τελικα οτι θα υπαρχει στην ελλαδα θα ειναι ξενο τον οτε τον πηραν γερμανοι τωρα τον παρθενωνα φιλανδοι τα νησια μας πανε κ αυτα....τιποτα δεν θα εχουμε δικο μας πια σαν ελληνες που ειμαστε!πολυ ωραια μας βρησκω!:}
τελικα οτι θα υπαρχει στην ελλαδα θα ειναι ξενο τον οτε τον πηραν γερμανοι τωρα τον παρθενωνα φιλανδοι τα νησια μας πανε κ αυτα....τιποτα δεν θα εχουμε δικο μας πια σαν ελληνες που ειμαστε!πολυ ωραια μας βρησκω!:}
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
chief (27-07-11)
Τον ΟΤΕ τον έδωσαν έλληνες, τον ΟΣΕ τον έδωσαν έλληνες, την ΔΕΗ θα την δώσουν έλληνες.
Γιατί από όσο θυμάμαι δεν πρέπει να είναι πάνω από 0.001% των εργαζομένων σε καμία από τις παραπάνω επειχηρήσεις ξένοι.
Και οι Γερμανοί καλά έκαναν και τις πήραν.
Γιατί δεν γίνεται ΑΠΛΑ δεν γίνεται να έχεις ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΕΣ επειχηρήσεις σε οποιαδήποτε χώρα σε ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ υπηρεσίες και να έχεις ζημιές.
ΑΠΛΑ δεν γίνεται, αλλά εμείς το καταφέραμε, στο διάολο λοιπόν και η ΔΕΗ και ο ΟΤΕ και η ΕΥΔΑΠ και όλα τα ρεμάλια που θρέφει (και τα μη ρεμάλια που θρέφει, τι να κάνουμε τώρα, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά).
Άι σιχτίρ ο καθένας έκανε κάθε ΔΕΚΟ μπαξέ τσιφλίκι του.
Και να σου πω και κάτι, η σύγχρονη ελλάδα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, θες λόγω της θρησκείας που έχει επιλέξει να πιστεύει και να πρεσβεύει, θες γιατί είμαστε άχρηστοι, για τον οποιονδήποτε λόγο ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ καμία σχέση με τους ανθρώπους που παρήγαγαν το καύσιμο για τη σύγχρονη κοινωνία, ούτε για σκλάβους δεν θα μας είχαν.