Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 30

Θέμα: [E46] βραχυκύκλωμα προβολείς ομίχλης και antispin

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όταν υπάρχει βραχυκύκλωμα καίγεται ασφάλεια.Εδώ δεν έχουμε τέτοιο θέμα.Δεν είναι λίγα τα
    46άρια που άλλαξαν καντράν δυστυχώς,εμένα εκεί πάει το μυαλό μου.Σε πρώτη φάση εγώ θα
    έβγαζα το καντράν και θα έκανα έλεγχο στις φίσες και στις καλωδιοταινίες μήπως και δω κάτι.
    Αλλιώς κάνε μια τράμπα με ένα άλλο αν σου είναι εύκολο και βγάλε συμπέρασμα.Δεν ξέρω να
    σου πω βέβαια αν παίζει έτσι εύκολα,ας βοηθήσει κανείς που ξέρει παραπάνω!

2. The Following User Says Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

Περιοχή
    θεσσαλονικη,Αμπελοκηποι.
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos valvetronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν υπάρχει βραχυκύκλωμα καίγεται ασφάλεια.Εδώ δεν έχουμε τέτοιο θέμα.Δεν είναι λίγα τα
    46άρια που άλλαξαν καντράν δυστυχώς,εμένα εκεί πάει το μυαλό μου.Σε πρώτη φάση εγώ θα
    έβγαζα το καντράν και θα έκανα έλεγχο στις φίσες και στις καλωδιοταινίες μήπως και δω κάτι.
    Αλλιώς κάνε μια τράμπα με ένα άλλο αν σου είναι εύκολο και βγάλε συμπέρασμα.Δεν ξέρω να
    σου πω βέβαια αν παίζει έτσι εύκολα,ας βοηθήσει κανείς που ξέρει παραπάνω!
    Αν μπριζωθει στο gt και μπουν στα οργανα θα δειξει αν εχει βλαβη,αλλιως ενα αλλο καντραν για δοκιμη βγαινει μπαινει ευκολα,αλλα μαλλον πας για οργανο σιγα σιγα.

Rides
    1

Προεπιλογή

τι λετε ρε παλικαρια γιατι δεν θα δουλεψει το καντραν χωρις κωδικοποιηση?δουλευει φιλε μου το καντραν κανονικα απλα για να γινει σωστο,θελει προγραμματισμο να περαστουν τα στοιχεια του αυτοκινητου σου και θελει ''ειδικη''κωδικοποιηση για να αλλαξει ο αριθμος πλαισιου του αυτοκινητου στο καντραν για να μη βγαζει ενδειξη σφαλματος στην οθονη

5. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

BILL007 (08-03-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Γνωστός μου αγόρασε μεταχειρισμένο το έβαλε επάνω και δέν δούλευε , πήγε σε εξουσιοδτημένο bmw το κωδικοποιήσε δούλεψε αλλα΄στην μέση του βγάζει μία τελεία διότί δέν μπορεσε να περάσει το αριθμό πλαισιου του αυτοκινήτου.Για αυτο του είπα, εαν δέν κάνω λάθος να κοιτάξει οι αριθμοί του καντραν που θα αγοράσει,να είναι όσο δυνατόν ποιο κοντα στο δικό του.Εδω βρε παιδιά διακοπτη φώτων σε Ε46 αγοράζει και εάν δεν το κωδικοποι΄σεις δέν δουλέυει!!

Περιοχή
    θεσσαλονικη,Αμπελοκηποι.
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E461800 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γνωστός μου αγόρασε μεταχειρισμένο το έβαλε επάνω και δέν δούλευε , πήγε σε εξουσιοδτημένο bmw το κωδικοποιήσε δούλεψε αλλα΄στην μέση του βγάζει μία τελεία διότί δέν μπορεσε να περάσει το αριθμό πλαισιου του αυτοκινήτου.Για αυτο του είπα, εαν δέν κάνω λάθος να κοιτάξει οι αριθμοί του καντραν που θα αγοράσει,να είναι όσο δυνατόν ποιο κοντα στο δικό του.Εδω βρε παιδιά διακοπτη φώτων σε Ε46 αγοράζει και εάν δεν το κωδικοποι΄σεις δέν δουλέυει!!
    Φιλε μου καλε δε ξερω που πηγε ο γνωστος σου και τι εκανε,μτχ καντραν μπαινει και δουλευει μια χαρα το ιδιο και ο διακοπτης φωτων,με την κωδικοποιηση απλως δηλωνεις αντικατασταση υλικου και δε βγαινει η τελεια στα οργανα

8. The Following User Says Thank You to θανασης Φιλιππου For This Useful Post:

BILL007 (08-03-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

paides euxaristo gia tis apopseis telika den patouse kala h fusa sto ena probolaki me apotelesma me thn paramikrh ugrasia(ti kanei autos o phneios) na anabei kai na sbhnei

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikospat Εμφάνιση μηνυμάτων
    paides euxaristo gia tis apopseis telika den patouse kala h fusa sto ena probolaki me apotelesma me thn paramikrh ugrasia(ti kanei autos o phneios) na anabei kai na sbhnei

Περιοχή
    πετρουπολη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλησπερα παιδια..Την ιδια βλαβη εχω κ γω χωρις ομως να αναβω τα προβολακια..Αναμενο το antispin κ το χειροφρενο + τα πισω φαναρια λες κ παταω φρενο ενω δεν..μαλλον θελει διαγνωστικο για να βρω το βραχυκυκλωμα!

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nasos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα παιδια..Την ιδια βλαβη εχω κ γω χωρις ομως να αναβω τα προβολακια..Αναμενο το antispin κ το χειροφρενο + τα πισω φαναρια λες κ παταω φρενο ενω δεν..μαλλον θελει διαγνωστικο για να βρω το βραχυκυκλωμα!
    DSC+χειροφρενο αν ειναι μονιμος αναμενα,πιθανον να ειναι αλλη βλαβη.

τα πισω φαναρια ,τι εννοεις ?ειναι αναμμενα μεσα στο καντραν?

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αυτό με την τελεία ισχύει...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP