Αν πιανουν τα χερακια σας ...και γνωριζεται να χρησιμοποιειτε πολυμετρο.Μπορω να σας πω την ωμικη αντισταση του αισθητηρα που υποψιαζεστε.Ετσι γλιτωνετε χρονο και χρημα.
Η προσφορα ισχυει και για μη-BMW
Αν πιανουν τα χερακια σας ...και γνωριζεται να χρησιμοποιειτε πολυμετρο.Μπορω να σας πω την ωμικη αντισταση του αισθητηρα που υποψιαζεστε.Ετσι γλιτωνετε χρονο και χρημα.
Η προσφορα ισχυει και για μη-BMW
BILL007 (11-11-12), ghost-rider (16-05-10), spar@ (30-05-10)
Για να μην ανοίγω καινούριο θρέντ, σχετικά με τους αισθητήρες στροφάλου και εκκεντροφόρου και μιας και στα Ε46 είναι συχνό το πρόβλημα, θέλω να ρωτήσω άν γνωρίζει κανείς εάν είναι απαραίτητο να αλλαχτούν προληπτικά σε αυτοκίνητο που έχει πολλά χιλιόμετρα.
Σε ενάμιση μήνα θα ξεκινήσω ένα ταξίδι γύρω στις 5 χιλιάδες χιλιόμετρα. Από Θεσσαλονίκη ώς το Regensburg της Γερμανίας (περίπου 1600 χιλιόμετρα) θα το κάνω σερί. Το αυτοκίνητό μου έχει τώρα 240.000. Οι στάσεις που θα γίνουν στο ταξίδι θα είναι μικρές. Υπάρχει περίπτωση λόγω της πολύωρης λειτουργίας του κινητήρα να παρουσιαστέι κάποιο πρόβλημα στους παραπάνω αισθητήρες?
Ο κινητήρας του αυτοκινήτου μου είναι ο Ν40Β16.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
giannis_compact (16-11-12)
Γιάννη κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα σε αφήσει ένας αισθητηρας. Εγώ θα σου έλεγα μιας και έχεις τόσα χλμ να αλλάξεις του στροφαλου, μιας και μπορει να σταματήσεις για βενζίνη που λέει ο λόγος και να μην ξαναπάρει ποτέ. Και να έχεις μαζί σου αν θες έναν εκκεντροφορου. Αλλάζει πανευκολα, ειδικά στο Ν40 και επίσης 99% δεν σε αφήνει στον δρόμο. Βέβαια μπορείς και να μην αλλάξεις τίποτε , γιατι με αυτήν την λογική θα αλλάξεις το μισο αμάξι
A8hnaios (11-11-12), alexk (11-11-12), Bazil Van Sinner (11-11-12), BILL007 (11-11-12), Vassilis ///M (11-11-12), zaharias (11-11-12)
Δεν είναι φθηνός εγώ πλήρωσα αντ. και εργασία 180Ε γιατί είναι πίσω από το μοτέρ και έχει πολύ ξήλωμα για να βγει.Δεν ξέρω Βασίλη αν ο 6κυλ. τον έχει αλλιώς.Εμένα μου έσβησε πάνω στην Β.Όλγας στο μεσαίο ρεύμα![]()
Πάντως από αντίστοιχο ταξίδι Γιάννη τα έφτυσε η τροχαλία του δυναμό!
Λογικά θα αλλάξω στροφάλου. Να εχω το κεφάλι μου ήσυχο, λόγω χιλιομέτρων πιο πολύ. Από τίποτα άλλο δεν πρόκειται να με αφήσει το αμάξι.
Τον δυναμο τον βγσλαμε στο Σακη προχθες και ειναι ολα οκ. Με τον αισθητηρα τι να κανω;
τίποτε να μην κάνεις και μην τρελαίνεσαι..1600 χλμ είναι δεν είναι 16.000..μια χαρά είναι το αυτοκίνητο σου, λάδια-ξίδια και βουρ...
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.