Σελίδα 14 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 41213141516 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 131 έως 140 από 323

Θέμα: upgrade εξάτμισης...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

το εχω ξαναπει σε παλαιοτερο thread
    δυναμομετρο mustang (dimitriadis)

1η δυναμομετρηση
    specs oλα μαμα εκτος απο τελικο eisenmann race

292 αλογα
    31 κιλα ροπη

2η δυναμομετρηση
    specs ολα μαμα εκτος απο καταλυτες milltek (100 cell), xpipe supersprint unresonated και τελικο μαμα

301 αλογα
    32 κιλα ροπη

στην δευτερη δυναμομετρηση αξιζει να σημειωθει οτι ειχε πιο ζεστη

ελπιζω να βοηθησα

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEO Εμφάνιση μηνυμάτων
    2η δυναμομετρηση
    specs ολα μαμα εκτος απο καταλυτες milltek (100 cell), xpipe supersprint unresonated και τελικο μαμα

301 αλογα
    32 κιλα ροπη
    δηλαδη πηρες 9 αλογα απο το x-pipe?πως γινεται αυτο??μηπως αλλαξες κατι αλλο που επαιξε ρολο?

Περιοχή
    Voula
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mo328i Εμφάνιση μηνυμάτων
    δηλαδη πηρες 9 αλογα απο το x-pipe?πως γινεται αυτο??μηπως αλλαξες κατι αλλο που επαιξε ρολο?
    Στο πρώτο είχε μόνο τελικό και στο δεύτερο έβγαλε τελικό κι έβαλε καταλύτες + X-Pipe

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

μπορεί να του αρέσει το feeling δημήτρη μου.
    δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο να του γ@μ@ει και την
    μανούλα για να ρίξει και κάνα φράγκο ο άνθρωπος. στο
    κάτω κάτω τώρα το πείρε το αυτοκίνητο και είναι φουντωμένος.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

5. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Specialized (21-11-10)

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

περι εξατμισης μιλησα με γνωστο προγραμματιστη περι των καταλυτων και το κλασσικο λαμπακι που βλεπουμε οταν τους βαλουμε αυτους (οχι παντα) και μου επεμενε οτι οι post cat sensor ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ την αποδοση του κινητηρα διοτι ο dme μπαινει σε αλλο mode στο οποιο "κοβει" η ποδοση του κινητηρα κυριως τα αβανς...επισης δεν αρκει να βαλουμε τον αισθητηρα καπου που απλα δεν θα αναβει το λαμπακι δλδ μακρια απο τον κυριο ογκο ροης των καυσαεριων,οπως εχω διαβασει καποιοι που ασχολουνται με το αντικειμενο λενε οτι οι αισθητηρες στους καταλυτες ειναι μονο για την θερμοκρασια και οι pre cat για τα μειγματα,δεν αντιλεγω με κανεναν αλλα δεν ξερω και τι ισχυει..σας παρακαλω εαν γινεται να απαντηθει τεκμηριομενα το ερωτημα μου το οποιο ΑΦΟΡΑ την βελτιωση της εξατμισης και μην ξεκινησετε παλι να ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..ανοιξτε αλλο threat και μην χαλατε αυτο,διαβαστε τις πρωτες σελιδες να δειτε την διαφορα με τις τελευταιες καμια επαφη!!

7. The Following User Says Thank You to mo328i For This Useful Post:

Thomelef (21-11-10)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

περι εξατμισης μιλησα με γνωστο προγραμματιστη περι των καταλυτων και το κλασσικο λαμπακι που βλεπουμε οταν τους βαλουμε αυτους (οχι παντα) και μου επεμενε οτι οι post cat sensor ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ την αποδοση του κινητηρα διοτι ο dme μπαινει σε αλλο mode στο οποιο "κοβει" η ποδοση του κινητηρα κυριως τα αβανς...επισης δεν αρκει να βαλουμε τον αισθητηρα καπου που απλα δεν θα αναβει το λαμπακι δλδ μακρια απο τον κυριο ογκο ροης των καυσαεριων,οπως εχω διαβασει καποιοι που ασχολουνται με το αντικειμενο λενε οτι οι αισθητηρες στους καταλυτες ειναι μονο για την θερμοκρασια και οι pre cat για τα μειγματα,δεν αντιλεγω με κανεναν αλλα δεν ξερω και τι ισχυει..σας παρακαλω εαν γινεται να απαντηθει τεκμηριομενα το ερωτημα μου το οποιο ΑΦΟΡΑ την βελτιωση της εξατμισης και μην ξεκινησετε παλι να ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..ανοιξτε αλλο threat και μην χαλατε αυτο,διαβαστε τις πρωτες σελιδες να δειτε την διαφορα με τις τελευταιες καμια επαφη!!
    Το ερωτημα σου το εχουμε ηδη απαντησει. Το ειπαμε ξεκαθαρα οτι οι post cat δεν επηρεαζουν καθως η DME παιρνει δεδομενα απο τους pre-cat για τισ διορθωσεις. Αν ο προγραμματιστης σου λεει κατι αλλο, ειναι δικαιωμα σου να τον πιστευεις. (Οποτε συμφωνα και με τον προγραμματιστη σου οταν τους ακυρωνουμε εντελως και δεν τους βλεπει καθολου, δεν θα επρεπε να παιρνει ουτε μπροστα). Μην ξαναρωτας τα ιδια πραγματα ομως γιατι ετσι αμφισβητεις τα λεγομενα μας (οταν εχουμε ηδη απαντησει σε αυτα)
    Στο συγκεκριμενο site επειδη ειμαστε και φιλοι, σαν μια μεγαλη παρεα, μερικες φορες κατα την διαρκεια των απαντησεων μας κανουμε και λιγο χιουμορ. Αν εσυ εισαι συνηθισμενος σε κατι 'διαφορετικο' απο το "αλλο" site να σου πω οτι εδω περα, αν παρακολουθησεις και τα αλλα topic (ακομα και οι mods) γραφουμε χιουμοριστικα. Αλλωστε δεν ξεκινησες εσυ αυτο το topic αλλα καποιος αλλος. Αυτη ειναι η αποψη μου και εγω θα συνεχισω να γραφω οπως ακριβως εγραφα ολο αυτον τον καιρο.

9. The Following 4 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

alexk (21-11-10), bill_m3 (21-11-10), chief (21-11-10), imolarot (21-11-10)

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ερωτημα σου το εχουμε ηδη απαντησει. Το ειπαμε ξεκαθαρα οτι οι post cat δεν επηρεαζουν καθως η DME παιρνει δεδομενα απο τους pre-cat για τισ διορθωσεις. Αν ο προγραμματιστης σου λεει κατι αλλο, ειναι δικαιωμα σου να τον πιστευεις. (Οποτε συμφωνα και με τον προγραμματιστη σου οταν τους ακυρωνουμε εντελως και δεν τους βλεπει καθολου, δεν θα επρεπε να παιρνει ουτε μπροστα). Μην ξαναρωτας τα ιδια πραγματα ομως γιατι ετσι αμφισβητεις τα λεγομενα μας (οταν εχουμε ηδη απαντησει σε αυτα)
    Στο συγκεκριμενο site επειδη ειμαστε και φιλοι, σαν μια μεγαλη παρεα, μερικες φορες κατα την διαρκεια των απαντησεων μας κανουμε και λιγο χιουμορ. Αν εσυ εισαι συνηθισμενος σε κατι 'διαφορετικο' απο το "αλλο" site να σου πω οτι εδω περα, αν παρακολουθησεις και τα αλλα topic (ακομα και οι mods) γραφουμε χιουμοριστικα. Αλλωστε δεν ξεκινησες εσυ αυτο το topic αλλα καποιος αλλος. Αυτη ειναι η αποψη μου και εγω θα συνεχισω να γραφω οπως ακριβως εγραφα ολο αυτον τον καιρο.
    δεν αντιλεγω με τα λεγομενα κανενος απλα ψιλοβαρεθηκα να δινω λεφτα για πραγματα που τελικα δεν δουλευουν σε αυτο το αυτοκινητο,εαν διαβασεις γραφω οτι εχω διαβασει απο ατομα ψαγμενα οτι δεν επηρεαζουν οι post-cat συμπεριλαμβανομενου και εσενα οποτε δεν σε αμφισβητω ισα ισα..επεμενα να απαντηθει γιατι ειμαι ετοιμος να αγορασω straight pipes απο την ss και δεν θελω να πανε και αυτα τα λεφτα σε κατι ασκοπο..ευχαριστω για τις πληροφοριες,post cat delete που μπορω να κανω??εαν ξερει καποιος ας μου στειλει πμ,thanks

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

δεν αντιλεγω με τα λεγομενα κανενος απλα ψιλοβαρεθηκα να δινω λεφτα για πραγματα που τελικα δεν δουλευουν σε αυτο το αυτοκινητο,εαν διαβασεις γραφω οτι εχω διαβασει απο ατομα ψαγμενα οτι δεν επηρεαζουν οι post-cat συμπεριλαμβανομενου και εσενα οποτε δεν σε αμφισβητω ισα ισα..επεμενα να απαντηθει γιατι ειμαι ετοιμος να αγορασω straight pipes απο την ss και δεν θελω να πανε και αυτα τα λεφτα σε κατι ασκοπο..ευχαριστω για τις πληροφοριες,post cat delete που μπορω να κανω??εαν ξερει καποιος ας μου στειλει πμ,thanks
    H συμβουλη μου ειναι αν θες straight pipes, ειναι να κρατησεις ολη την αλλη εξατμιση stock (section 2 και τελικο δηλαδη). Ο θορυβος θα αυξηθει χωρις να ειναι ενοχλητικος και θα παρεις 7-10 αλογα. Μην πειραξεις το υπολοιπο κοματι. Αν βαλεις σωνει και καλα section 2 SS unresonated, κρατα το μαμα τελικο γιατι αλλιως το rasp θα ειναι υπερβολικο. Post cat delete εχω κανει εγω, αλλα εγινε στην Αμερικη απο την Active οταν εστειλα εκει την DME για reflash, οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο.

Περιοχή
    Voula
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παρεπιπτόντως συζητούσα με τον μηχανικό μου (Ραπατζή στον Πειραιά) ο οποίος έχει κι εκείνος 46άρι κι έχει ένα σετ σχεδόν καινούρια Straight Pipes που δεν τα χρησιμοποιεί πλέον καθώς έβαλε τελικά Racing Cats SS. Αν ενδιαφέρει κανέναν να του δώσω τηλέφωνα να μιλήσει. Πιστεύω ότι θα συμφέρει δεδομένου ότι δεν παθαίνουν τίποτα και σίγουρα η τιμή θα είναι αρκετά κάτω από καινούριους

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

με το μεσαιο κοματι της ss
    https://www.supersprint.com/eng/SPP2000000787513.asp
    αυξανενεται η μειωνεται το back pressure??

Σελίδα 14 από 23 ΠρώτηΠρώτη ... 41213141516 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP