535xi (31-01-12), Nick bmwlover (26-01-12)
katsaraios (26-01-12), Monsta (26-01-12)
θα ξεκινησω με το πρωινο
1)
γαλα, κουακερ, σταφυδες, λιναροσπορος σε μπολακι ανακατεμα και φαγωμα
(οι ποσοτητες ρυθμιζονται απο τον καθενα) αν καποιος ασχολειται με gym σε περιοδο ογκου ας βαλει και λιγο μελι
2)
κουακεροπιτα, στο αντικολλητικο αυγα κουακερ χτυπημα και ψησιμο
3)
ενα πιατο που το τρως ολες τις ωρες της μερας ειναι αυγα με πατατα βραστη
βραζεις πατατα απο το βραδυ , παλι αντικολλητικο, τσιγαριζεις κρεμιδι, ριχνεις την πατατα αυγο τυρι κασερι (οτι θες) το ψηνεις και το τρως, το αποθηκευεις το παιρνεις στο γραφειο
ολες αυτα ειναι φουλ πρωτεινη και βοηθα πολυ και στο γυμναστηριο
θα αναφερω πρωτα τα κλασσικα και μετα κατι συνταγες που μου κανει η μανα μου
οτι θες βασιλη...οτι αναφερω ειναι πολυ χορταστικο και με λιγες θερμιδες
λοιπον παμε στα προγευματα
ωμα αμυγδαλα φουντουκια(βοηθαν τρελα σε πονους στις αρθρωσεις), κλασσικα τοστακια μαυρο ψωμι, τυρια, κασερια, φρουτα χαμηλου γλυκεμικου δεικτη, γιαουρτι (οποιος δε μπορει να το φαει σκετο ας βαλει μαρμελαδα light και μιση ωρα στην καταψυξη), λουκανια κοτοπουλου βραστα
συνταγη ενεργειακου κεικ μαμας: 4 αυγα, ενα σκουπ πρωτεινη, αλευρι, κουακερ ,σταφυδες ,κομματια απο μηλο, γαριφαλα, κανελα και ξηροκαρπια...γινεται φοβερα νοστημο και ειναι φουλ στη πρωτεινη
χαμηλος - υψηλος γλυκεμικος δεικτης
δεν θα αναφερω ενα ενα τα φρουτα μη σας κουρασω, εχει pdf το νετ με λιστες
γενικος κανονας!
τα χαμηλου γλυκεμικου δεικτη αργουν να μεταβολιστουν απο τον οργανισμο, μας κραταν πιο πολυ και απελευθερωνουν ενεργεια σιγα σιγα...τα προτιμαμε πριν απο εργασιες, προπονησεις...επεισης τα προτιμαμε σε ατομα με διαβητη διοτι δεν ανεβαζουν αποτομα την ινσουλινη
τα υψιλου γλυκεμικου δρουν αντιθετα, γρηγορα τα προτιμαμε μετα απο εργασιες, προπονηση για αποκατασταση...ανεβασουν γρηγορα την ινσουλινη
θα κανω ενα διαλειμα για μπανιο και εξω διοτι εχει και el classico....και συνεχιζω δυνατα...παντως εγω αυτα ακολουθησα και εγινα ετσι

Panos 316T (26-01-12)
εδω ο γιατρος συνιστα 2 κροκους την ημερα..... ειναι η καλυτερη διατροφη για τα ματια ( Lutein)
τρωω καθημερινα επι δυο χρονια 2 αυγα και δεν εχω χοληστερινη. Αλλα το καλυτερο πριν αρχισει καποιος διαιτα ειναι να κανει ενα τσεκ απ και να συμβουλευτει τον γιατρο του.
Δεν ταιριαζουν ολες οι διαιτες για καθε ανθρωπο.
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
535xi (31-01-12), aristent (26-01-12), Nick bmwlover (26-01-12), Panos 316T (26-01-12), Vasilis (26-01-12)