοδηγηση.οι νεοι ειναι αυτοι που θα κανουν την αλλαγη,αλλα ακομα κομουνται...
    επεσε πολυ μεγαλη αδρανεια.....σε σημειο ανησυχιας...
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    0

Προεπιλογή

Φίλε Γιώργο, η απάντηση η δική μου από την δική μου οπτική γωνία ξέρεις ποια είναι;

Ότι τα περισσότερα κοινωνινκά στρώματα (άνεργοι ή μη) παλεύουν ΑΠΛΑ για να βγει η μέρα και τίποτε άλλο.

Προσωπικά είμαι άνεργος, δόξα το θεώ έχω κάποιες οικονομίες, έχω και την βοήθεια (την όποια μπορεί να μου προσφέρει και μπορώ πλέον εγώ να δεχτώ σαν 27χρονών μαμούχαλος) από τον πατέρα μου, έχω μια σχολή να βγάλω και ΑΥΤΟ είναι το μόνο μέλλον που επιτρέπω στον ευατό μου.

Θα μου πεις είσαι ηλίθιος; Τι σχολή είναι η NASA; Και απαντώ λέγοντας ότι ναι είμαι ηλίθιος είμαι ο ΗΛΙΘΙΟΤΕΡΟΣ όλων, και ξέρεις γιατί; γιατί δεν έκανα αυτά που έπρεπε την ώρα που έπρεπε και τώρα τρέχω και δεν φτάνω, να μαζέψω τα αμάζευτα, από το άγχος έχω γεμίσει με δερματικές μαλακίες και μου πέφτουν τρίχες από τα μαλλιά.

Και σε παρόμοια φάση βρίσκεται το 80 - 90% των φίλων και γνωστών μου ανεξαρτήτου ηλικίας και οικονομικής κατάστασης, και ξέρεις γιατί; Γιατί πλέον ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ μέλλον, γιαυτό. Έχουμε πέσει σε μια δίνη και πέφτουμε καθημερινά με τέτοια ταχύτητα που λες ώπα, δεν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα. Και ούτε εγώ μπορώ να τα διαχειριστώ όλα.

Και κάνω αυτό που ΘΕΩΡΩ ότι πρέπει να κάνω για να μπορέσω να πατήσω ξανά στα πόδια μου. Δλδ σκίζω τον κώλο μου και κάθομαι και διαβάζω και ΤΙ ΠΟ ΤΕ άλλο (όταν λέμε τίποτα εννοούμε ΤΙΠΟΤΑ, έχω να βγω για μπύρα ξεάγχωτος από τις 4 φλεβάρη στα γενέθλια του πατέρα μου).

Δεν μπορώ να ασχοληθώ με κινήματα του λούτσου που δεν προτείνουν ουσιαστικά τίποτα παρά διαιώνιση της παρούσας κατάστασης , και να ήθελα δεν μπορώ. Δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα για τον ίδιο μου τον εαυτό και καθημερινά τα μηνύματα έρχονται όλο και δυσκολότερα. Ε λοιπόν έχω κατεβάσει διακόπτες στα πάντα, και κοιτάζω αυτό που ΜΠΟΡΩ να κάνω και το κάνω με ότι δύναμη μου έχει απομείνει.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

5. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

GEORGE316 (28-07-11)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •