Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 40

Θέμα: [E46] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ MAF ΣΕ 318i

Rides
    1

Προεπιλογή

σε αναβει λαμπακι φιλε και σε περιπτωση που εχει κομμενο κολαρο αναθυμιασεων η βαλβιδα αναθυμιασεων σπασμενη, το μοτερ σε αυτη την περιπτωση εχει αριθμιες.δες το λιγο αυτο.αλλιως το μαφ καινουριο σε bosch 170 e περασμενο τελειωμενο με προσαρμογη τιμων για να δουλεψει αμεσως.μη το καθαριζεις,ειναι προσωρινο.ευχαριστω.

Rides
    0

Προεπιλογή

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
    Το αυτοκίνητο ειναι Μ43 Ε46 318i 118 PS
    Έχω βρει στο Ιντερνετ (www.maf-shop.com/product_info.php/info ) το Bosch MAF με 190¤ + μεταφορικά 10¤.

Μπορείς να μου πεις τι σημαίνει προσαρμογή τιμών.
    Τελικά μόλις αναψει ξανά θα πάω και σε άλλο συνεργείο, για επιβεβαίωση

Rides
    1

Προεπιλογή

μετα την αλλαγη του μαφ ο κινητηρας δε θα εχει την αποδοση που πρεπει παρολο που το λαμπακι θα ειναι σβησμενο.θελει να γινει μετα την αλλαγη του διαγραφη προσαρμογων μιγματος για να ειναι οκ.

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

το ειχα και εγω αυτο το προβλημα σε ιδιο μοντελο..δες στην ακα πισω απο την λεωφορο καβαλας..νομιζω οδος χαλκιδικης.... απλα αν βρεις ενα αλλο για να το δοκιμασεις θα ειναι οτι καλυτερο... το λαμπακι εμενα μου εσβησε παντως μετα απο 40 περιπου χιλιομετρα αν θυμαμαι καλα και το αμαξι απο την πρωτη κιολας γκαζια ειχε διαφορα..τωρα αν θελει και καποια ιδιαιτερη ρυθμιση για βελτιστη αποδοση καλο ειναι να την κανεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

Τι είναι η ΑΚΑ; συνεργείο;
    Με προβληματίζει οτι το λαμπάκι μετά απο 50-60χλμ σβήνει και οτι ξανανάβει μόνο μετά απο ταξείδι και μετά ξανά το ίδιο χωρίς να χρειάζετε να πάω στο συνεργείο για μηδενισμό.
    Μήπως αν πάρω κανένα σπρεύ να μην απαιτείται αντικατάσταση;
    Στο ιντερνετ διάβασα επίσης οτι πολλές εταιρίες πωλούν ανακατασκευασμένα MAF (με εγγύηση) και είναι στην μισή τιμή. Αυτό ισχύει για την BMW στν Ελλάδα;
    Τώρα θυμήθηκα οτι το πρόβλημα το παρουσιάζει με 100 βενζίνη, παίζει και αυτό το ρόλο του;

Rides
    0

Προεπιλογή

φιλοι μου γεια σας κ απο μενα.εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα με το ιδιο αυτοκινητο.εχει αναψει τσεκ εδω και καιρο και παρουσιαζει το εξης.μολις παταω το γκαζι κομπιαζει και δεν αρπαζει με την μια .πηγα σε ενα συνεργειο το βαλαμε σε διαγνωστικο και εγραφε βραχυκυκλωμα L.τον αλλαξαμε.τιποτα παλι ομως!μου εχει σπασει τα νευρα.μου λενε φταει ο maf.οποτε και εγω τον αποσυνδεσα τελειως και τωρα πεταει.χιχι .ομως επειδη φοβαμαι οτι μπορει να προκαλεσω κατι αλλο ετσι θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας...για το τι μπορει να φταιει...ρωταω γιατι πολλοι μου ειπαν οτι ολα τα αμαξια πετανε οταν βγαλεις τον maf οποτε μπορει να μην ειναι και αυτο..ΑΑΑ εκανα και καθαρισμο μπεκ και σερβις.και φιλτρο αλλαξα.....

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tampi Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλοι μου γεια σας κ απο μενα.εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα με το ιδιο αυτοκινητο.εχει αναψει τσεκ εδω και καιρο και παρουσιαζει το εξης.μολις παταω το γκαζι κομπιαζει και δεν αρπαζει με την μια .πηγα σε ενα συνεργειο το βαλαμε σε διαγνωστικο και εγραφε βραχυκυκλωμα L.τον αλλαξαμε.τιποτα παλι ομως!μου εχει σπασει τα νευρα.μου λενε φταει ο maf.οποτε και εγω τον αποσυνδεσα τελειως και τωρα πεταει.χιχι .ομως επειδη φοβαμαι οτι μπορει να προκαλεσω κατι αλλο ετσι θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας...για το τι μπορει να φταιει...ρωταω γιατι πολλοι μου ειπαν οτι ολα τα αμαξια πετανε οταν βγαλεις τον maf οποτε μπορει να μην ειναι και αυτο..ΑΑΑ εκανα και καθαρισμο μπεκ και σερβις.και φιλτρο αλλαξα.....
    Απλά τώρα καις πολύ περισσότερη βενζίνη, δεν μπορείς να το αφήσεις για πάντα έτσι, κάποια στιγμή άλλαξέ τον, ή προσπάθησε να τον καθαρίσεις..

Rides
    0

Προεπιλογή

το καθαρισε ο μαστορας αλλα παλι τα ιδια κανει.κ λεμε ειναι καμενος η δεν ειναι?250 ε ειναι αυτα.τι αλλο μπορει να ειναι?μπορει να παιρνει αερα απο καπου?μπορει να φταιει κατι αλλο κ παρουσιαζει τετοια συμπτωματα?κανενα συνεργειο εγγυημενο να παω να το φτιαξω??

Rides
    1

Προεπιλογή

Για κοιτα και τα προηγουμενα ποστ για καλυτερες τιμες....

Ναι μπορει να ειναι κομμενος ο σωληνας αναθυμιασεων. Για ψαξε τριγυρω τις σωληνωσεις μηπως δεις κανενα με ρωγμες (και απο την κατω μερια κοιτα )
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 08-09-10 στις 11:48

Προεπιλογή

Αν πιανουν τα χερια σου ψαξε να δεις αν εχεις κανενα σκισμενο κολαρο. Παιξε λιγο ,ζουλιξε τα ,ψαξε! Ενας εξυπνος τροπος ειναι ,ενω δουλευει η μηχανη να ψεκαζεις τους σωληνες με σπρει καρμπυρατερ...αν υπαρχει καποια σχισμη και εισχωρησει θα κανει αρυθμια!
    Το οτι ο λ σου εβγαλε σφαλμα (το βραχυκυκλωμα δεν καταλαβαινω πως το εβγαλε... μαλλον δεν ξερει τι ειναι ''βραχυκυκλωμα'') δεν σημαινει οτι εχει σφαλμα ο λ!!! Μπορει να εβγαλε σφαλμα γιατι κατι τον ''εστειλε'' εκτος προκαθορισμενων τιμων! βλεπε ΜαΦ... Αν ηταν ολα τοσο ευκολα θα γινομασταν ολοι μαστορες

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP