Και η απορία μου είναι: Θέλετε να πάρετε ένα αυτοκίνητο και το μόνο που σκέφτεστε είναι πόσο θα κοστίσει ένα υποτιθέμενο μπαμ...????? Οποιοδήποτε νέο αυτοκίνητο και δη high performance όπως αυτό έχει κόστος στην συντήρησή του και προφανώς ΔΕΝ βάζεις ως δεδομένο οτι θα σπάσει...!!!!!! Κοιτάς την βασική του συντήρηση! Και στην τελική... ΜΗΝ κάνετε αλλαγές πάνω από 3000 rpm, ΜΗΝ κάνετε launch control, ΜΗΝ το βγάζετε ΠΟΤΕ από το αυτόματο, ΜΗΝ ανάβετε τα θερμαινόμενα καθίσματα γιατί μπορεί να ξεραθεί το δέρμα... και θα έχετε ένα τρομερό αυτοκίνητο που δεν θα χαλάσει ποτέ, θα κάνετε την λεζάντα σας... αλλά δεν θα μάθετε ποτέ τον λόγο για τον οποίο κατασκευάστηκε!!!
Δεν την λέω σε κανένα (μην παρεξηγηθώ), αλλά όταν βγήκαν τα 46άρια, ένας γνωστός μου άλλαξε μοτέρ (μέσα στην εγγύηση) και το τιμολόγιο αγοράς έλεγε 24.000...!! Αυτό δεν ήταν ακριβό τότε;;;; Αντίστοιχα είναι και τώρα!!! Αν σκέφτεστε όπως προείπα το μπαμ... περιμένετε να το πάρετε σε μια 5ετία από τώρα που θα έχουν βγει άλλα δυο μοντέλα για να πέσουν οι τιμές των ανταλλακτικών του!!!
Όσο για τις ζημιές, είναι απλά τυχερό νομίζω, άλλοι το σκίζουν όλοι μέρα και δεν παθαίνει τίποτα και σε άλλους χτυπάει μέταλλα στο ρελαντί! Πάντως για όποιον θέλει να το αγοράσει, να σκεφτεί οτι μόνο για αλλαγή λαδιών κάθε 5000km πρέπει να βάζει 9 λιτράκια...!!Χθες ρώτησα πόσο κοστίζει αλλαγή δίσκου... και μου είπαν οτι "δεν θα μάθω ποτέεεεεε" για να μην λιποθυμήσω....
Βέβαια μου είπαν οτι οι δίσκοι πεθαίνουν μαζί με το σασμάν, αν δεν το σκίζω πολύ....!! χαχαχαχα