Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 52

Θέμα: [Ε85] Rear BBK 4-pot Kit

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φάνη δεν υπάρχει αλλος τροπος απο αυτον που ειπα και σου ειπαν τα αλλα παιδια.....μην ψαχνεις αδικα γιατι στο δικο μου το εξαψα παρα πολυ......και το σιγουρο ειναι οτι σε αυτον που πηγες μμμμμμμμ.......τι να σου πω; και οι ανταπτορες δεν ειναι του kit σιγουρα....αλλου τους φτιαχνει και ξερω και που......μακαρι να εβλεπες την δουλεια που εκανα εγω!

Rides
    1

Προεπιλογή

Γιατί δεν βάζεις τα λεφτά στην άκρη και να το φτιάξεις μετά το φανταριλίκι με την ησυχία σου?Ούτως ή άλλως πόσο θα χρησιμοποιήσεις το αμάξι για τους επόμενους 9 μήνες?
    (Μην παρεξηγηθείς και νομίζεις ότι κάνω κουμάντο στα λεφτά σου)

Rides
    1

Προεπιλογή

Ακυρωσε την δουλεια με αυτον...... και αργοτερα τα ξαναλεμε αν θελεις για να γινει οπως θελει εσυ......ακου εκει να τον πληρωσεις, να τα πληρωσει, και να τα βαλει.......εχει πολυ πλακα ο τυπος.......

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φάνη δεν υπάρχει αλλος τροπος απο αυτον που ειπα και σου ειπαν τα αλλα παιδια.....μην ψαχνεις αδικα γιατι στο δικο μου το εξαψα παρα πολυ......και το σιγουρο ειναι οτι σε αυτον που πηγες μμμμμμμμ.......τι να σου πω; και οι ανταπτορες δεν ειναι του kit σιγουρα....αλλου τους φτιαχνει και ξερω και που......μακαρι να εβλεπες την δουλεια που εκανα εγω!
    Τον ξερεις κι εσυ?
    Οι ανταπτορες ειναι χτυπημενοι galfer και με νουμερα αν θυμαμαι καλα εκτος του ονοματος. Βεβαια θα μου πεις αλλοι χτυπανε VIN, στη βαση αλουμινιου θα κολλησουν? Περσι που καναμε τα εμπρος, τις καμπανες τις εφτιαξε ενας στην Ηλιουπολη, τη Δευτερα το ραντεβου ειναι για Λαμπρου Κατσωνη.. εκει δεν ειναι ο Hercules?

Μεχρι να σκεφτω για το θεμα του χειροφρενου (παλι καλα μου το θυμισε ο Σπυρος) ελεγα ενταξει ετρεξα τη 1η φορα, τη 2η θα ειναι ενταξει. Παραλιγο να παρω στο λαιμο μου και τον Αρη(hades). Σημερα το σκεφτομαι αναποδα.. αφου επιμενει σωνει και ντε οτι ειναι bolt on (οπως και τη 1η φορα, αλλα επειδη δεν εβλεπα απο την κ@@@λα ελεγα αντε να τελειωνουμε αντι να του τα γυρισω πισω) γιατι λεει να τον πληρωσω πρωτα και οτι ειναι θεμα εμπιστοσυνης? Ετσι και εγω, του ειπα αφου ειναι θεμα εμπιστοσυνης πρωτα θα τα βαλεις και μετα θα παρεις λεφτα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί δεν βάζεις τα λεφτά στην άκρη και να το φτιάξεις μετά το φανταριλίκι με την ησυχία σου?Ούτως ή άλλως πόσο θα χρησιμοποιήσεις το αμάξι για τους επόμενους 9 μήνες?
    (Μην παρεξηγηθείς και νομίζεις ότι κάνω κουμάντο στα λεφτά σου)
    Με πιανει η μαλακια μου Λαμπρο, οταν θελω κατι αν δεν γινει σκαω.. Θα μπορουσα να το κανω και μετα, δικιο εχεις. Αλλα..

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακυρωσε την δουλεια με αυτον...... και αργοτερα τα ξαναλεμε αν θελεις για να γινει οπως θελει εσυ......ακου εκει να τον πληρωσεις, να τα πληρωσει, και να τα βαλει.......εχει πολυ πλακα ο τυπος.......
    Κωστα επειδη καταληξαμε (τηλεφωνικα, οχι γραπτα) στο οτι τη Δευτερα πρωτα θα μπουν τα φρενα χωρις πατεντες και μετα θα παρει λεφτα, λεω να δωσω μια ευκαιρια, το πολυ πολυ να χασω 1 πρωινο και νευρα. Αντε να δουμε..

Στειλε αν θες πμ σχετικα με το θεμα ή 1 τηλ. να σε παρω.

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε νούμερο άσε τα φρένα και τις βλακείες και κοίτα να πάρεις κανα ess μετά τον στρατό μπας και με περάσεις....
    Detailing Madness

Προεπιλογή

Φάνη, δεν τον ξέρω τον κύριο Galfer... αλλά αν είναι να κάνεις πάλι πατέντες και να τρως ένα μήνα, άστο να πάει στα τσακίδια. Ούτε λεφτά μπροστά ούτε λεφτά στο τέλος...
    Τον παίρνεις τηλ, του λες ότι θέλεις να περάσεις να τα δεις και να σου έχει εκεί τον δίσκο.
    Πάς εκεί και μετράς εσωτερική διάμετρο καμπάνας... Την βγάζεις 185χιλ ! Μ@λ@κία έπρεπε να είναι 160,8χιλ... Άρα οι δίσκοι του είναι από 330. Του λες αντίο.
    Με ευχαριστείς πολύ.Σου λέω ''για αυτό είναι οι φίλοι''.

7. The Following 8 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

alexk (12-01-12), aristent (12-01-12), BILL007 (12-01-12), bill_m3 (12-01-12), fanisk (12-01-12), hades7 (12-01-12), PANOS-E60 (12-01-12), Vassilis ///M (13-01-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Φανη μην φτασεις στο σημειο να σου χει βγαλει τα παλια φρενα, να σου βαζει τα καινουρια για να δεις οτι θα χρειαστει πατεντα, γιατι μετα πιο ευκολα θα πεσουν "σφαλιαρες" παρα θα σου γυρισει τα λεφτα.

9. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

BILL007 (12-01-12)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φανη μην φτασεις στο σημειο να σου χει βγαλει τα παλια φρενα, να σου βαζει τα καινουρια για να δεις οτι θα χρειαστει πατεντα, γιατι μετα πιο ευκολα θα πεσουν "σφαλιαρες" παρα θα σου γυρισει τα λεφτα.
    Το ξερω Σπυρο.. αν στη μετρηση ειναι ιδια, θα λυσουν το ενα φρενο χωρις να βγαλουν τη δαγκανα απο το σωληνακι, απλα να μπει ο δισκος να δω τι γινεται. Αν δεν ειναι bolt on την εχασε τη 2η ευκαιρια του.

11. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

BILL007 (12-01-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Φάνη από ότι λέει ο Σπύρος και άλλοι δεν θα μπούνε τα φρένα χωρίς μεγάλες πατέντες.
    Άν τα βάλεις μάλλον θα δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα λύσεις.

AP racing δεν μπαίνουν στο δικό σου ?
    Εγώ τα δικά μου τα είχα πάρει σε πολύ καλή τιμή, έχω contact Αγγλία.

13. The Following User Says Thank You to alexk For This Useful Post:

fanisk (13-01-12)

Προεπιλογή

Ο δίσκος που έχεις τώρα είναι αυτός

Ο δίσκος του 330 ,που πιθανότατα σου λέει ,είναι αυτός

όπως βλέπεις και εσύ η διάσταση που σε ενοχλεί είναι η (Η). Νομίζω τώρα αντιλαμβάνεσαι ποιο είναι το πρόβλημα.

Η εναλλακτική σε ΟΕΜ δίσκο είναι αυτοί από το 325 με διάμετρο 294χιλ. Η εσωτερική διάμετρος (Η) παραμένει ίδια ,οπότε μπορείς να τους βάλεις πάνω χωρίς πατέντες.Είναι η γωτό που ακολουθεί

15. The Following 4 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (13-01-12), bill_m3 (13-01-12), fanisk (13-01-12), Vassilis ///M (13-01-12)

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP