e46 cabrio έχω και απο προχθές μου κάνει το εξής κουλο,προχθές όταν γυρνούσαν το κλειδί στη θέση 2 άναβαν όλα κανονικά και εσβηναν και μόλις εβαζα μπρος άναβε το λαμπακι του αεροσακου και το λαμπακι του cabrio για 5 δευτερόλεπτα(τρεμοπαιζαν λιγο) και μετά σβηνανε κ όλα καλά.απο σήμερα το πρωί όταν γυρνάω στη θέση 2 ανάβουν τα λαμπάκια κανονικά σβήνουν όπως πρέπει και μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα ανάβει το λαμπακι το πράσινο του αυτ πιλότου της ζώνης αν δεν κάνω λάθος,η ένδειξη για καμένη λαμπα πίσω δεξιά και αριστερά και ενώ ανάβει η οθόνη (navi)δεν παίζει το ράδιο και μένουν έτσι ακόμα και να το βάλω μπρος.αν σβησω και ανοίξω ξανά μια δυο φορές μετά όλα καλά.το αμάξι δεν το πολύκινω τελευταία και μια υποψία μου ειναι η μπαταρία.επισεις επειδή υπάρχουν 2 46αρια στην οικογένεια λέω να κάνω μια δοκιμή να κουμπωσω άλλο καντραν πανω(μια βίδα ειναι)να σιγουρευτω πρώτα οτι δεν χάλασε το καντραν,μετά να βγάλω τον πόλο της μπαταρίας μπάς και συνέλθει και τέλος επειδή πριν μερικές μέρες έβγαλα την πίσω αριστερή μοκετα στο πορτ μπαγκαζ για να φτιάξω τη σιντιερα και ειναι γεμάτο καλώδια εκεί πίσω μήπως έκανα καμία παπαρια και ξεκουμπωσα κανένα φισακι.
Φίλε μου ,καλημέρα κοίταξε να δεις τι έχει γίνει μπας και έχει ξεκουμπωθει κάποια φύσσα πίσω που έψαξες ,κατι άλλω μήπως πρέπει να ανοιχτει άλλη παράγραφω για αυτο το θέμα ή να μεταφερθει !! Λοιπων θα σου πω και κάτι άλλο που γίνεται στο δικο μου το Ε46 όταν έχω καιρο να το βάλω μπροστα..με το που το μιζάρο ανάβει το λαμπάκι το antispin το τριγωνάκι, μπροστά στο καντράν και το λαμπάκι του χειρόφρενου κίτρινο, όλα αυτα στηγμιαία μετα απο εκει και πέρα όλα καλά !! στην πρωτη μιζιά μετά απο καιρο και με πολυ παγωνια ,άλλαξα και μπαταρία τα ίδιαΠροσπάθησε να δείς τη φύσσα πισω αριστερα..Το αμάξι το έχεις σε γκαράζ????