Λοιπόν μπορεί να ακουστεί πολύ γελοίο αλλά δοκίμασα κάτι.
Μιας και δεν έχω αμάξι να χαλάσω και να πειραματιστώ στα αλήθεια άνοιξα το xbox μου
Έχω το παιχνίδι Forza Motorsport 4 (το Limited Edition με κάτι έξτρα BMW) και είπα να δοκιμάσω τις συμβουλές σας και τις γνώμες σας.
Το συγκεκριμένο είναι τρομερός εξομοιωτής καλύτερος απο το Gran Turismo 5 και μπορείς να επέμβεις σχεδόν στα πάντα.Μπορώ να φτιάξω δικά μου Camber,Caster,να ρυθμίσω τις αναρτήσεις...τα πάντα.
Για αρχή πήρα ένα Μ3 Ε92.Αφού το έγδυσα,του φόρεσα ένα cage,ελαφριές ζάντες Advan RGII,φρένα και το πήγα πίστα.
Μια χαρά η μπέμπα άλλαξε αμέσως τσούλαγε πολύ καλά.
Μετά το ελάφρωμα του φόρεσα ένα Turbo kit και γενικά το αμάξι το έφτασα αρκετά άλογα (800 άλογα).Πάλι πίστα.
Με το που πήγα στην πίστα έδειχνε να έχει αλλάξει πολύ (έλα ρε μλκ σοβαρά..?) το αμάξι δεν πάταγε πουθενά και ήταν άτσαλο.
Το τρίτο στάδιο ήταν ο τομέας του στησίματος.
-Κόντηνα το διαφορικό (4.50)
-Το Camber -1.8 και +0.3 μπρος-πίσω
-Το ΤΟΕ δεν το πείραξα
-Σκληρώτερες αντιστρεπτικές μπροστά και πιο χαλαρές πίσω
-Σκλήρινα ελάχιστα τις ήδη σκληρές αγωνηστικές αναρτήσεις
Το αποτέλεσμα στην πίστα είναι θεαματικό.Δεν περίμενα τέτοια αλλαγή.Το αμάξι το τοποθετώ με χειρόφρενο πριν την στροφή και ρολλάρει μέχρι το τέλος..αν το είχα κάνει αυτό με το μαμήσιο σετ απ θα μου είχε έρθει το τετακε πριν καν πω Μ3.
Σίγουρα υπάρχουν ΜΕΓΑΛΑ περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω αν πειράξω και τα ΤΟΕ-caster θα δω ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα.Δεν τα πείραξα διότι δεν ξέρω καλά τι είναι και δεν ήθελα να κάνω βλακεία..άλλωστε μια δοκιμή έκανα
Συγνώμη αν σας κούρασα με το κατεβατό![]()
nikos1400 (18-04-13)
Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει ένα αμάξι για κανα Σ/Κ πίστα είτε Drift ή Time attack πόσο περίπου θα κοστίσει?
Δεν μιλάω για τρελά πράγματα.Ας πούμε έχω ένα ΜΧ-5 τι κόστος πρέπει να υπολογίσω για να μπορώ να μπαίνω σε μια πίστα και να είμαι καλυμένος?
Π.χ. : μια ανάρτηση,ένα σετ ελαστικά σεμι σλικ,ίσως μια τετράδα ζάντες,καλύτερα ένα ολοκληρομένο κιτ φρένων μαζί με σωλινάκια αεροπορικού τύπου και ένα καλό υγρό.
Σε αυτό το σημείο να πω ότι μου αρέσει λίγο περισσότερο το Time attack
![]()
ο νικ200 τα χει ξαναπει χοντρικα για τ κοστη. μπορει να τα ξανα πει οταν δει το ποστ.
το φορζα ειναι το μονο παιχνιδι για το οποιο θα ηθελα εξμποξ...
-sent via android phone-
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
αν θες πιστα παρε ενα 106/saxo!
και μετα παρε με τηλ! αχχαχαχαχα
Μακάρι αν μπορέσει θα με βοηθούσε πολύ,τον ξέρω άλλωστε τον Νίκο και απο συναντήσεις είναι άνθρωπος που θα κάτσει θα συζητήσεις θα σου πει τις απόψεις του και θα δεχτεί και τις δικές σου.
Άλλωστε δεν είναι πολύ που θα κάτσουν να μιλήσουν με κάποιον 16-17 όπως τότε ο κύριος Νίκος..και τον ευχαριστώ πολύ και δημόσια!
Όντως και στο θέμα ήχου των αυτοκινήτων είναι πολύ μπροστά!!!Είναι ίδιοι ειδικά σε κάτι Honda το Vtec ακούγεται ΙΔΙΟ.Μην μιλήσω για κάτι Ε46 Μ3![]()
nik200 (18-04-13)
Χαχαχαχ είμαι γενικά της "πίσω κίνησης" Σπάρε..![]()
γιαυτο σου προτεινα 106/saxo ειναι τα μονο φθηνα σε συντηρηση και χτισιμο που πηγαινουν σαν πισωκινητα στα timeattack...
alexk (18-04-13)