εγω λεω 320 ντιζελ γιατι ειναι πιο τιμιο κατ εμενα αλλα αν ειχα χρημα spare θα το γουσταρα το 328 καλυτερα
το αουδι τι το βαλες???
καλυτερα να βαζες κανα μερτσεντε α μι τζε πακετ να του παταγα μια ψηφο....
320diesel M pack
328i χλιδερλαϊν
Audi Allroad Quattro
εγω λεω 320 ντιζελ γιατι ειναι πιο τιμιο κατ εμενα αλλα αν ειχα χρημα spare θα το γουσταρα το 328 καλυτερα
το αουδι τι το βαλες???
καλυτερα να βαζες κανα μερτσεντε α μι τζε πακετ να του παταγα μια ψηφο....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη halkida116mpack : 11-01-13 στις 22:49
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
Η λογικη Πρεζ. λεει πετρελαιο, μιας και τα χλμ. ειναι και πολλα (20Κ).
Δευτερον, επρεπε το βενζινομοτερ να ειναι στο Μ-πακ, και το πετρελαιο στο "ανετο".
Το συναισθημα λεει BMW εξακυλινδρο βενζινη.
Μην παρεις το πετρελαιο και μετα ζητας το στροφαρισμα/ηχο του εξακυλινδρου βενζινοκινητου.
Ακυρο οτι ειπα. Τωρα μπηκα και ειδα τα specs του βενζινοκινητου...
Τετρακυλινδρο ?? Ομολογω δεν ειχα παρακολουθησει τα στοιχεια της νεας 3αρας παρα μονο εμφανισιακα....
Οχι ρε φιλε 328 τετρακυλινδρο....Οχι.
Παρε το πετρελαιο, τραβαει σα μουλαρι, καιει 6 λιτρα στα 100, ειναι και Μ-πακ. Τελος.
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Bazil Van Sinner (13-01-13), Kostas_1 (12-01-13)
Λοιπόν για να μην αγχώνεσαι ότι θα περάσεις τα επόμενα 10 χρόνια σε μουντό εσωτερικό... σου προτείνω να το πάρεις, και σε 1-1μιση χρόνο, που θα έχεις βαρεθεί ... να μου το πουλήσεις...
Τι λες ;;; Γίνεται πιο δελεαστικό ; Δε θα χρειαστείς να δεσμευτείς για πολύ καιρό λοιπόν....
Άντε για εσένα δουλεύω....
Με τις νεες εξελιξεις στη δουλεια μου βαγγελη με βλεπω να περναω τα επομενα δεκα χρονια με τη βεσπα μου και το 46 με τις πινακιδες στο ραφι.
Δεν κανω τιποτα και περιμενω να δω πρωτον αν θα εχω δουλεια και δευτερον ποσα θα παιρνω από αυτην.
Πως γυρναει η ροδα αποτομα ε?
Τεσπα, βλεπουμε και κανουμε.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
aristent (12-01-13), Leonidas_E39 (12-01-13), S8N (12-01-13)