Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 22

Θέμα: μπαταρια Ε46- κουμπι πορτμπαγκαζ

Προεπιλογή

Οι συνήθεις διαρροές ρεύματος σε Ε46 είναι από το πάνελ του κλιματισμού , και από το κοντέρ. Επίσης και από συναγερμους εμπορίου.

2. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (22-04-12)

Περιοχή
    Ξάνθη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    απ το κουμπι μεσα στο αμαξι η απ το κλειδι ανοιγει κανονικα.
    εχει τετοιο κουμπι το 46αρι???? 9 χρονια τωρα δεν το εχω δει ποτε!
    Μη τα συζητας αδερφε...

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsakirakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχει τετοιο κουμπι το 46αρι???? 9 χρονια τωρα δεν το εχω δει ποτε!
    Κάποια είχαν και κάποια όχι Στέφανε. Μπροστά από το συμπλέκτη, πάνω από το αριστερό πόδι του οδηγού

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή

ετσι λεω οτι ξερω χαχαχαχ.ναι ρε ξερω και μου κανει εντυπωση οτι μετα απο αρκετες ωρες σκετη και παλι δεν εχει φορτισει ακομα. κατι παιζει με την μπαταρια πιστευω και ειναι ασχετο με το κουμπι πισω
    Πανό κάποτε το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα και ήταν απο τη δίαιτα του πορτ μπαγκαζ άνοιξε την και δες μήπως σπασανε τα καλώδια και βραχηκυκλωνουν.

6. The Following User Says Thank You to Kostase46 For This Useful Post:

BILL007 (23-04-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

οι μετρησεις εγιναν με σβηστο μοτερ χωρις να εχιε παρει μπρος χωρις να εχει ανοιξει πορτα με το κλειστο το ρευμα ηρεμιας. το θεμα ειναι οτι τωρα που φορτισα την μπαταρια με αποσυνδεδεμενους τους πολους φορτισε κανονικα στο ful.τωρα για το κουμπι του πορτμπαγκαζ μαλλον παει το μυαλο μου στην gm μιας και μπουτον αλλαξα και παλι τα ιδια κανει. καλωδια τσεκαρα και ειναι οκ δεν ειναι κομμενα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι συνήθεις διαρροές ρεύματος σε Ε46 είναι από το πάνελ του κλιματισμού , και από το κοντέρ. Επίσης και από συναγερμους εμπορίου.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostase46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πανό κάποτε το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα και ήταν απο τη δίαιτα του πορτ μπαγκαζ άνοιξε την και δες μήπως σπασανε τα καλώδια και βραχηκυκλωνουν.
    Σπυρο φακιρη εχω αλλαξει τελευταια οποτε δεν ειναι απ το πανελ δλδ δεν μενει τπτ να δουλευει. το κοντερ δεν θα μου εκανε κατι?διαρροη απο κει πως θα την τσεκαρω?ο συναγερμος αν ειναι πιστευω θα ειχε θεμα γενικα.
    κωστα τι ειναι αυτη η δίαιτα???????εμενα σε πορτμπαγκαζ μου κανει μιας και πλεον το κουμπι πισω ειναι νεκρο ενο παλαιοτερα δουλευε

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

πλεον το κουμπι πισω ειναι νεκρο ενο παλαιοτερα δουλευε
    Αυτό είναι το πρόβλημα Πάνο... Ανοιξε πίσω στο πορτ μπαγκάζ και ψάξε τα καλώδια όσο πιο καλά γίνεται

Eγω είχα θέμα με το carpc, που μου ρούφαγε το τροφοδοτικό του όταν ήταν κλειστό λίγο μεν,αλλά ικανό να μου φάει την μπαταρία με 5 μέρες ακινησία (έβαλα ρελέ και βρήκα την ησυχία μου).Το ίδιο είχε πάθει και Ζαχαρίας με τον ενισχυτή του και έβαλε κουμπί,αν θυμάσαι.

Απο την στιγμή που δεν έχεις κάτι τέτοια (ενισχυτές,carpc κτλπ) και αφού λες ότι ο διακόπτης δεν λειτουργεί, έχει θέμα με βραχυκύκλωμα.

Και όσο περίεργο και να σου φανεί,εγώ όταν μέτραγα για να βρω την διαρροή, τα ρεύματα ήταν πολύ μικρά σε σημείο που έλεγα σιγά που μπορούν να ξελιγώσουν την μπαταρία.Και όμως το βρήκα απο που είχα θέμα μέσω δοκιμών πρακτικά...

Για εμένα ξεκίνα με τον διακόπτη που δεν λειτουργεί και τα καλώδια που πάνε σε αυτόν

Επίσης τσέκαρε αν το δυναμό σου λειτουργεί σωστά
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 23-04-12 στις 12:03

10. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Kostas_1 (23-04-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

πριν απο λιγο παλι ξυλωσα το καλυμα του πορμπαγκαζ και το λαστιχο που περναει η καλωδιωση αλλα δεν βρηκα τπτ οσο και να εψαξα τα καλωδια δεν βρηκα τπτ. για την μπαταρια το μονο που μου παει το μυαλο ειναι απ την καμερα οπισθοπορειας να μενει ανοιχτη (να μην κλεινει το remote της οθονης οταν ειναι κλειστη η οθονη)αλλα και παλι 55αρα μπαταρια την τελειωνε σε 2-3 εβδομαδες περιπου τωρα 75αρα σε 1???? δεν στεκει. αυριο μαλλον παει ηλεκτρολογο μπας και βγαλουμε ακρη.

12. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

BILL007 (23-04-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

και τωρα που το σκεφτομαι καινα θελει το remote να μεινει ανοιχτο δεν γινεται μιας και κοβει το ρευμα εντελως το αυτοκινητο απο μονο του. και τωρα που το ξανασκεφτομαι η μπαταρια αρχισε να με αφηνει με το που αρχισε να κανει χαζα το πορτμπαγκαζ οποτε τωρα που το πορτμπαγκαζ εμεινε τελειως εμεινε και πολυ γρηγορα απο μπαταρια. αρα?????? ψαξε να βρεις τωρα τι συμβαινει........

14. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

BILL007 (23-04-12)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Άρα φταίει το πορτ μπαγκαζ Πάνο... Κάνει μπαμ!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP