!!!!!!!!!

Αρχικό μήνυμα απο
Nikos M5
Έχω ακόμα το τεύχος με το τεστ του Χατζηπαναγιωτου στο 3.8 σε avus Blau χρωμα, nurburgring sportpacket και γκρι του πάγου δερμάτινο εσωτερικό στο εξώφυλλο.....το αυτοκίνητο αυτό είχε την παλιά μάσκα πριν το facelift, ήταν το προσωπικό του Μανιατοπουλου και μετά από ένα χρόνο πέρασε στα χέρια ενός πολύ καλού φίλου δικού μου και του 5555 (Σπυρος) για 25.000.000 δραχμές. Βγαιναμε βόλτα τα δυο Μ5 και ο Σπυρος μ΄ενα γνήσιο Μ3 Ε36 το 1994 και η ευχαρίστηση του να είσαι ιδιοκτήτης τέτοιων αυτοκινήτων ήταν αντίστοιχη με αυτή που το αγοράκι βρίσκεται πάνω από το ξαπλωμενο κοριτσάκι για πρώτη φορά και ανακαλύπτει ένα καινούργιο κόσμο......ύστερα ισοπεδωθηκαν ΟΛΑ.
+n.......στο εξωφυλλο των 4Τ ειναι μπροστα το Μ5 Ε34 απο ενα liar jet νομιζω,σε ενα avus blau με την μεγαλη καρδια και λευκο σαλονι ειχα κατσει σε μια εκθεση μεσα και ειχα παθει εγκεφαλικο.....τοτε ειχα την 518i E34 και το τί βροχη ειχα φαει σε εκεινη την εκθεση να καθομαι βραδυα να το χαζευω δεν περιγραφεται.
Μαλλον τυχαιο ειναι το γεγονος οτι εδω και 1 μηνα γυροφερνει στο μυαλο μου για μελλοντικο οχημα οικογενειακο (αν ''κρεμαστω και εγω'') να φτιαξω ενα Μ5 Ε34 με την ζανταρα γυαλισμενη στο στεφανι και σκουρο δρεπανι στο κεντρο,κουρτινακια πισω κτλ.....
insane in the ///Midbrain