chrisgiapz3 (25-07-13), pilot (23-07-13)
Φανη σου επιτρεπει να κανεις αλλαγη που θα "σκασει" εντος των πλαισιων της νορμαλ λειτουργιας του,δηλαδη πριν τον κοφτη!
Εγω προσωπικα εχω κανει αλλαγη απο 4η σε 3η και "εσκασε" η βελονα στις 6700rpm χωρις κανενα προβλημα!Βεβαια δεν το εχω ξανακανει απο τοτε για ευνοητους λογους!
Γενικα ειναι "εξυπνο" σασμαν(οπως και ολα τα αντιστοιχα απο αλλες εταιριες) και υπερπροστατευτικο!Δυσκολα θα παθει κατι και θα βγαλει προβλημα,γιατι εχει πολλες δικλειδες ασφαλειας που το προστατευουν!
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
Δημήτρη άλλο το steptronic σε Ζ4 που έχει sport button και άλλο το steptronic se E9X που δεν έχει sport button
Σε όλα τα άλλα ξέρεις πολύ καλά ότι με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο!
Detailing Madness
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
Dct πολύ καλύτερο.
Το steptronic υπερτερεί μόνο από στάση σε dragstrip πχ που μπορείς να κάνεις εκκίνηση με 2α στο κιβώτιο...
BILL007 (23-07-13)
Μάλιστα. Πάντως απ ότι βλέπω μονο ο Σταμάτης προτείνει το παλιό....![]()
Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με το steptronic. Δεν είναι αργό αυτόματο, τουναντίον. Το φοράω σε 520i και δεν έχει σκοτώσει τον κινητήρα. Να τονίσω μόνο ότι το Ε60 φοράει εκείνο της ZF κι όχι της General Motors. Αν θυμάμαι καλά και η 335 ειδικά το ZF φοράει, απλώς το δικό μου είναι με joystick ενώ αυτό μοιάζει με την παλαιότερη έκδοση.
Τέλος πάντων, το μαμήσαμε και κούρασε. Το αυτοκίνητο έχει 306 άλογα και τεράστια ροπή, δε νομίζω να μείνει κανείς δυσαρεστημένος που δεν έχει διπλοσύμπλεκτο. Άλλο το Ζ4 κι άλλο το Ε93. Αν κάποιος κοιτάζει να ξεζουμίσει και το τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου από ένα τετραθέσιο κάμπριο, πιο πολύ θα πρέπει ν' ανησυχεί για το αν θα καταντήσει το πλαίσιο σαν τορτελίνι παρά για το Steptronic.
aristent (23-07-13), chrisgiapz3 (25-07-13), friendgr (23-07-13), Vasilis M3 (23-07-13)
Stamatis (23-07-13)