Οι συνήθεις διαρροές ρεύματος σε Ε46 είναι από το πάνελ του κλιματισμού , και από το κοντέρ. Επίσης και από συναγερμους εμπορίου.
Οι συνήθεις διαρροές ρεύματος σε Ε46 είναι από το πάνελ του κλιματισμού , και από το κοντέρ. Επίσης και από συναγερμους εμπορίου.
BILL007 (22-04-12)
BILL007 (23-04-12)
οι μετρησεις εγιναν με σβηστο μοτερ χωρις να εχιε παρει μπρος χωρις να εχει ανοιξει πορτα με το κλειστο το ρευμα ηρεμιας. το θεμα ειναι οτι τωρα που φορτισα την μπαταρια με αποσυνδεδεμενους τους πολους φορτισε κανονικα στο ful.τωρα για το κουμπι του πορτμπαγκαζ μαλλον παει το μυαλο μου στην gm μιας και μπουτον αλλαξα και παλι τα ιδια κανει. καλωδια τσεκαρα και ειναι οκ δεν ειναι κομμενα.
Σπυρο φακιρη εχω αλλαξει τελευταια οποτε δεν ειναι απ το πανελ δλδ δεν μενει τπτ να δουλευει. το κοντερ δεν θα μου εκανε κατι?διαρροη απο κει πως θα την τσεκαρω?ο συναγερμος αν ειναι πιστευω θα ειχε θεμα γενικα.
κωστα τι ειναι αυτη η δίαιτα???????εμενα σε πορτμπαγκαζ μου κανει μιας και πλεον το κουμπι πισω ειναι νεκρο ενο παλαιοτερα δουλευε
Αυτό είναι το πρόβλημα Πάνο...Ανοιξε πίσω στο πορτ μπαγκάζ και ψάξε τα καλώδια όσο πιο καλά γίνεται
![]()
Eγω είχα θέμα με το carpc, που μου ρούφαγε το τροφοδοτικό του όταν ήταν κλειστόλίγο μεν,αλλά ικανό να μου φάει την μπαταρία με 5 μέρες ακινησία (έβαλα ρελέ και βρήκα την ησυχία μου).Το ίδιο είχε πάθει και Ζαχαρίας με τον ενισχυτή του και έβαλε κουμπί,αν θυμάσαι.
Απο την στιγμή που δεν έχεις κάτι τέτοια (ενισχυτές,carpc κτλπ) και αφού λες ότι ο διακόπτης δεν λειτουργεί, έχει θέμα με βραχυκύκλωμα.
Και όσο περίεργο και να σου φανεί,εγώ όταν μέτραγα για να βρω την διαρροή, τα ρεύματα ήταν πολύ μικρά σε σημείο που έλεγα σιγά που μπορούν να ξελιγώσουν την μπαταρία.Και όμως το βρήκα απο που είχα θέμα μέσω δοκιμών πρακτικά...
Για εμένα ξεκίνα με τον διακόπτη που δεν λειτουργεί και τα καλώδια που πάνε σε αυτόν
Επίσης τσέκαρε αν το δυναμό σου λειτουργεί σωστά![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 23-04-12 στις 12:03
Kostas_1 (23-04-12)
πριν απο λιγο παλι ξυλωσα το καλυμα του πορμπαγκαζ και το λαστιχο που περναει η καλωδιωση αλλα δεν βρηκα τπτ οσο και να εψαξα τα καλωδια δεν βρηκα τπτ. για την μπαταρια το μονο που μου παει το μυαλο ειναι απ την καμερα οπισθοπορειας να μενει ανοιχτη (να μην κλεινει το remote της οθονης οταν ειναι κλειστη η οθονη)αλλα και παλι 55αρα μπαταρια την τελειωνε σε 2-3 εβδομαδες περιπου τωρα 75αρα σε 1???? δεν στεκει. αυριο μαλλον παει ηλεκτρολογο μπας και βγαλουμε ακρη.
BILL007 (23-04-12)
και τωρα που το σκεφτομαι καινα θελει το remote να μεινει ανοιχτο δεν γινεται μιας και κοβει το ρευμα εντελως το αυτοκινητο απο μονο του. και τωρα που το ξανασκεφτομαι η μπαταρια αρχισε να με αφηνει με το που αρχισε να κανει χαζα το πορτμπαγκαζ οποτε τωρα που το πορτμπαγκαζ εμεινε τελειως εμεινε και πολυ γρηγορα απο μπαταρια. αρα?????? ψαξε να βρεις τωρα τι συμβαινει........
BILL007 (23-04-12)
Άρα φταίει το πορτ μπαγκαζ Πάνο...Κάνει μπαμ!
![]()