Α ξεχασα την ca-automotive σε s54 655ps CP πιστονια με arrow μπιελες
https://www.ca-at.co.uk/gallery-bW9k...3JmlkPTU2.html
Α ξεχασα την ca-automotive σε s54 655ps CP πιστονια με arrow μπιελες
https://www.ca-at.co.uk/gallery-bW9k...3JmlkPTU2.html
Για μένα και επειδή είναι το μεράκι μου και το έχω ψάξει πολύ το θέμα (σε σημείο να κάνω ο ίδιος σκληρομετρήσεις στην κορώνα πιστονιών) είναι τα Ross pistons και αμέσως σε πολύ κοντινή απόσταση τα CP που είπε ο Σπύρος.
Απο μπιέλες μόνο Scatt και Eagle.... Οταν ακούτε μερικά Evo που χτυπούν 700-900 άλογα στις 8500 στροφές κάτι τέτοιο υπάρχει στα σωθηκά τους
Στρατο εχεις προσωπικη εμπειρια απο JE?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
Δημήτρη με προσωπική εμπειρία φαντάζομαι να εννοείς αν έχω καταφέρει να τεστάρω την εν λόγω φίρμα με τον εξοπλισμό του πανεπιστημίου? Δυστηχώς όχι, αφού κανένας δεν ήταν διατεθημένος να "σπάσει" τετράδα και να μου πουλήσει μόνο ένα. Τα Ross έστειλα αίτηση να μου στείλουν ένα κομμάτι για πειραματική μελέτη με σκοπό την διαφήμηση τους αργότερα σε ελληνικά φόρουμς (έγραφα συχνά στα φόρουμς για "φτερουγοφόρα") και το έστειλαν δωρεάν (!!!!) μαι με δική τους χρέωση
Η JE είναι μάρκα που ακούγεται πολύ στον χώρο του tuning. To θέμα είναι οτι η κάθε εταιρία διαφοροποιεί σε αισθητό βαθμό τις επικαλήψεις που κάνουν στην κορώνα και στην φούστα και κάποιες άλλες δεν κάνουν καν. Επίσης διαφοροποιούν κατα πολύ το σχήμα και το μήκος που έχει η φούστα ανάλογα με την εφαρμογή.
Αν υπάρχει εφαρμογή και όχι custom σχέδιο για Μ54Β30 τότε είναι μια καλή λύση εφόσον δεν λέμε για τρελά νούμερα συμπίεσης και πίεσης υπερπλήρωσης. Τα σφυρήλατα που θέλει να βάλει ο vanvic απλά θα δώσουν μια μεγαλήτερη ασφάλεια στο όλο project που θέλει να κάνει
Χμ...κατι που πρεπει να λαβουμε υποψιν, ειναι τα νεα εμβολα να ειναι ''συμβατα'' με την επιστρωση alusil που εχει ο Μ54.
Δυστυχως ή ευτυχώς η CP Pistons δεν διαθετει τετοια εμβολα. Αρα στρεφομαστε προς την JE pistons η οποια αναλαμβανει να κατασκευασει custom εμβολα για 9:1 ή 9,5:1 CR συμβατα με επιστρωσεις alusil και με επικαλυψη στις φουστες (τεχνολογια tuff skirt)
περισσοτερα εδω... Μιλαμε για την σειρα Tuff Skirt® (TS)
https://www.jepistons.com/TechCorner...nCoatings.aspx
απο μπιέλες θα έλεγα arrow....τις χρησιμοποιώ και είμαι ικανοποιημένος στο μέγιστο....
απο πιστόνια...πρώτη επιλογή θα έλεγα τα JE συμφωνοντας με τον δημήτρη..
τα cp δεν μου έχουν αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις...
τώρα σε λίγο πιο ακριβά και για μένα σε αυτά τα budget είναι και τα accrallite..τα φοράω στο αμάξι τώρα και ξέρω και αρκετά αγωνιστικά που έχουν κάνει την ίδια παραγγελιά με μενα σε θερμικές και σκλυρήνσεις και τα φοράνε 3 και 4 σαιζόν....
αλλά ειναι λίιιιγο πιο τσιμπημένα απο τα JE....
τώρα βέβαια υπάρχουν και "αλλα" πιστόνια και μπιέλες αλλά είναι "μυστικά" και δεν τα λέω...χαχαχαχαχα!!!! α και το κόστος είναι τετραπλάσιο και βάλε.......
Mια ζωή Μ3 που είναι πουταν@ και κυρία...
Μ3 is gone...
Το project "αναβάθμιση σε ts3 spec" έχει αναβληθεί (όχι ακυρωθεί) λόγω της ευρύτερης οικονομικής κατάστασης.
Αφού δεν φορέθηκαν τα πιστόνια το καλοκαίρι...
Τώρα όμως που πίσω μπήκε ο προφυλακτήρας του απο Ζ3Μ, πολύ θα'θελα αυτές τις διχασμένης "προσωπικότητας" (ήχου) εξατμίσεις:διχασμένης προσωπικότητας εξατμίσεις
Που να τις βρούμε άραγε ?
Υ.Γ.: Για το πάτωμα, ξέρω, ξέρω...
BILL007 (24-10-10)
συμπε...
δεν θα σου χαιδεψω τα αυτια!
στο χα πει κ στην τελευταια συναντηση οτι κατι ''χαλασε'' πισω στο αυτοκινητο σου!
σε βαθμο που πιστευα οτι ''ψηλωσες'' το αυτοκινητο!
αντιθετα...εσυ κοντυνες τον προφυλακτηρα κ ανεβασες την πινακιδα στο πορτμπαγκαζ!
ειμαι ΑΠΟΛΥΤΟΣ οτι χαλας την ομορφια του οπισθιου μερους της κουκλας σου!
σε καταλαβαινω οτι θες να το κανεις με διμπουκες εξατμισεις...εχουν την ομορφια τους!
στην θεση σου δεν θα χαλουσα μ αυτον τον τροπο τον ηδη ωραιο ''ποπο'' του αυτοκινητου σου!
δεν γινεται να μπουν χωρις να ανεβασεις την πινακιδα κ να βαλεις αυτον τον κοντο προφυλακτηρα πισω?
αν οχι...θα το προτιμουσα οπως ηταν πριν...
κ που δεν μπορουσα να σε περασω δεν μ ενοιαζε γιατι απολαμβανα τα οπισθια καλη σου...μη μου την χαλας τωρα
![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Συμπέθερε μ'αρέσει πολύ ο κώλος το Ζ3Μ, τί να κάνουμε ?
Ιδανικά δεν θα ήθελα να έχει πίσω 4 απολήξεις (2 διπλά) και θα προσπαθήσω να μείνω με την μία αλλά προσπαθώ να βρώ τρόπο να καλύψω το κενό (τρύπα) που υπάρχει για την άλλη εξάτμιση για 2 λόγους:
α. γιατί εκεί "ψηλά" πάνω απο τα 250 (στα 260 "τελειώνω" γιατί έχω 5άρι) δημιουργούνται κάτι στροβιλισμοί που με "κόβουν" λίγο
β. γιατί όσοι τελικά δεν μπορούν να με προσπεράσουν, δεν θέλω να νομίζουν οτι δεν μπόρεσαν να περάσουν ένα Ζ3Μ έστω και βελτιωμένο. Θέλω να βλέπουν οτι την "εφαγαν" απο ένα ταπεινό μή "Μ" (γιατί και τα μή "Μ" έχουν και "ψυχή" και cohonas...)
Ομως το ανωτέρω video (αν το είδες όλο) το έβαλα γιατί ο τύπος χρησιμοποιεί σύστημα με ρυθμιζόμενο (απο μέσα) σύστημα (με κλαπέτα-πεταλούδες ίσως ?) όπου αλλάζει κατά το δοκούν την "εκπνοή" (και τον ήχο κατά συνέπεια). Ξέρεις πολύ καλά τους λόγους που θέλω ένα τέτοιο σύστημα.
Κατά τ'αλλα, μην μου στεναχωριέσαι γιατί όπως σου είπα, τον έχω κρατήσει και τον παλιό προφυλάκτήρα (θα τον χρησιμοποιήσω για να μοντάρω το αλεξίπτωτο φρένου)
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue