Οκ. Μακαρι να λυθει το προβλημα. Πρωτα θα το πλυνω να δω που ακριβως ειναι τα σημαδια, και μετα θα το κανω.
Στεγνωμα με τι μετα?
Οκ. Μακαρι να λυθει το προβλημα. Πρωτα θα το πλυνω να δω που ακριβως ειναι τα σημαδια, και μετα θα το κανω.
Στεγνωμα με τι μετα?
Οχι, νερο του εριξα με πιεση και ενα μαλακο σφουγκαρι απαλα, για να μετακινητσω την κουτσουλια.
Καπου εμεινε ενα μπιμπικακι κουτσουλιας, το εκανα με το νυχι λιγο, εφυγε.
Το Insect Remover της Armor all ειναι καλο? να το χω αν ειναι για τετοιες περιπτωσεις...
Ευχαριστούμε Νίκο για τις πολύτιμες συμβουλές σου !!!!
NickE60 (21-09-10)
Ναι. Για κουτσουλιές και μυγάκια είναι από τα καλύτερα της αγοράς.
Μην ξεχάσεις όμως να πλύνεις προσεχτικά το σημείο με σαμπουάν αυτοκινήτου ύστερα, καθώς τα υγρά αυτά είναι πολύ ισχυρά και ενδέχεται να δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα στη μεμβράνη αν ξεραθούν πάνω.
Σε κερωμένο αυτοκίνητο πχ, εξαφανίζουν μονομιάς το κερί, γι'αυτό χρειάζεται εκ νέου πέρασμα.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Αααα αστο τοτε. Θα το παω για πλυσιμο και αν δω οτι η θολουρα επιμενει θα ξηγηθω White Spiriτια, να στρωσει το θεμα.. Και παντα με τις οδηγιες του Νικου..
Πολυ ωραια. Το πηγα σε ενα γκαραζ και μου το επλυναν με πιεστικο μηχανημα και σαμπουαν.
Ο συγκεκριμενος πακι που το επλυνε δεν ηταν απο τους κλασικους, ηταν πολυ προσεκτικος και εκανε καλη δουλεια.
Δεν υπαρχει πλεον τιποτα στο καπο.
δυο ανεπαισθητα μαυρακια κοντα στον υαλοκαθαριστηρα, αλλα παιζει να μην ειναι κι απτην κουτσουλια.
Ωστοσο θα κανω το κολπο του Νικου με το White Spirit οποτε σιγουρα τα σημαδακια θα εξαφανιστουν.
Εδω λοιπον φανηκε η ποιοτητα της μεμβρανης που χρησιμοποιησε ο Κωστας. Σε καθε αλλη περιπτωση, αν ειχα βαλει καμια μουφα μεμβρανη, θα χα τρεχαματα. Κι ενω ο Κωστας ειχε πει οτι μονο το Carbon αντιστεκεται στις κουτσουλιες,δεν ειναι ετσι.
Τελος να πω οτι η μεμβρανη ειναι τοσο γλιστερη οταν ειναι καθαρη που δεν στεκεται ουτε σταγονα νερου πανω της!
Κωστα στο λεω να ξερεις, κι η μεμβρανη που βαλαμε αντισταθηκε καλα! Σα να μην επεσε τιποτα! Καλυτερο αποτελεσμα απο το βερνικι που ειχα πριν.
Ενταξει δεν ειπαμε να το τεσταρω συνεχεια με κουτσουλιες, αλλα εδω μιλησε η ποιοτητα της 3Μ.
Υ.Γ Αν ποτε Κωστα χρειαστω π.χ αντικατασταση μεμβρανης τοπικα, π.χ στο καπο, ποσο θα μου κοστισει περιπου? Θα φαινεται σα μπαλωμα η θα ειναι ενιαιο οπτικα το αποτελεσμα( δηλαδη θα φαινεται η νεα μεμβρανη διαφορετικη απο την παλια που ηδη ειναι ντυμενο το αμαξι?)
Τωρα θελω να παρω μια κουκουλα φτηνη, δε με ενδιαφερει να ναι αδιαβροχη, το αμαξι το χω σε γκαραζ αλλωστε. Απλα να το σκεπαζω για καποιες ωρες οταν το χω εξω.
Θελω μια ομως που το εσωτερικο της θα ειναι μαλακο ε!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη randy : 22-09-10 στις 20:00
καλησπερα φιλε μου ...για κουκουλα εχω παρη αυτη που μου εχη πη ο Κωστας...καμμια σχεση με τις αλλες ..μερα με την νυχτα ...κοντα στα 100 euro η τιμη της και η εταιρεια ειναι στο Γαλατσι ....απλα για τα λεφτα της ειναι παρα πολυ καλη !!!!!
Α τοσο φτηνα? Κατι ακριβοτερο υπαρχει?
Μη δωσω μονο 100. θελω η κουτσουλια να καταληγει σε ποιοτικο υφασμα, οχι οπου να ναι..